Rahova sau apropiere (57)
Raspunsuri - Pagina 3
hatsumomo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alinutzaa Salutare Si noi pe aici, fara noutati Hatsumomo tinem pumnii sa ai nastere usoara si bebe sanatos. Pfuuuiiiii ce putin ti-a mai ramas. Iar in ceea ce priveste termenul...s-ar putea sa mai ai 3 saptamani cum ai scris tu la AMR, sau mai mult - asta bineinteles daca il lasi pe bebe sa decida cand vrea sa vina si nu optezi pentru inducere/cezariana la cerere. Piciul meu a venit la aproape 42 de saptamani, de ziceam ca daca mai sta nitel il dau direct la scoala. Sa ne mai tii la curent cu starea lucrurilor ca sa stim sa scoatem agitatele la interval sa iti facem galerie. Aaaa, ca mi-am adus aminte de copii. M-am intalnit zilele astea in parc cu Andreea cu Tudor si cu Ilinca. Andreea arata super bine, Tudor e un frumos ca de obicei iar printesa mica are mai fetelor niste ochi albastri.....din aia albastri rau de te pierzi in ei.... pe toata lumea Weekend placut sa aveti Alina |
Multumesc foarte mult Alinuzaa ,sa te auda Dumnezeu ,referitor la termen he am revenit cu picioarele pe pamant dupa ce am citit mesajul ... eu imi faceam planuri pentru saptamanile 38-40 nu m-am gandit nici o clipa la posibilitatea de a intarzia macar o zi hehe imi vine sa rad de propria-mi persoana Alinutzaa mersi inca o data mi-ai dat de lucru la refacerea planului
elizamersi ...inainte de ziua cea mare sper sa ajung macar o data la restaurantul acela brazilian sa- mi incarc bateriile
si atunci o sa ma gandesc si la tine si o sa beau un paharel in cinstea ta
pupici fetele si promit ca am sa va tin la curent cu ceea ce se intampla mai ales ca acum sunt casnica si mare lucru nu prea am de facut prin casa iar lenea recunosc ca este foartttte mare
pupici la toate rahovistele si cate o floricica asiatica din partea mea
37 +
AMR 3 SAPTAMANI :x:x
sirimie spune:
citat din mesajul lui MIRCLAU buna ziua si de la noi am trecut sa vedem ce mai faceti si sa va salutam noi suntem bine,incepem sa ne acomodam in 4 si cred ca si reusim,maria este o cumintica si o frumusica,imi pare rau ca nu ma pricep sa va trimit niste poze.... altfel suntem bine toti ,ceea ce va dorim si voua,va mutlumim pt primire si gandurile bune,de acum asteptam sa ne intalnim prin parc va pupic pe toate si mai venim pe aici..... MIRELA mami de andreas nazdravan 10.09.2005 si de maria-lavinia 14.08.2009 |
Mirela felicitari!! Sa fie mincacioasa si cuminte si sa va aduca numai bucurii!!!
Noi am fost la mama mea fara prea mult internet, si aici nu mai gasim capul de treburi.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
sirimie spune:
citat din mesajul lui hatsumomo NEATZA' Rahova ! Revin si eu iarasi dupa un car de ani , scz ca nu am mai scris dar am fost foarte ocupata doar ma pregatesc ptr. cel ,mai mare eveniment din viata mea , nasterea unui bebic Mai sunt aprox 3 saptamani pana la marea intalnire si sunt taaare nerabdatoare si emotionata ... fetele care au copilasi probabil stiu exact ce simt eu acum sotul este la fel de nerabdator doar o sa aiba coechipier momentan nu prea vad nici un semn ca ar fi aproape nasterea dar nici departe nu sunt avand in vedere termenul voi ce mai ziceti?, ce mai face Rahova? eu cam atat am avut de laudat pipici o zi buna in continuare 37 + AMR 3 SAPTAMANI :x:x |
nastere usoara si bb sanatos!!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
preda_vicky spune:
in miez de noapte, am o durere crunta de cap , si o criza de fiere de-mi vine sa. Sper sa-mi treaca pana dimineata, al meu sot este Alexandru si maine e sarbatorit, e in plan o iesire . Pt. fetele care au sarbatoriti maine le urez si le ofer o !
Monica, cu dedicatie pt. Alex, si Ruxitei, sa nu se supere .
Va , va doresc somn usor, merg sa incerc sa , nu inainte de a va lasa o si un, sa va energizati dimineata, o dau mai tarziu cu o prajiturica.
monica-elizabet spune:
Buna noaptea fetelor
noi azi am avut o serbare la Alex la scoala si ne gandeam noi destul de suparati ca nu putem pleca pe nicaieri din cauza asta eu toata dimineata inainte de plecare(vreo ora) am trebaluit sa gasim pranzul gata cand venim acasa...dupa festa de la scoala mai multi parinti au propus sa iesim cu totii in orahs la masa si astfel sa salvam ziua fiindca nici ei nu putusera sa plece din orash din cauza serbarii...n-am stat o secunda sa ma gandesc(mancarea era pe masa) si noi am fugit la restaurant...a fost super...ne-am distrat fain de tot astia mici si ei s-au jucat intr-un loc special pentru cei mici, cu bone, coafeze, si tot salonul pentru fetize, spalat pe cap si vopsit in cap baieteii cu spray-uri care ies...cand plecai acasa il luai spalat, uscat...si tot timpul asta s-au ocupat de ei ca sa nu simta parintii ca-i au pe cap...asa ca ziua a fost salvata
am venit acasa si m-am apucat de tortulet...acush va servesc si pe voi cu Tortulet ursulet
multumesc vicky pentru urari, La multi ani! sotului tau, multa sanatate tie...si tot ce va doriti
La multi ani! tuturor Alexandrelor si Alexandrilor sa fiti sanatosi
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
violeta69 spune:
hellooo,
La multi ani! si de la mine lui Alex
ma bucur ca v-ati dostrat
La multi ani! pt toate Alexandrele si Alexandrii
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Alinutzaa spune:
Salutare
La multi ani si de la noi pentru Alex! Monica, sa iti traiasca baiatul.
La multi ani tuturor Alexandrilor si Alexandrelor! Sa fiti sanatosi cu totii
pe toata lumea
O duminica placuta tuturor
Alina
monica-elizabet spune:
multumim frumos fetelor
lexi si La multi ani si tie
Alexandra de aissa mi-e dor de voi
Alexandra de Dory sa creasca mare si sanatoasa
Maria Alexandra de andreap
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
Alinutzaa spune:
Bai parca sunt batuta in cap.
La multi ani Lexi
La multi ani Alexa de Dory
La multi ani Alexandra de Andreeap
La multi ani Alexandra de aissa
mare tuturor
Alina
violeta69 spune:
'neata!
sa aveti o saptamana frumoasa si linistita
eu mor de somn ca-i o vreme de numarat banii
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!