Rahova sau apropiere (57)
Raspunsuri - Pagina 4
preda_vicky spune:
si eu toate fetele dragi!
Vio, chiar, ca e o vreme... Inceput de toamna.
Va doresc si eu o zi buna si o saptamana minunata.
anangel_lexi spune:
Multumesc tuturor pentru urari!
La multi ani si din partea noastra lui Alex de Monica, Alexandrei de Dory, Alexandrei de aissa si Mariei Alexandra de Andreap
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
monica-elizabet spune:
multumim de urari fetelor
aloo...d-nele prietenele...la plesneala...cum a fost la intalneala?
noi suntem in sfarsit acum toti acasa...zilele astea de luni, miercuri si vineri mi se par cam interminabile pana vine alex de la after...
era super fericit ca a luat 10 azi la proba la mate...inca nu le-a dat notele la portugheza ca a avut si acolo proba vineri...sper sa fie bine...in rest...nimik nou...ieri i-am lasat sa-si faca de cap pe unde au vrut ei...noi doar am condus si am platit
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
Alinutzaa spune:
Buna seara
Felicitari lui Alex pentru nota maxima. Si sunt convinsa ca si de la testul la portugheza o sa vina tot cu nota mare.
Hai sa ma laud si eu ca n-am mai facut-o de mult. De o saptamana piticul meu face la olita. Toata saptamana trecuta a facut la olita dar doar daca era in fundul gol prin casa, caz in care se duce singur la olita se aseaza, face, dupa care trambiteaza victorios si in gura mare bineinteles ce a facut acolo. Daca ii puneam chiar si cel mai subtire chilotel de bumbac pe el...facea pe el. Asa ca saptamana trecuta a fost cam exhibitionist copilul meu. Astazi am reusit sa il conving sa nu mai faca pe el chiar daca are chilotei sau body-ul inchis (fara pampers pe el). Asa ca atunci cand il taie nevoia isi pune mainile intre picioare si fuge spre olita strigand disperat "za za za..." (za=olita) ca sa il ajut si sa ii desfac capsele dintre picioare, de la body, ca el nu poate. Gata, m-am laudat si eu cu ce am avut.
Noapte buna tuturor
pe toata lumea
Edit: daca tot ma laud, macar sa ma laud pana la capat. Am pus niste pozici cu piciul aici
Alina
preda_vicky spune:
Wow, Alina, ce baiat mare ai, si frumushelllll! Felicitari pt. progresul cu olita.
Monica, la intalneala fu super-bine, mamici simpatice si copii frumosi. Eu una, m-am simtit f.bine. Felicitari lui Alex pt. notele de la scoala!
Va si va doresc o zi minunata!
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Alina felicitari pentru olita! Eu o s-o marit cu pampersul pe ea. Pozele sunt minunate iar protagonistul frumos foooc!
Avem si noi cateva poze din mini excursia de duminica, incepand cu asta.
edit ca uitam: Monica, felicitari lui Alex pentru notele de la scoala!
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
monica-elizabet spune:
Buna fetelor
am vazut 2 copilashi frumosi foc...Mariuta si Tudorelul pe amandoi
felicitari lui tudor pentru operatiunea olita...mai bine zis o felicit pe mami
am vazut ca v-a placut tare mult la ferma animalelor...abia astept sa mergem si noi...poate facem excursioara impreuna toate
multumesc pentru felicitarile la adresa lui Alex...m-am bucurat si eu fiindca proba asta e cotata cum e teza la noi...jumatate din medie...
vicky, ma bucur ca v-ati simtit bine
vio? pe unde esti?
pe toate
azi nu e concert
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
preda_vicky spune:
Monica, abia va asteptam!
Lexi, vazut pozele, suberbe locuri, si cetatile f. bine conservate. Ma asteptam sa vad un coif de hughenot ivindu-se printre frontoane.
fetele, ma pregatesc sa beau o cafea fierbinte, am tremurat de frig in dimineata asta. O zi buna va doresc.
anangel_lexi spune:
Vicky, ce simpatica ai fost cu coiful de hugenot. Ma bucur ca v-au placut pozele.
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
PENTRU SEBI
monica-elizabet spune:
rahovistele
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post