Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(170)
Raspunsuri - Pagina 15
Andrecluj spune:
Dana15, si eu as vrea sa intru mai des, adica sa scriu, ca de intrat mereu intru. Doar ca nu-mi place senzatia, eu tot intreb, unele dintre voi raspund cu viteza luminii si eu nu am ce sa va dau in schimb, ca prin ce trec eu acum voi ati uitat deja si na, nu prea-mi place sa cer fara sa dau. Raluk16, asa ma gandeam si eu, sper doarsa nu fie grosolane alea. 25 + Chiara Ada
mary_07 spune:
Doamneee,ce is .Intrasem sa va zic o veste super si tocmai p-asta n-am scris-o.
Azi toata ziua mi-a zambit Razvanelsunt de-a dreptul . In timp ce dormea,cred ca visa ceva ca zambea incontinuu...fetelor,nu pot sa va descriu in cuvinte ce zambet frumos are
My family
Poze cu noi
_
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)
Roxxy80 spune:
Ei i-am trimis mesaj, dar nu mi-a raspuns. Am sunat-o si ieri si alaltaieri si nu mi-a raspuns. Sper din suflet sa fie bine.
Citat: |
citat din mesajul lui camy_pus am mai sunat-o pe Monica...dar la fel...nu raspunde... nu mai are nimeni tel ei??????? Aidaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa unde esti? ia sun-o si tu..eu poate am scos-o din minti pe fata si nu vrea sa-mi mai raspunda Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei www.Darius-Andrei.piczo.com http://nshrine.com/shrine/Darius Sa-l ajutam pe Alex 28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe! bebe Flavius Cristian POZE |
Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 37+
AMR 1-2 SAPTAMANI
Dana15 spune:
Camy te rog eu frumos ..nu o mai suna pe Monica! te cred ca esti ingrijorata si ca vrei sa stii daca totul este ok cu ea, dar daca nu raspunde eu zic sa nu mai insistam; sa ne rugam pentru ei si sa speram ca maine vom avea vesti minunate..este tot ce putem face!
poate ca vrea un moment de relax..de liniste..un moment al ei cu puiutul ce va sa vina;
stie ca ne gandim la ea, a vazut apelurile tale (poate) si cand va putea sunt sigura ca ne va anunta ceva;
te pup si nu te ingrijora..trebuie sa fie bine!!!!!
Dana 34s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
vias spune:
citat din mesajul lui Dana15 Camy te rog eu frumos ..nu o mai suna pe Monica! te cred ca esti ingrijorata si ca vrei sa stii daca totul este ok cu ea, dar daca nu raspunde eu zic sa nu mai insistam; sa ne rugam pentru ei si sa speram ca maine vom avea vesti minunate..este tot ce putem face! poate ca vrea un moment de relax..de liniste..un moment al ei cu puiutul ce va sa vina; stie ca ne gandim la ea, a vazut apelurile tale (poate) si cand va putea sunt sigura ca ne va anunta ceva; te pup si nu te ingrijora..trebuie sa fie bine!!!!! Dana 34s mamica mandra de Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
cred ca am albit azi..pe cuvant...si nu am pot abtine din plans...stiu prin ce am trecut amandoua anul trecut..plangeam impreuna...acum am luat-o impreuna de la capat...am zis ca vreau sa o vad pe ea bine ca sa cred ca si la mine va fi bine...
...vreau sa stiu ca va fi bine..ca este bine si ea si bebe.... ...mi-a spus ca o sa-mi raspunda la tel...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
Dana15 spune:
citat din mesajul lui Andrecluj Dana15, si eu as vrea sa intru mai des, adica sa scriu, ca de intrat mereu intru. Doar ca nu-mi place senzatia, eu tot intreb, unele dintre voi raspund cu viteza luminii si eu nu am ce sa va dau in schimb, ca prin ce trec eu acum voi ati uitat deja si na, nu prea-mi place sa cer fara sa dau. |
O, Andre dar tu esti cu super mult bun simt!! mai dau un buchetel pentru tine
pai tu ne dai retete bune bune (cus cusul inca e in oala mea minune de la Zeper..il fac asa, mai incetut)..plus exemplu de mamica puternica!
Thank God I'm a woman!
Dana15 spune:
citat din mesajul lui camy_pus cred ca am albit azi..pe cuvant...si nu am pot abtine din plans...stiu prin ce am trecut amandoua anul trecut..plangeam impreuna...acum am luat-o impreuna de la capat...am zis ca vreau sa o vad pe ea bine ca sa cred ca si la mine va fi bine... ...vreau sa stiu ca va fi bine..ca este bine si ea si bebe.... ...mi-a spus ca o sa-mi raspunda la tel... |
Offf scumpa...te rog tare mult sa te linistesti! te pup si te imbratisez tare! cred ca vrei sa fie totul bine, ca ati trecut amandoua prin incercari prea triste..te mai pup o data..ca nu sunt sigura ca te pot incuraja suficient;
hai, incearca sa iesi putin la aer..ia cu tine si sotul daca se poate, sau o prietena;
gandeste-te ca puiutul tau este ok...si asa va fi pana la capat!! si o sa-l tii in brate si o sa-l alinti in curand...incearca sa fii puternica pentru el!
Thank God I'm a woman!
Dana15 spune:
Meli dar cand te lasa acasa? cred ca ai mai spus, dar..
Si zici ca Razvi a zambit?! ce poate fi mai minunat!!
Monis dar tu de ce te-ai simtit rau, mami?
Thank God I'm a woman!
monis5 spune:
Dana - sarumana de intrebare... am stat ca []cucuiata aseara pe forum si dupa aia n-am avut somn... pana pe la 3. si de dimineata m-am trezit cu o migrena care m-a pus cu capul in wc... ce n-am experimentat toata sarcina... cam atat, incerc sa-mi revin stand cu ochii pe voi .
monis 29
acum si cu poze
vias spune:
eu cred in Dumnezeu....daca exista.. si stiu ca exista...o sa fie bine..de fapt...sigur e bine..trebuie sa fie o explicatie destul de logica pt care ea nu raspunde la tel..poate a nascut si vrea sa nu fie deranjata...
..asta e...poate a nascut natural cum si-a dorit ea...si acum nu ami are ochi si urechib decat pt Dragos...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE