Cum se calculeaza sarcina??
Va rog mult sa ma lumina-tzi si pe mine .Cum ar trebui sa-mi calculez sarcina??Incepand cu prima zi a menstruatziei sau incepand cu ziua in care cred eu ca a avut loc conceptzia??Deci prima zi a ciclului a fost pe 19 august,deci in cate saptamani se calculeaza ca as fi gravida??
Eryka & samburelul din burtica ---„ in 6 saptamani.
Raspunsuri
Lauraa spune:
Eryka, foloseste calculatorul DC :
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=candvinebarza
Laura
Eryka spune:
Asa ma gandeam si eu ca din prima zi a menstruatziei ,ceea ce ar insemna ca intru in 6 saptamani? Bine stiu ca normal intru in 4 saptamani insa de ex daca ma intreaba cineva in cat sunt cu sarcina eu ce zic??4 sapt sau 6 sapt????Nu de alta dar mie ca oi fi gresit si la semnatura si m-am dat cu sarcina mai mare
Eryka & samburelul din burtica ---„ in 6 saptamani.
Eryka spune:
Da Marina am facut azi 2 teste iar.
Eryka & samburelul din burtica ---„ in ??? saptamani
angiVa spune:
Prima zi de sarcina se considera a fi prima zi a ultimei menstruatii. Deci din data de 19 inseamna 5 saptamani implinite :).
Multa sanatate si lui bebe cel micut la fel!
angi
mel_g spune:
Asa mi sa caculat si mie la prima sarcina: de la data ulimului ciclu; iar de nascut am nascut exact dupa 9 luni de la data ultimului ciclu
Pupici si o sarcina cat mai usoara
Mel
mitzura spune:
Vreau sa te intreb si eu ceva desi nu prea are legatura cu subiectul (la care nu mai raspund ca au zis fetele inaintea mea cum se calculeaza si asa stiam si eu). Vreau sa te rog sa-ti amintesti cam la cate zile de la conceptie ai inceput sa simti tensiune in sani. Pentru ca ma intreb daca semnele la nivelul sanilor pot sa apara si mai tarziu, de exemplu cam cand ar trebui sa vina menstruatia. La tine cum a fost?
mitub spune:
Draga Mitzura,
itzi raspund eu, deshi nu cred ca te ajuta: depinde de la persoana la persoana.
Daca eshti nerabdatoare taaare, cauta in farmacie un test de sarcina care masoara beta HCG -ul. Acesta este un hormon specific de sarcina si foarte sensibil. El te lamureste la 3 zile dupa conceperea copilului ca s-a instalat sarcina. Si il poti face in orice moment al zilei, nu numai dimineatza.
Bafta si sa fie cu ochisori!!!
Boga