Sezatoarea canadiana (153)
Raspunsuri - Pagina 4
Diana2007 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ange Diana,ma omori.reteta de cozonac este pe prima pagina(vezi daca nu te uiti) Dar la cat de meserias este socrul tau in ale bucataritului,tu ma intrebi pe mine retete? |
Ange, nu da ! Poate nu m-am exprimat eu bine, reformulez: eu vreau RETETA DE GOGOSI si RETETA DE PAINE facute la masina de paine, ca pe-aia de cozonac am facut-o de o groaza de ori.
Iar socra-miu e bucatar, dar de moda veche, eu vreau sa-i arat ultimele inovatii, respectiv cum sa iti usurezi munca in bucatarie datorita tehnologiei, intelegi ? Deja l-am uimit cu mixerul meu Kitchen Aid care face un pandispan in no time !
Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si +37s cu
"Life's a journey, not a destination"
Diana2007 spune:
Ica, merci de info cu vinetele, daca le gasesc la Adonis cred ca nu mai ma complic cu coptul. Las loc la inghetata in congelator
Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si +37s cu
"Life's a journey, not a destination"
Ica 1975 spune:
citat din mesajul lui ange ica,suna interesant ce spui.Imi fac cumaparturile de la Adonis de aproape 10 ani si asa ceva nu am vazut vinete la borcan,gata coapte!!! ori sunt in otet sau doar congelate natural si atat? Am sa ma uit cu prima ocazie.bun pont |
Ange, astea nu sunt alea in borcan, am luat si din alea ... nemancabile ptr mine Astea sunt in vitrinile frigorifice, pe langa alte legume congelate, sunt in cutie transparenta dreptunghiulara , CEDAR scrie si are 2-3 vinete pe eticheta , doar coapte si congelate, fara sare, conservanti, uleiri, otet sau alte nebunii noi le-am descoperit acum 2 ani cred, si de atunci le tot cumparam, sunt buunnee
Ferme - aveti niste adrese complete va rog, ca sotul meu pana nu-i pun adresa in mana cu cod postal eventual , se eschiveaza si tare as vrea sa ajungem si noi, macar ptr rosii, castr, ardei ... nu mai insir
Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!
Ica 1975 spune:
citat din mesajul lui OlgaTarziu cge eu le fac la gratar. Ies super. simo eu pun la mamaliga feta si havarti amestecate. Si neaparat jumarutze. Iau la la polonezi slanina, double smoked bacon. |
Ce-i asta ca deja numa' gandindu-ma la mamaliguta cu branja si jumari
Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!
laurajr spune:
Bai frate, am intrat in panica...pai nu incepe scoala pe 8 septembrie ??? Si ce liste de rechizite aveti, ca mie nu-mi da nimeni niciodata...
Am mers sambata sa-si ia Ioana Ghiozdan si haine de scoala....deci sa nu fie cu printese ca e prea mare, Dora nici nu intra in discutie, nu Hanna sau High School Muzical sau Jonas brothers ca nu e fan...nu negre, maro, gri inchis si mov.... si sa aiba ghiozdanul neaparat geanta de lunch asortata...
Am umblat sambata de mi-a venit rau si pana la urma a ales unul cu Madagascar ( chiar e haios rau de tot ! ) si costumas de bluzita si tights...pantofi si cordelute asortate...portofelul plange si-acuma, dar ce conteaza, copilul e fericit si noi asisderea...
De pachetelul de mancare nu-mi amintiti ca ma apuca bocitul...fructe nu vrea, la branza se stramba, legume nu...si noi cu sandvisul sau pastele alea la cutie cu sos, in diferite forme...daca si anul asta primesc hartie de la teacher ca nu-mi alimentez bine copchilul, il bag la homeschooling si gata .
Daiopri, multa sanatate si moral la fel de ridicat ca si pana acuma !
Ca mia-m amintit: vara trecuta am incercat si eu vintele alea mov deschis, rotunjoare...mama ce bunatate, sunt asa moi, deloc amare, fara seminte...de abia astept, in 2-3 saptamani ma duc la piata si inhat un cos de ala mare si-mi pun pe iarna. Bag si niste Kapia si gata.
pitilache spune:
'neata la toata lumea!
Ange pai dupa ce-mi spui sa te pun in fruntea listei de intalnire dai bir cu fugitii??? Hai sa gasim alta locatie sa fie pe placul tuturor, dar veniti si voi cu propuneri.
La portughezi eu am fost doar la www.ferreiracafe.com/EN/" target="_blank">Ferreira Cafe dar asta este Downtown (este o parcare destul de mare cu plata aproape, langa Montreal Trust). Mimitete stiu ca spunea de altul parca prin Outremont si cu ceva parcare gratuita la o banca din apropiere daca tin minte bine.
Sau ce ziceti de www.boccacinos.com/" target="_blank">Boccacinos? Vad ca au o locatie si in Ville St Laurent pe Cote Vertu care zic eu ca ar trebui sa fie ok cam pentru toata lumea. Eu am fost la cel din centru si este fain. Deci cine voteaza pentru Boccacinos???
mikiion spune:
Diana? Tot acasa esti?
Pitilache mai ai putin si te intorci!!!! Spor la cautat de lucru!!!
CataD bine te-ai intors din vacanta
Va scriu de acasa la 6 dimineata pentru ca la servici se pare ca n prea mai am sanse sa intru. Mi-a facut ieri informaticianul instructajul si m-a luat cu etica si cu controalele ..... Ca a cam bagat frica in mine Dar imi trece..... Ce fac la ora asta, m-a trezit iar traficul. Si aveam cica ferastra inchisa
Aveam doua intrebari: 1. Startec m-a dezamagit pt. ca serviciile sunt de doi bani si nu mai poate sa ma lege direct pt ca sunt la videotron. Dintre cele care sunt la Videotron ce imi sugerati? Ceva care sa mearga drect de acasa fara sa sun la un numar.....
2. Cosco, aveti abonament aproape toate!!!
Eu n-am simtit nevoia pana acum, dar aici piata e foarte proasta. Imi lipsesc italienii mei din St- Leonard. Piete publice aproape nu exista, ceva gen Jean-Talon sau Anjou.... Cam dezamagiti suntem. Plus ca n-am mancat o rosie buna de cand ne-am mutat Uitasem aspectele astea neplacute ale orasului. Plus ca nu sunt nici in partea mai mlticulturala a orasului.. sa fie mai diversificat pe la Maxi . Iar Loblows e la 8 km de mine peste mana.
Revin deci la Cosco merita abonamentul? Gasesc lucruri mai ieftine decat Maxi sau Super C? Si mai diversificate? Biologice mai multe? Eu m-am uitat pe site-ul lor mai demult si nu mi s-au parut excesiv de ieftine produseleSi acum cand ma intereseaza site-ul lor e inaccesibil!!!!
Merci de raspunsuri
Mihaela
pitilache spune:
mikiion merci!
Pentru telefonie noi folosim Call Select. Pana acum au fost ok.
Despre Costco, depinde ca cauti acolo. In general se merita pentru ca daca stai sa calculezi pretul la bucata iesi mai ieftin dar toate se aduna si noi nu prea am plecat de acolo niciodata fara sa lasam mai putin $250-300 desi de fiecare data ne propunem sa luam mai putine. Ce am remarcat eu mai ieftin: scutece (dar nu gasesti decat vreo 2 brand-uri), produse de spalat (detergenti, sampon, det. de vase, pasta de dinti), carti, reviste, branza telemea de oaie, hartie igienica, servetele, ulei, si bine-nteles ca mai au diverse oferte in functie de sezon. Produse organice nu am remarcat.
O zi frumoasa tuturor!
cge spune:
Ica, uite ferma de care luam noi toata vara fructe si legume.
Au chiosc chiar lg. gradinita actuala aAncutei si in cand o iau de la gradi fac si piata.
http://www.fermemarineau.com
Acum au: porumb, rosii, castraveti, capsuni, zmeura, bluets (nu stiu cum sunt pe ro), mere, fasole pastai, usturoi si pepene.
Toate chiar au gust.
Noi am fost pe la sfarsitul lui iunie la cules de capsuni, a fost fun ptr. toata lumea. Si avem si capsuni congelate ptr. iarna.
Mihaela, noi mai luam de la Costco si carne de pui, carne tocata. Mai luam si "cordon suisse" - chestii care se baga la cuptor si te scot din incurcatura la masa de seara.
E ok ca si calitate si cumparand in cantitati mai mari ies ok ca pret.
Laura, deci mai traieste si altcineva cu paste cu Dora si Printese.
Anca ar manca din astea dimineata, la pranz si seara.
Pe oriunde plecam, noi avem valizele burdusite cu paste din astea, macar sa manance copilu' ceva.
CataD bine te-ai intors din vacanta.
Roxana, ptr. mine Bocaccinos suna tare bine.
Ptr fetele din Mtl care vor la Disney, cik daca se pleaca din aeroportul din Burlington (din State) e mult mai convenabil transportul.
O zi buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
columbiana spune:
Mihaela/miikon, mie-mi place costco; pe linga ce-au scris fetele, laptele si ouale sunt clar mai ieftine, legumele si fructe foarte bune-rosii iau cel mai mult de acolo, mai sunt haine dragute la reducere uneori (pijamale copii, lenjerii, etc), carnea e de foarte buna calitate, desi pachetele de format mare nu sunt tocmai economicoase pentru familii mici; (e drept ca am citit pe la americance uneori ca spunea Andrada de calitatea produselor cu +, si cum Andrada e mai desteapta decit o enciclopedie eu iau litera de lege anumite topice ale ei)
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759