Rahova sau apropiere (57)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hatsumomo spune:

salutare rahova
karligutza multumesc foarte mult sa te auda doamne doamne
cu intrebarile e mult pana mi se da tonul ca apoi nu ma mai opresc
deocamdata nu vreau sa va zapacesc
am stat si am cautat special ptr voi un 'articol' scris de mine despre japonezi si vi-l postez aici

ca orice nationalitate si barbatul japonez are parti bune si parti proaste INFLUENTATE DE TIMP ,VARSTA ,SIT. MATERIALA
O mare parte din timp il petrec muncind ,unii muncesc exagerat de mult atat de mult incat timpul liber il petrec dormind ; altii incearca sa imparta timpul in distractie si munca astfel ajungand sa doarma de la 2 pana la 4 ore pe noapte .Locuri de distractie au fooooarte multe dar nu toti au timp sau spiritul nostru latin in nici un caz nu se compara felul nostru de a se distra cu al lor ca ne apuca Sunt niste oameni extrem de respectuosi ....respectul este mai presus de bunele maniere .la categoria maniere stau mai prost ,sunt inascuti cu frica legii , nu dau doi bani pe cersetori aurolaci etc ,merg pe premiza 'clientul nostru -stapanul nostru'fata de noi sunt mai copilarosi se maturizeaza mai greu iubesc reducerile nu le trec cu vederea nci macar pe cele de 5% de aceea orice produs de pe piata indiferent de natura lui ,ajunge la reducere zambesc foarte mult nu sunt violenti chiar dacaa sunt renumiti pentru 'yakuza' violenta la domiciliu ,perturbarea linistii publice sunt cazuri destul de rare ,nu au treaba cu vecinii , -buan ziua si atat si nu-si invita prietenii acasa ..intrevederile se fac in oras Au o problema cu fizicul loor si au un standard de greutate ...atat barbatii cat si femeile vazuti prin ochii europeanului par subnutriti .Ca fashion libertate 100% fieacre se imbraca dupa cum il duce capul fara sa zica nimeni nimic nu intoarxe nimeni capul dupa tine indiferent de tinuta ;cu exceptia tinutei lui Adam si Eva 'moda nu are varsta '....Specific japonez ori de cate ori primesti un cadou raspunzi la randul tau cu un cadou avand grija sa nu fie nici prea ieftin decat cel primit dar nici prea scump si la final japonezul este foarte zgarcit cu propria persoana ,foarte economic si mai nou a devenit si ecologic si cam atat la modul general PS :- TOT CEEA CE AM SCRIS AICI NU ESTE VALABIL PENTRU TOATA JAPONIA
enjoy

38 +
AMR 2 SAPTAMANI :x:x

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

rahovistele

karli n-am apucat sa ma uit la poze, poate mai incolo daca merge netul mai bine

va servesc cu o Inghetata poate va simtiti mai bine dupa aceea pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata.
Va , va doresc o zi buna si un wk minunat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

neata... m-am trezit odata cu sotul la 5.30 si nici ca am mai adormit... am stat cu el pana la 6.30 cand a iesit din casa, apoi unde altundeva decat pe net.. si in pat bineinteles dar n-am dormit ceea ce e rau!

Vio poate iesi din pasa proasta... ce sa facem sa te inveselim nitel? vrei sa iesi azi la o plimbare?

vicky pleci undeva in we? weekend placut si tie! tu cum mai stai cu dispozitia?

Monica lasa ca te uiti tu la poze... yummmmmi inghetata ta... tu ai facut-o? de parca n-as sti ca-i adevarat! ai pus undeva si reteta, ca n-ar strica sa mai fac si eu o inghetata vara asta pentru Adeluta ca e mare amatoare de inghetata facuta in casa; ii placea sa caute la congelator dupa inghetata pana intr-o zi cand nu mai era deloc .... .... si pe langa inghetata ai pus piersici din compot? pupici!

si nu in ultimul rand draga hatsumomo, am uitat daca ai dat si un nume, dar eu as vrea sa iti zic piersicuta daca ma lasi.... e mai usor si se leaga de ce ai zis tu referitor la traducerea nick-ului parca.. ; cred ca ai dreptate ref.la barbatul japonez, nu stiu din nicio realitate dar pare foarte verosimil ce spui tu acolo... mi-a placu treaba cu "respectul e altceva, mai presus de bunele maniere chiar"... de s-ar educa si romanii cu respectul asta, ce bine ar fi....

cat despre sarcina, nastere, primele ingrijiri ale nou nascutului si ce alte intrebari mai ai, chiar te rog, pe mine una nu m-ar deranja sa-ti raspund aici, sau in PM... dar suntem bucuroase toate ca avem o gravidutza printre noi si sigur toate fetele sunt de acord cu mine cand spun ca ne mai apuca cateodata dorul de "sarcina si bebe mic" pentru ca sunt clipe minunate indiferent daca au mai fost si unele dureri fizice.... acelea se uita repede de obicei; asa ca intra mai des si povesteste-ne astfel incat daca lipsesti o zi sa stim ca in aceea ai plecat sa nasti... hai, zilnic la semnat condicutza , ca si-asa nu stim cand o sa nasti, si trebuie sa-ti tinem pumnii in clipele alea si sa punem majoretele la treaba:

va pupicesc pe toate!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Buna dimi

M-am trezit cu o durere de cap venita nu stiu de unde si de ce, asa ca inghetata ta Monica a picat la marele fix. Arata super super tare!!!!!! Maine fac si eu inghetata ca mi-ai facut o poftaaaaa (nu fac azi pentru ca aparatul de inghetata trebuie sa stea o noapte la congelator, asa ca azi nu mai am cum)
Monica stiam ca nu sunt trucate pozele, iti dai seama, dar...speram si eu, ca in comparatie cu ferma la care tocmai am fost....ma apuca plansul si depresia.
Vio daca te putem ajuta cu ceva sa nu eziti sa spui
Vicky weekend placut si tie
Lexi nu dispera ca o sa se apuce si Maria de olita la un moment dat cand o sa fie ea pregatita. Eu am inceput antrenamentul olita pentru ca piciul a cerut singur intr-o dimineata la olita. Ma rog, mi-a spus ca vrea sa faca, l-am intrebat daca vrea sa faca la olita, a zis ca da, si....a facut. Pana la momentul asta nici nu vroia sa o vada. Statea ursuletul pe olita, statea si catelul, Toto (asa zice el ca-l cheama, ca nu stie sa zica Tudor).....nu statea. Mariuca
Hatsu buna ideea lui Karli cu condicutza. Cum te simti?
Si intaresc cele spuse tot de Karli, care vad ca n-are somn, te astept si eu oricand cu mare placere sa vii cu intrebari despre sarcina, bebe si ce mai vrei tu.
Karli, vazut poze, sunt ....Adelicioase ca sa zic asa. Frumoase locuri ati vazut. fetita mica si frumoasa
Ma duc sa iau o pastila ca nu se mai poate
pe toata lumea

Alina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alinutzaa

Buna dimi

Si intaresc cele spuse tot de Karli, care vad ca n-are somn, te astept si eu oricand cu mare placere sa vii cu intrebari despre sarcina, bebe si ce mai vrei tu.

credeam ca faci vreo referire semi-ascunsa si despre mine! ca ma si pufnise rasul! da' nu-i rau daca raman gravida sa ma apuc sa intreb si eu cum e una alta in sarcina!

Citat:
Karli, vazut poze, sunt ....Adelicioase ca sa zic asa. Frumoase locuri ati vazut. fetita mica si frumoasa.

multumim; daaaaaaaa, e foarte frumoasa Romania daca ajungi in locuri aproape neatinse de om sau atinse mai rar si daca se poate doar cu mana nu si cu picioarele! vorbind la figurat aici...

Citat:
Ma duc sa iau o pastila ca nu se mai poate.

vezi, nu care cumva esti gravida si ti-a scazut imunitatea? de ce te doare capul din senin? ceva ai facut tu az'noapte daca cum te-ai trezit hop si durerea de cap..

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna dimineata tuturor.
Am trecut doar sa va salut, caci sunt foarte prost dispusa. Noroc cu inghetata Monicai, parca m-a mai inveselit putin.
Va pup pe toate si pe cei mici si weekend placut!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

'neata!

Karli,Alina multumesc....
din pacate nu prea ma poate ajuta nimeni,trebuie sa ma ajut singura...
imi revin eu

va pe toate cu drag,
si sa aveti un weekend frumos

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

vad ca-i pasa proasta-n aer si nu-i bine... trebuie sa treaca si asta; si toamna abia a inceput, sper ca asteniile sa nu fie sau sa fie cat mai scurte!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

hello, ce fac fetele frumoasele? gata deja ati plecat in we?
eu sper ca sunteti mai bine toate fara dureri de cap si pase proaste pe toate sa aveti un we minunat

iaca AICI gasiti reteta de inghetata mai jos pe pagina

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput