Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(170)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alecsxa0208 spune:

Cristina ana,scrisesem si in mesajul disparut,ca nici mie nu mi-a controlat colul ieri,si niciodata in timpul sarcinii,desi sunt in 38 sapt si saptamana viitoare nasc.Dar m-am calmat cand am vazut ca se poarta.
Si eu as vrea sa stiu cum stau,ca n-am voie sa intru in travaliu,dar asta e, ma bazez pe instinct,ca o sa ne dam noi seama cand e momentul si o sa ajungem la timp la spital.

Crissbebe,vroiam si eu sa zic ca mi s-a parut foarte agresiv si nelalocul lui mesajul tau.Daca tot vroiai sa reprosezi ceva,puteai macar sa folosesti un alt ton,sa o spui in gluma,dar nu asa,ca fetele sigur nu au fost rau intentionate.
Mie fetele de la odiseea asta mi se par extraordinare pur si simplu,mi-au urat o gramada la multi ani desi nu mai postasem de 8 luni,mi s-a raspuns intotdeauna la toate intrebarile,am primit numai incurajari .Nu mi s-a parut corect sa ne certi asa!
Oricum ,casa de piatra,fericire si multe realizari alaturi de sotul tau!

38 sapt+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

v-a zis ca am citit un pic pe sarite, dar am retinut intrebarea vik_cj
si eu sunt bugetara, am renuntat la prenatal si postnatal intrucat sunt in CIC pentru Matei, iar cand se termina CIC-ul pentru Matei intru direct in CIC pentru bbelina...si sta tot din cauza de personal d ela noi de la Universitate.

ce stiu apropos de cei 15 %, este ca nici la noi nu stiau, si o colega a facut cererea, a inregistrat-o, si a trebuit sa o lase la juridic, ca la personal nu i-au primit-o i se va raspunde in 30 de zile
in schimb salariu mediu pe unitate se primeste, eu l-am luat si pentru Matei si voi face cerere si dupa ce nasc...sper sa nu bage chestia cu criza si sa nu ne mai dea NIMIC

cristina- ma bucur ca te-ai intors cu bine de la Braila...m-am gandit la tine...cu drumul. Te-ai vopsit?

Miha, mami fericita de Matei (16.01.2008) , Laura (30.09.1997) si 37+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

iar ati avut nastere in direct...cea a techilei. MUltumim Vali! Esti tare, iar pozele sunt fenomenale. Sa va bucurati de pestisorii vostri pana la adanci batraneti.

si acum cateva agitate pentru maine pentru Monica:

s-a mai inscris cineva la nastere????

crocodana-
vad ce te tii pe pozitii, vrei sa ii demonstrezi Luciei ca se poate naste si la termen?

elle- mai prestezi? mi s-a parut mie sau tu nu esti in listuta? Am vrut sa vad DPN-ul tau si nu te-am gasit.

Miha, mami fericita de Matei (16.01.2008) , Laura (30.09.1997) si 37+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecsxa0208 spune:

Raluk16,
Kiki_cri,sunt prapastiosi drii astia,iti expun intodeauna cele mai negre variante,dar trebuie sa fim selective si sa luam partea buna.Si eu am incredere ca o sa fie bine,ca nu avem de ales,trebuie sa fim optimiste

Referitor la epilat,si eu "prestez" singura,tot pe pipaite,si ma mai tai,sangerez,e chinul de pe lume.
Dar vreau acum sa ma fac la cosmetica cu ceara, ca sa tina mai mult cat stau in spital si sa nu am iritatii pe acolo,ca or sa-mi umble si dupa aceea sa faca toaleta,sa schimbe pansamente ,si vreau sa fiu estetica.
La cosmetica n-am mai fost de ani de zile,sper sa nu mi se rupa apa pe masa din cauza durerii

38 sapt+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Intru si eu la inserat cu toate urarile pentru Techila... (mi-a fost groaznic de rau toata ziua, prima oara in 29 de saptamani).. desi am citit de dimineata vestile bune.
(acum macar se vor evidentia si cantaretii si florile de la mine - incerc si eu sa-mi gasesc scuze )
Techila, felicitari pentru bebelusi, sa va bucurati de ei si sa va faca viata luminoasa ca astazi, in fiecare zi

Asteptam vesti de la Monica....

monis 29
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Miha, da, m-am vopsit!!! Tot culoarea mea preferata, castaniu roscat, nimic iesit din comun, dar macar nu mai e in o mie de culori! Mai ramane sa ma duc zilele astea la manichiura si pedichiura si de epilat ma fac singura, vad eu cum! Trebuie sa fiu mamica frumoasa cand ma intalnesc cu bebelina mea, nu?!
Si drumul pana la Braila a fost incredibil de usor. Nu am avut contractii aproape deloc, daca stiam ca nu am probleme la mersul cu masina poate ma mai riscam cate un week-end la mare saptamanile trecute! Acume e prea tarziu, din pacate!
Alecxa, cel mai bine ar fi fost sa schimbi medicul, dar acum e prea tarziu, nu cred ca te mai primeste cineva pe ultima suta de metri. Pe mine, da, m-a lasat sa nasc natural si cu fibrom, chiar mi s-a spus ca asta nu e motiv de cezariana. Si dupa nastere s-a retras in totalitate si nu a mai aparut la sarcinile urmatoare, chiar eram stresata de asta si mereu intrebam la eco daca nu se vede vreun fibrom pe acolo. Nu stiu ce sfat sa iti dau, doar iti tin pumnii sa iasa totul bine si sa stie medicul tau ce vorbeste!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 37+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

miha m-am sters eu mai demult din cauza de nervi .. si nu m=am mai pus inapoi pe lista .. dpn-ul meu e 2 octombrie dar probabil va fi mai devreme avand in vedere ca voi face cezariana ...

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 34+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

M-am uitat pe prima pagina, si ma duc la recuperari. Insaaaa, inainte de asta:

Santorini, felicitari si tot binele din lume bebelusului!!!

Angela, felicitari si sa va bucurati de bebelus, sa fie sanatos!!!
Rodica, felicitari si tot binele din lume voua si bebelusului!!!

Techila, sa va traiasca bebelusii, sa fie sanatosi, voiosi si sa asculte de mami si tati!!!

Acum ma duc la recuperat, dar ma gandeam ca odiseea asta mai are si un alt efect asupra noastra (sau a mea cel putin ).
Tot traim fiecare nastere pline de emotii, curaj, entuziasm...ne obisnuim sa fie totul bine si usor (na, ca doar fetele nu or sa ne dea detalii sa ne sperie), si uite asa o sa mergem fiecare fluierand si cu zambetul pe buze sa "livram" bebelusul, fara sa ne mai fie frica.

Gianina 34+ cu Loris Stefan

Loris
Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Ma topesc de cald in salonul astasi soarele bate fix pe geamul nostru

Sper si eu ca Monica este ok...Doamne ajuta
Referitor la epilat,eu vineri dimineata la ora 6 ma epilam de zor...numa bine a picat,ca la amiaz am plecat la spital

Bag de pe acum niste agitate pt Moni

Nastere usoara si sa ai un bebe sanatos

Intru si mai tarziu sa fac galerie...sper sa fie niste vesti despre ea pana atunci

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

am mai sunat-o pe Monica...dar la fel...nu raspunde...

nu mai are nimeni tel ei???????
Aidaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa unde esti? ia sun-o si tu..eu poate am scos-o din minti pe fata si nu vrea sa-mi mai raspunda

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput