Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(170)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Camy sunt de acord si eu cu Danuta15 si incearca sa gandesti pozitiv chiar daca probabil ca este foarte greu.
Sunt convinsa ca Moni e bine si nu vrea sa vorbeasca pentru ca asa facea si pe aici cand era abatuta nu intra ca sa nu ne supere si pe noi.
Ii vom purta noroc numai daca ne comportam ca de obicei si suntem vesele si optimiste. Dupa ce totul va fi bine maine ne va anunta, garantez asta......cel putin asa simt eu.
Motiv pentru care eu mai strig inca odata:

Bafta Moniiiii !!!!! vine Dragoselu' !!!!!!!!

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

eu cred in Dumnezeu....daca exista.. si stiu ca exista...o sa fie bine..de fapt...sigur e bine..trebuie sa fie o explicatie destul de logica pt care ea nu raspunde la tel..poate a nascut si vrea sa nu fie deranjata...
..asta e...poate a nascut natural cum si-a dorit ea...si acum nu ami are ochi si urechib decat pt Dragos...

Asa, mami!! parca intrezaresc o urma de optimism! pana la proba contrarie hai sa fim calme si linistite!

Dana 34s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Mary ce fericita esti.....imi vine sa te pup e obrajori
Eu abia astept sa mergi acasa...dar nu ca e prea cald in salon ci ca sa-l vedem si noi pe Razvi

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Fetelor eu ma retrag sa mai stau si cu sotulDAR nu inaite de a-i transmite Monicai cele mai bune ganduri si optimism ca totul va fi bine

Haiiiii Monica!!!

Dragos!Sanatate multa tie si mamicutei si te asteptam cu drag

Noapte buna tuturor si Monica esti in gandul meu!

KIKI 34+ si
Poze KIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Camy_pus draga de tine ce o fi in sufletelul tau! Eu cred ca Moni isi revine mai greu, ai sa vezi ca mai tarziu trimte mesaj, iti dai seama ce e emotii pe ea!
Eu sunt tot timpul epuizata, oare ce as putea lua acum sa imi revin.
M-a lipesc aici de fotoliu si va citesc pe voi altceva nu mai reusesc.
Raluk ce sucuri sa beau pt energie, de sfecla combinat cu altceva e bun? Sa incep sa iau iar prenatale?

Adrianasi Andreas(28.07.2006)
baby Iannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:
citat din mesajul lui alecsxa0208

Scrisesem si eu un mesaj,m-am chinuit cateva ore sa-l scriu,si nu a aparut sau nu il vad eu
Pe scurt:
Vazut poze de brotacei de Techila,si mamica si tatic cu adevarat fericiti.
Fost si eu la control ieri,bebelina are 2900g la 38 sapt si ceva,e in urma cam cu 1 sapt,dar se dezvolta in ritmul ei si asta e.Cezariana va fi pe 1,2,3 septembrie,stabilim luni.

Acuma sa va mai povestesc si eu de stresul meu .
V-am mai povestit ca am un fibrom care a crescut in timpul sarcinii,dupa dr meu ar avea cam 11 cm,dupa eco de la Medlife(2 diferite),ar avea 5cm si nu ar pune probleme.
Drul meu zice ca daca va fi nevoie o sa-l scoata in timpul cezarienei.Mi-a explicat si de ce:pt ca dupa operatie exista riscul sa nu se mai retraga uterul si sa fac hemoragie,si atunci ar trebui sa-mi scoata chiar uterul ca sa opreasca hemoragia.
Drul meu e mai prapastios asa si imi prezinta numai scenarii de astea horror, si ma gandesc cu groaza la operatie,in loc sa ma bucur si eu de moment ca toate mamicile,ma stresez ca la mine va fi o interventie in toata regula.
In rest, toata lumea imi spune ca sub nici o forma nu se umbla la fibroame in timpul cezarienei, ca e periculos(inclusiv la Medlife mi-au spus asta)
Pe aici pe la odisee nu am auzit vreo fata sa se planga de asa o problema,da poate stiti sau ati auzit cazuri finalizate cu happy end,sa-mi mai vina si mie inima la loc
Ma incurajez eu ca nu sunt nici prima nici ultima cu problema asta,ca soacramea a nascut natural cu fibrom cat capul copilului,si nici nu existau ecografii pe vremea aia,dar na,tot mi-e teama

38 sapt+ cu

Eu stiu doua persoana care au avut fibrom; nu stiu exact cat de mare-una a natural un bebe de 4800 si una cezariana; din cate stiu eu nu s-a umblat la ele in timpul nasterilor; probabil depinde de marimea lor si de dr-daca tu ai incredere in dr tau, mergi pe mana lui

33+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob

Mergi la inceput

Ok Monis,,deci burtica nu doare si bebe este miscacios..ma bucur ca nu aici este pb; nu ca tu nu ai fi importanta, dar cate nu rabdam noi pentru un zambet din acela de care ne spune Meli!!! sau pentru o imagine cum ne-a oferit astazi Techila!
pai deseara..nani!! la 10 iti dau stingerea!!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

MONI

tinem pumnii si noi ! si eu si Soso suntem cu sufletul la gura !

************************************************************************************

MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Ok Monis,,deci burtica nu doare si bebe este miscacios..ma bucur ca nu aici este pb; nu ca tu nu ai fi importanta, dar cate nu rabdam noi pentru un zambet din acela de care ne spune Meli!!! sau pentru o imagine cum ne-a oferit astazi Techila!
pai deseara..nani!! la 10 iti dau stingerea!!
Thank God I'm a woman!

Da... zambetul ala... of la mine mai e, ca eu nu ma grabeam, dar de cand sunt aici la voi, parca m-a luat si pe mine nerabdarea...

monis 29
acum si cu poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui angelli
Raluk ce sucuri sa beau pt energie, de sfecla combinat cu altceva e bun? Sa incep sa iau iar prenatale?

Angelli ma dau si eu cu parerea..daca esti obosita, cel mai bine este sa incerci sa dormi, sa te odihnesti..cred ca asta te-ar ajuta cel mai mult;
sucul de sfecla cred ca este foarte bun...mai ales daca esti anemica!(apropo si anemia ar putea sa -ti dea o stare de oboseala)

Fetelor eu sunt super bucuroasa..ca a venit barbatu' cu laptopul de la serviciu si eu stau acum cocotata in varful patului, cu calcul pus pe o masuta din aceea de luat micul dejun la pat ..sunt o super smechera!! vai, ce as putea sa ma obisnuiesc cu asta! as fi super activa pe forum in asa conditii..

eee..si din cand in cand mai citesc din brosurica de masaj..ca tocmai eu, cu ea in casa, nu am bagat-o in seama pana acum

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput