Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (53)
Raspunsuri - Pagina 4
alina.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui saby Ia priviti www.flickr.com/photos/39734204@N04/3855845076//" target="_blank">ce ras frumos am Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009) www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia |
Saby pupam printesa zambareata
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
olishka spune:
citat din mesajul lui saby Ia priviti www.flickr.com/photos/39734204@N04/3855845076//" target="_blank">ce ras frumos am Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009) www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia |
La "bau, bau" rade si David Foarte frumos Eu ma topesc toata cand ii aud pe copii razand cu gurita lor stirba
Olga, mamica lui David iepurasul
olishka spune:
Novus uite si pozele de la Deva
http://picasaweb.google.com/olgagireada/LaBunicaDeva#
Olga, mamica lui David iepurasul
Ilinca_M. spune:
Ioi, Alina, chiar gheatza? Am pus o compresa cu apa rece, nu stiu daca e de ajuns.
Saby, Mariana, v-am facut coletele...ai de capu' meu, is anti-talent. De fapt io am dat "indicatziile pretioase" si sotzu' meu le-a facut, sa nu va shocati de cum arata...sper sa mi le primeasca la poshta
SIMINA_KIN, acum am vazut ca nu mi-ai scris nr. apartamentului la adresa; da te rog pm. Maine ajung la poshta.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
4luni
alina.n spune:
Eh nu direct pe piele ci intr-o carpita de finet sau comprese cu apa rece cum ai pus tu e bine si asa. Ideea e sa pui eva rece pe locul acela.
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
simina_kin spune:
buna ziua mamici si pitici!!!!
citat din mesajul lui olishka LA MULTI ANI Timeea, Maria, Ariana Maria, Alexandros, baietel de Bombonique Olga, mamica lui David iepurasul |
la multi ani si de la noi si pentru mamici !!!!
28+ cu Maya Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
Gaza22 spune:
Salut, La multi ani bebeilor de astazi
Insfarsit am ajuns si eu acasa, am fost la vaccinul de 4 luni si ca sa ne laudam un pic: Avem 67 de cm si 6Kg 800. Are mama ditamai bebelina deja nu mai e gazulita.
Intalnirea de ieri din parc a fost super, tot cu mamici frumoase si vesele si tinere e o placere sa stai in preajma lor.
Saby vezi ce fetita zambareata ai ? sa nu te mai aud ca te plangi
Oli ieri am vb cu leelo si zicea si ea ca ar mai veni si azi in parc. Eu nu stiu sigur, trebuie sa vad cum se comporta gaza daca e ok si iesim te sun sa vad pe unde esti. In principiu eu ies pe la 18 -18.30
Petrean scuze ca nu am fost pe faza
Pisik si tie iti spun la fel ca si lui Saby, uite ce pisicuta vesela si cuminte ai. Eu nu am vazut-o pana acu sa faca scandal asa ca pe mine nu m-ai convins, eu pana nu vad nu cred.
Aris vrem si noi sugestii de magazine de hainute, ca si eu trebuie sa mai cumpar cateva mai groase ca se cam lasa frigul iar cele pe care le aveam ne-au ramas mici.
Gigelica super pitonul cantaret, cred ca stim de pe acum ce cariera va urma
Mai vroiam sa mai scriu cuiva dar am uitat. Revin mai tarziu
Mami de Gazii mica si frumoasa Avem patru lunite
simina_kin spune:
citat din mesajul lui pisigri Neatza Cred ca sint exagerat de mofturoasa Pen'ca vine toamna, camera Pisilincai e racoroasa etc, am iesit sa ii caut salopete de bumbac cu "labutze". Asa, ca pt bebelusi mici-mici. Am gasit doar niste chestii groase si flausate. In rest lumea s-a uitat la mine ca la felu 14 si am primit acelasi raspuns: da'pt 6-9 luni nu se mai fac de-astea... Pe site la omu ala de la care s-a facut comanda aia colectiva am vazut destule salopete cum vreau eu, pt virste pina la 12 sau 18 luni. Oare e asa de greu de priceput ca sint comode si practice?? Toata lumea imi ofera costumase - cum dracu sa folosesti costumas pe post de pijama? Plus ca pe gigilicile astea mici bluzele se ridica in cap, sosetele sar din picioare... Sa nu mai spun ce priviri am primit cind am acceptat costumase cu conditia sa nu aiba nasturi mari (doarme pe burta sau sta f mult pe burta!) sau body-uri fara nu stiu ce lashpatane de imprimeuri in fata, care o zgirie...."Da' astea-s frumoase, doamnaaa..." Frumoase sa fie, ca doar nu pe ea o incomodeaza... If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
MAI AVETI LINKUL ACELA???????...Vazusem acolo un costumas de fas si mi-a ramas in minte
28+ cu Maya Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
novus spune:
citat din mesajul lui olishka Novus uite si pozele de la Deva http://picasaweb.google.com/olgagireada/LaBunicaDeva# Olga, mamica lui David iepurasul |
foarte frumoase !! mai ales cele in car sunt si eu
David e total cu ochelarii de soare !!! are figura de boss vorba lui Ilinca !!
Mami lui Alexandra (03.03.09)