Rahova sau apropiere (57)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Fetelor, va multumesc pt. urarile de LMA, eu nici nu am apucat sa le fac aici pe DC m imi cer scuze pentru asta.
Vio, gata, sa facut, trebuie sa-ti dau mielul, deci pastele de anul viitor il ai asigurat.
Alinutza, frumusel pustiul tau, felicitari pt. operatiunea olita
Noi suntem bine, ne pregatim pt. gradi, in rest nimic deosebit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

buna seara si la casili voastre! imi pare rau ca n-am mai scris, dar va citesc aproape zilnic.... citesc, inchid si ma culc... sunt sub orice critica cu cheful! dar sa stiti ca m-am gandit la voi cand cu sarbatoritii, cand cu pozele, cand cu progresele...

si daca ma uit in spate, mai am doar cateva ganduri: cum de sarbatoriti Mariile si Marioarele pe 15 august? atunci nu e cumva Adormirea Maicii Domnului? si eu stiu ca nu atunci se aniverseaza ziua numelui Maicii Domnului ci pe 8 septembrie... dar, na, nu ma pun eu acum contra ca n-am de ce.... eu o am pe mama Maria, si o s-o urez pe 8 septembrie.. nu va suparati pe mine ca v-am zis despre asta...

apoi am observat ca se apropie sosirea Monicai? Monica stii deja exact cand o sa veniti in Romania? si mie mi-ar placea sa mergem la ferma animalelor, dar cand am vazut pozele Alinutzei am fost oarecum dezamagita deoarece credeam ca se apropie de ceva ce exista si pe-afara, dar in schimb am zarit blocurile, masinile, si iepurasii aceia inghesuiti prinsi intr-un ocol mic pt.ce avea sa sune in mintea mea FERMA ANIMALELOR... animale lasate libere in tarcuri separate sau combinate, intr-un spatiu lejer, larg si frumos cat Amazonul .... pe bune ca eu chiar imi inchipuiam ceva de amploarea si calitatea locurilor de genul RIO QUENTE din Brazilia ta mare draga Monica... zic na, au facut si astia in Romania ceva super tare, dar ce sa vezi? noi suntem mai tari la Mall-uri si cladiri de birouri decat la o ferma a animalelor sau la vreun pasaj/drum nou;

am vazut ce frumos ai povestit despre raul caldut si am dat si eu un search pe gugal, in lipsa pozelor tale, si iata ce poze super mi-au aparut... www.panoramio.com/photo/10560496" target="_blank">1, www.panoramio.com/photo/10560517" target="_blank">2, www.panoramio.com/photo/896819" target="_blank">3, www.panoramio.com/photo/2903721" target="_blank">4, www.panoramio.com/photo/1010609" target="_blank">5, www.panoramio.com/photo/896874" target="_blank">6, www.panoramio.com/photo/1010675" target="_blank">7, www.panoramio.com/photo/896837" target="_blank">8, www.panoramio.com/photo/10071816" target="_blank">9, www.panoramio.com/photo/3727694" target="_blank">10, www.panoramio.com/photo/10560490" target="_blank">11... superbe locuri daca pozele nu sunt trucate si am toata increderea ca nu sunt... f.fain, dar la noi nici intr-o mie de ani ceva cu cap si coada ca acolo!

oricum Alinutza multumim de pozele de la ferma animalelor; Tudor e un baietel tare scump, iar pt.treaba cu olita deja putem spune ca e baiat mare!

bineinteles ca am vazut si pozele voastre Lexi, si ca si la pozele din meleagurile actuale ale Monicai imi vine iar sa zic ca emigrez maine! ... dar inca ma tine ceva in Romania si nu stiu zau pana cand mai rezist tentatiilor! am vazut si casuta voastra si pe scumpa de Maria; voi unde va construiti casa? acolo? sau aici? ca n-am fost mai atenta la vecini ca poate imi dadeam seama din poze.. sa va fie de bine in casa noua! tu n-ai scapat cu Maria de pampers nici ziua? sau doar noaptea?

Va pup pe toate! ies ca atata ce m-am concentrat sa scriu si atata in mesaj de zici ca m-am prostit peste noapte... sunt indispusa, si nu stiu ce am... sa ma scuze fetele carora nu le-am zis nimic, sa stiti ca v-am citit si pe voi... aaaaaaaaaaaaaa, NASTERE USOARA si BEBE SANATOS iti doresc draga piersicutza din Japonica... sa te refaci repede si daca ai intrebari/temeri legate de ceva intreba-ne si pe aici ca poate stim sa te lamurim...

noapte buna! zzzzzzzzzzzzzzzzz

p.s. noi suntem bine sanatosi; cu exceptia grijilor ca la casa fiecaruia....

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Buna seara....ma rog, buna dimineata

Saru'mana de aprecieri la adresa piciului.

Lexi, m-am delectat cu poze frumoase facute in locuri frumoase. Si sa stii ca eu inca n-am vazut mireasa cu pampers asa ca...eu zic ca inca nu e nimic pierdut.
Monica da, piciului i-a placut la ferma. Pe noi nu ne-a dat pe spate. Ma rog, eu ma si vedeam ca in Casuta din prerie, pe campii intinse si verzi. Dar na, una peste alta e ok. O sa vezi cand vii
I-a indopat Tudor pe iepuri cu morcovi de cred ca saracii nu mai mananca nimic trei zile. Nu stiu cum facea copilul meu ca una doua mai facea rost de cate un morcov.
Vicky, Vio, Dory, Karli si restul fetelor

Ma duc la ca e tarziu si maine dimineata ma ia piciul de proaspata.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Pfuuuuu, Karli, aparusi!!!!
Aceeasi dezamagire am avut-o si eu la fata locului numit Ferma animalelor. Ma asteptam la ceva mult mai....
Dar vorba ta, noi suntem mai tari la mall-uri si alte dracii din astea.

Iar pozele alea...io cred ca sunt trucate. Nu-i asa Monica?

Iar de Sf.Maria sa stii ca asa stiu si eu. Ca atunci cand e Adormirea Maicii Domnului nu se sarbatoreste dar na...m-am dat si eu dupa lume ca sa nu fie cu suparare pe nicaieri. Si mama e tot Maria si eu tot in Septembrie o pup si o urez, chiar daca ma gandesc la ea si in august.

Gata, acum chiar plec la culcare

Alina

Mergi la inceput

am vazut si eu imediat ca am scris amandoua odata... eu am postat la si 11, tu la si 13 iar eu la si 14 minute am editat o greseluta de tipar, asa incat se vede treaba ca n-veai nici tu somn si ti-era dor de rahoviste ... te pupicesc; scriem si gandim la unison vad...

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

pozele nu sunt delok trucate Alinutza ...este un mic paradis acolo...si totul cu apa calda de rau...bine sunt si piscina cu apa(de la robinet...dar tot calda)
noi deja facem sapaturi sa mergem din nou

Rodicuta...noi abia in iunie(la sf) anul viitor venim acasa...pana atunci..facem planuri
ma bucur ca sunteti bine

dory si spor la pregatirile pentru gradi

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

rahovistele!
Sunt in aceeasi stare ca si Karli, asa ca nu va suparati daca nu scriu mai mult. Poate imi revin mai tarziu.

Mergi la inceput

neata fetele... ????? cred ca ma duc si eu sa-mi fac o cafea in dimineata asta... eu care nu beau decat 3 cafele pe an: la Paste, la Craciun si acum! ...

am inteles Monica, o sa fie vara si cald cand va intoarceti, si totodata e si timp berechet pana atunci ca sa se mai construiasca vreo ferma poate concurenta! mai mare si mai frumoasa .... glumesc, pana la urma asta e tara in care traim si cred ca nu-si mai au rostul comparatiile mai ales dupa ce voi ati "gustat" atatea locuri frumoase dincolo de granite...

vicky te inteleg! uite eu mi-am mai revenit scriind si tinandu-ma la curent cu voi imediat.. cum fac o pauza de net (asta insemnand ca sunt prea ocupata cu de toate in rest) cum mi se ia cheful de scris...

am incarcat si eu poze dupa vacanta dar la voi n-am apucat sa le pun (le-am pus la colegele de club cu strumfi de 2 ani); iata aici pentru cine are timp sa citeasca/vada si nu neaparat sa scrie: http://picasaweb.google.com/adelutza09/VacantaDeVara2009#

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna dimineata si de la mine!
nu am citit din urma ca iar sunt intr-o pasa proasta,dar voiam sa va pe toate

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna dimineata.
Am vazut poze superbe cu peisaje de vis si o printesica dulce foc! Multumim, karli!
Referitor la pampers, Maria nu a renuntat deloc la el, nici ziua nici noaptea. La renuntat la pampers pe timp de noapte nici nu indraznesc inca sa visez... Dar nici nu o fortez ca nu rezolv nimic. Deocamdata are 1 luna de cand a scapat de suzeta, deci tot e un progres cu toate ca inca mi-o mai cere din cand in cand...
Cat despre casuta, multumim de urari. Aici, in Trier, e locatia. Dar daca stiam ca si firmele constructoare de aici sunt la fel de neserioase sau chiar si mai si decat cele din Ro, renuntam la idee. Dar cine a stiut? Si acum ne facem 1000 de nervi pentru fiecare fleac...
Eh, Alinutza, nu e timpul pierdut sa vezi o mireasa in pampers. O sa te invit la nunta fiica-mii.
toate fetele si copiii.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput