Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (326)
Raspunsuri - Pagina 5
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Multumesc mult de ponturi. Baiatul meu nu are nici cea mai mica aplecare catre carti, dvd-uri mai merge. Masinile au mare succes si la el, dar e aiurea sa ii iau atatea masini, deja calc pe ele peste tot. De aceea ma gandeam la altceva, dar cred ca nu mai schimb cadoul. Nu stiu cum e tricicla de care zice Erina, o sa o caut pe net, poate lui ii place. El incearca toate tricicletele vecinilor, chiar si bicicletele, ii plac mult, dar e lenes si nu pedaleaza. |
Si noi avem problema cu alegerea cadoului de 2 ani. Si am si eu acasa un mare iubitor de: tractoare, motocilete, masini, avioane, elicoptere, trenuri, autobuze...tot ce e mare si are motor ce face zgomot mare! Si chiar ma gandeam sa-i iau un tractor din acela cu pedale si eventual cu remorca, dar el inca nu pedaleaza. Poate totusi gasesc ceva mare ce el sa incalece, fara pedale, si sa impinga la el ca Fred Flinstone. Micha are asa o bicicleta.
Masina din aceea cu motor si acumulator inca nu-i putem lua, e pre mic si nu stie ce sa faca cu ea. Aia oricum e pentru 3+.
Eu planuiesc sa merg la Toys'R'Us si sa ma orientez la fata locului, poate imi sare in ochi ceva frumos.
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze
Roxana_G spune:
Danielle, super idei, 100x
. Mai caut si eu pe site, multam din suflet. Unele le avem, sau ceva similar. Dar o trusa de mester cred ca i-ar placea, o sa vad ce mai gasesc azi.
PS Mie nu mi se par chiar ieftine la 39 de lire.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui devylla Yaia sper sa scapi de starile de rau cat de curand.Noroc ca serviciul nu te solicita f tare! Eu la sarcina asta n-am avut greturi decat prin sapt 5-6 si apoi nimic |
Fericito!
Mersi mult, sper sa scap si eu repede, ca nu pot manca!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze
ANDREEA11 spune:
Salutare!!
Intorsi si noi acasa. Am fost la mare..apoi au venit socrii, am facut camera lui Cris si am fost numai refugiati.
Suntem ok, pe Cris l-am inscris la o gradi particulara, incepe de la 1 septembrie, bona nu mai coprespundea la program cu mine- au fost niste neintelegeri la scoala. Sper sa fie totul ok la gradi.
Pup toti sarbatoritii si noile insarcinate Yaia
. Nu am citit nimik din urma voi reveni.
papanash spune:
am fost un pic pe-afara, ramasesem fara servetele. LA cererea piticului am luat un pepene, a mancat 2 felii mari, acum doarme cu burta-n sus, fericit. LA magazinul de langa casa ( care aduce jucarii din europa-cred) l-am intrebat ce vrea sa luam acasa, si dintre toate masinile, biciclete, etc ( erau multe....) a luat o pisica cu batz
pisica portocalie cu aripi
, are in fund un batz si merge pe roti (impinsa) si da din aripi si misca capul (scoate si un sunet). e cea mai caraghioasa jucarie pe care am vazut-o vreodata.
acu am pus la foc papa bun ( ghiciti ce- adica va zic eu, spaghete, ca altceva nu vrea) si dau o tura pe-aici.
sa va mai zic de tata. ieri a plecat acasa din spital, ca e sfarsit de luna si el are treaba la birou, are incasari de facut
, nu s-au mai inteles cu el, a zis ca nu mai ia nici un tratament nimic, el e bine, pleaca acasa.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
luy spune:
Bine v-am regasit, dragele mele, ca tare mi-a mai fost dor de voi ! Uite aici un
mare si apasat !
In primul rand multumim din suflet pentru urarile de ieri de pe forum, pentru sms-uri, telefoane si felicitari
. Sunteti grozave ! Ne-am simtit speciale sa primim atatea ganduri bune.
inca o data !
In al doilea rand, uram si noi din toata inima un calduros La multi ani ! papanashilor care au implinit deja 2 anisori
papanashul Andrei de Teodoran
roscovanul Mario de Betty78
dulceatza Iarina de mrl_dumitriu
frumoasa Runa de Lia_B
papusica Olivia de alinkav
simpaticul Cristian de afibebe
printzesa plina de energie Yannisade Marunzika
"fratelui" nostru Stefan de Sim
dulceatza Teodora de irina.c
veselei Andra de alina.clau
dulceatza Vera de mishuta
Sa va fie viata plina de fericire, sa aveti parte de lucruri minunate de care sa va bucurati alaturi de cei dragi !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
papanash spune:
Rox, eu m-am uitat la orga aia, mi se pare ieftina pentru cat e de complexa, are si scaun si microfon...nu mai stiu cat e acum lira, eu am cumparat cand era aproape egala cu euro, cand trebuia sa plecam noi la londra.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
carpatina spune:
Papanasho, pana la urma nu mi-ai spus.. ai dansat pe strada pentru MJ?
ghighi si pe mama lui
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Roxana_G spune:
Papanash, pai ai scapat usor cu pisicuta aceea.
Yaia, am gasit tricicleta la Bucur. Draguta si ieftina, perfecta de stricat.
Sa stii ca Andrei se descurca pe motocicleta cu pedala, insa nu tine bine directia si uneori se mai rastoarna. Dar si el tot asa disperat dupa masini si masinarii. In ultima vreme insa a preferat masinile mai mici. Avem unele micute de la bomboanele smarties si cu acelea se joaca cel mai mult. Eu i-am luat unele cam mari acum si ma tem ca le va cam ignora.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
melaniatud spune:
Papanash Si Tudor este fan al jucariilor de impins nortoc ca nu sunt scumpe...avem roti, cowboy pe cal, rata si fluturasi..de fapt aveam pt ca el alearga impingand la ele si le rupe imediat ca sunt chinezarii pana in 10 RON bucata. Si... spre rusinea noastra....avem 3 carucioare de papusi pe care le impingem cu mandrie, dupa preferinte, aproape in fiecare seara in Copou. Am fost nevoita sa ii cumpart pt ca vedea la fetite si plangea mititelul...uite Rox o alta idee: Carucior de papusi ![]()
Misto orga...avem si noi una mai mica dar fara efect asupra copilului