Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (326)
Raspunsuri - Pagina 4
devylla spune:
Nu v-am spus cat de multumita sunt de wrap!E o minune!Foarte practic si util,plus ca bb sta atat de bine acolo...Asa reusesc sa impac si varza si capra...Daniela ti-l recomand.
Ce repede te intorci totusi pe baricade,cand vrei sa incepi?Esti nevoita sa incepi sau iti doresti tu?
Anul asta cred ca aniversarea Erikai ramane in familie,format 4
.
Pediatrul mi-a recomandat ca pana dupa DPN Lisei sa avem grija cu vizitele,lumea multa,spatii aglomerate.
Tortul anul asta il comand,vad ca ma refac mai greu dupa nasterea asta...la Erika dupa prima luna eram ca o caprioara,top^top...acuma deabia ma misc de ici colo
.Vroiam sa ii fac un tort cu Anpaman sau Stich,unul din personajele ei preferate...am sa caut insa sa vad daca gasesc de-a gata.Referitor la cadou si eu sunt in pom...nu stiu ce sa ii cumpar anul asta.Am sa o fac online...caci nu pot sa plec acum prin magazine...ma gandeam la un alt set lego...in ultima perioada e tot mai interesata.Alte idei chiar n-am.
devylla spune:
Yaia sper sa scapi de starile de rau cat de curand.Noroc ca serviciul nu te solicita f tare!
Eu la sarcina asta n-am avut greturi decat prin sapt 5-6 si apoi nimic![]()
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui devylla Nu v-am spus cat de multumita sunt de wrap!E o minune!Foarte practic si util,plus ca bb sta atat de bine acolo...Asa reusesc sa impac si varza si capra...Daniela ti-l recomand. Ce repede te intorci totusi pe baricade,cand vrei sa incepi?Esti nevoita sa incepi sau iti doresti tu? "Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic" "Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic." Jurnal de "mogalnete" Japonia prin ochii unui amator Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009) |
vreau eu sa incep,sa ma mai rup de rutina de zi cu zi,adica fetele.sunt si ele plictisite de mine
multumesc de recomandare,am vrut si eu sa i-au wrap,dar Melissei nu ii place nici cum in brate,pur si simplu atat se foieste,chitcaie,urla pana o pun in culcusul ei patutul si se linisteste,o mai mufez cu suzi si doarme dusa.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici
papanash spune:
La multi ani fericiti sarbatoritilor zilei, sa fie sanatosi si voiosi !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
papanash spune:
noi bine, in parametri , daca bine se poate numi obisnuirea cu situatia...
ma oftic ca nu merg la concert azi, au trecut vremurile cand orice eveniment muzical era bifat, nu sunt fan Madona dar pentru spectacolul pe care-l banuiesc de mare exceptie, m-as fi dus.
piticul si el e obisnuit cu mana imobilizata, e plictisit rau si nu stiu ce sa-i mai nascocesc sa-i captez atentia de la traznai.
nu am idei de cadou pt aniversare, jucariile-s la ordinea zilei mereu, ma mai gandesc si trag cu okii la voi pt inspiratie.
( 02.10.2007 )
danielle02 spune:
la multi anisori sarbatoritelor!
roxana,eu ti-as recomanda astea:
http://www.argos.co.uk/webapp/wcs/stores/servlet/Search?storeId=10001&catalogId=1500001801&langId=-1&searchTerms=JCB+WORKBENCH
i-am cumparat fetei,ii place grozav de mult.
normal e pt baieti dar ei ii plac toate jucariile,nu pt mult timp ca se plictiseste rapid
http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/3477283/Trail/searchtext%3EV.SMILE+TV+LEARNING+SYSTEM.htm
eu cred ca o sa ii i-au jocul asta fetii de ziua ei.are o prietena dea ei de vreo 4 ani si mai vine pe la ea cu el,se joaca de numa pe tv.o tine ocupata ceva timp.il recomand.
http://www.argos.co.uk/webapp/wcs/stores/servlet/Search?storeId=10001&catalogId=1500001801&langId=-1&searchTerms=MY+1ST+REMOTE+CONTROL+TOMAS
http://www.argos.co.uk/webapp/wcs/stores/servlet/Search?storeId=10001&catalogId=1500001801&langId=-1&searchTerms=CHAD+VALLEY+SINGALONG+KEYBOARD+WITH+STOOL
asta o are si ebonee,se mai maimutareste la microfon cateodata![]()
http://www.argos.co.uk/webapp/wcs/stores/servlet/Search?storeId=10001&catalogId=1500001801&langId=-1&searchTerms=GET+UP+AND+BOUNCE+TIGGER
ebonee are aproape tot setul asta de tiggeri`,ii adora.
mai vrei?mai am![]()
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici
papanash spune:
Rox, daca-i displace sa pedaleze poate-i iei o motocicleta de-aia electrica, lui Adi ii place mult si o foloseste si in casa
, a julit un pic colturile peretilor dar pe langa desenele facute pe ei nu se baga de seama ![]()
( 02.10.2007 )
papanash spune:
noi cu mancarea stam foarte prost, nu vrea mai nimic, in afara de supa, in care sa fie cat mai mult morcov, si bineinteles spaghete.i-am luat de la chinezi si noodles, au avut succes.pilaf nu, tocanite nu prea, iaurt nu vrea, branza nu, noroc cu laptele, bea mult de tot.
( 02.10.2007 )
papanash spune:
Danielle, ce preturi mici la jucarii
, la noi poate gasim la pret de 5 ori mai mare....imi place mult orga aia cu microfon, e super...
( 02.10.2007 )
Roxana_G spune:
Papanash, avem motocicleta cu pedala de la Alex, insa ideea era sa puna osul la peladat.
Cat despre mancare, sa stii ca nici al meu nu manca mai nimic cat a fost imobilizat, nu stiu daca avea vreo legatura, dar abia cand am mers la munte si-a revenit dupa o luna de greva.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi