Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (53)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

neatza
va multumesc mult mult pt urari

azi primeste cadou de ziua lui o sedintza foto profi...de abia ashtept

pisigri - sunt mama si pana la 3 ani daca vrei. eu am luat deja pt un an de la next. daca vrei iti cumpar eu si le pun la poshta. ar trebui sa iti deschizi un magazin in iasi. eu sunt supplierul

25 martie 2009

Sa va traiasca baiatul , sa se faca mare si frumos!!!
Am admirat pozele voastre da sunt nedumerita...care esti tu??? in blugi sau in rochie???.......eu zic ca in blugi....hai sa vedem

28+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean

incerc si eu sa scriu colorat..oare-mi reuseste??

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

Poze gemeni

Povestea noastra

ai reusit!!!

28+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Helou, tufete. Azi dimi am vazut ca Sophiei i-a ramas o pata rosie de la vaccin cam cat un banutz de 10 bani si e si putin intarit locul; e grav? Pot face ceva? In rest alte reactii n-a mai avut.
Aseara a batut recordul, a adormit la 8 seara, la tzitzi. Am pus-o in patutz fara nici un "boeuf", ce boeuf sa mai faca, ii cazuse capshoru' ca la un pui de gaina. Tot am asteptat sa se trezeasca, credeam ca e un pui de somn scurt, da' nu, la 11 si ceva cand am mers noi sa ne culcam tot dormea (desi eu mergeam sa-i pun mana pe frunte din 15 in 15 minute, asa, ca dupa vaccin). M-am speriat sa nu se fi blegit de la vaccin asa ca iar am recurs la metoda urata de a face zgomot sa se trezeasca. S-a trezit, de fapt am pus-o la tzitzi si sugea mai mult in somn. Ei, cand am pus-o inapoi in patutz s-a dezlantuit un kk de-ala zici ca era explozie nucleara, radeam cu sotzu' pe infundate ca doi dementi: se auzea cum "pushca" un jet, dupa aia scotea un oftat din toti rarunchii, alt jet, alt scremut, era super distractiva da' ma gandeam ca amu inunda patu'. Am stiut cand a terminat ca a scos un cascat de-ala sonor, un sunet de placere si relaxare. Ar fi adormit, da' cum sa las fata in baltoaca aia de kk? La ce sonor a avut ma gandeam ca i-a izbucnit pe langa pampers...dar nu, super tare pampers premium, nu m-am pacalit cu el. Ei si ducand-o la baie la chiuveta mutra ei nu prevestea nimic bun: avea un ranjet pana la urechi si-i jucau ochisorii in cap. Cand m-am intors sa pun scutecul la gunoi am auzit-o razand de una singura in camera (sotzul stergea la bot pruncu' nr. 2, Manole, care bause apa). Bine-nteles ca Sophiei ii zburase somnul, asa ca la 12 noaptea chiuia si radea, iar apoi fiindca noi n-o bagam in seama, incercand sa dormim, a-nceput sa tzipe, dom'le, deci nu plans ci tzipete de-a dreptu' obraznice:))). Numa dupa ce i-am mai dat o tura de lapte s-a potolit. Cam asa fu noaptea noastra.
Doamne, Carla, Fanta zici? Nici mie nu-mi place sa beau otravuri de-astea, d' apoi sa dau la copil...

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
4luni

Cand ma gandesc ca asta ma asteapta si pe mine(oare de asta dorm acum asa mult??)...cand iti pica ochii de somn , atunci se trezeste papusa

28+ cu Maya Andreea

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

smina, aris e in rochie

4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Salut, La multi ani bebeilor de astazi
Insfarsit am ajuns si eu acasa, am fost la vaccinul de 4 luni si ca sa ne laudam un pic: Avem 67 de cm si 6Kg 800. Are mama ditamai bebelina deja nu mai e gazulita.

Intalnirea de ieri din parc a fost super, tot cu mamici frumoase si vesele si tinere e o placere sa stai in preajma lor.

Saby vezi ce fetita zambareata ai ? sa nu te mai aud ca te plangi
Oli ieri am vb cu leelo si zicea si ea ca ar mai veni si azi in parc. Eu nu stiu sigur, trebuie sa vad cum se comporta gaza daca e ok si iesim te sun sa vad pe unde esti. In principiu eu ies pe la 18 -18.30
Petrean scuze ca nu am fost pe faza
Pisik si tie iti spun la fel ca si lui Saby, uite ce pisicuta vesela si cuminte ai. Eu nu am vazut-o pana acu sa faca scandal asa ca pe mine nu m-ai convins, eu pana nu vad nu cred.
Aris vrem si noi sugestii de magazine de hainute, ca si eu trebuie sa mai cumpar cateva mai groase ca se cam lasa frigul iar cele pe care le aveam ne-au ramas mici.
Gigelica super pitonul cantaret, cred ca stim de pe acum ce cariera va urma
Mai vroiam sa mai scriu cuiva dar am uitat. Revin mai tarziu

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem patru lunite

pentru gazulica maricica, frumusica

Pai eu ieri am fost la cumparaturi. Pentru fetite au atateaaaaa....La Zara sunt reduceri, la Next au hainute f frumoase pt fetite, la Debenhams nu sunt cine stiwe ce...., poti sa mai incerci la Marks &Spencer, Prenatal (cam scumpute). spor la cumparaturi

Aaaaaa...poti sa mai incerci la C&A si TakoFashion (militari)

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

cand ai timp masori te rog ce inaltime are cel de plastic ?? pretul mi se pare super ok, plus ca nu stiu cat va sta in el, asa ca parca as lua si eu un plastic de-asta ! si inca o intrebare:pernuta din el e din dotare sau cat a costat ?

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Scaunelul l-am vazut si eu in IKEA ...la bucatarii....nu avea pernute, da gasesti separat o groaza

28+ cu Maya Andreea

bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Ioi, Alina, chiar gheatza? Am pus o compresa cu apa rece, nu stiu daca e de ajuns.
Saby, Mariana, v-am facut coletele...ai de capu' meu, is anti-talent. De fapt io am dat "indicatziile pretioase" si sotzu' meu le-a facut, sa nu va shocati de cum arata...sper sa mi le primeasca la poshta
SIMINA_KIN, acum am vazut ca nu mi-ai scris nr. apartamentului la adresa; da te rog pm. Maine ajung la poshta.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
4luni

ap 39....abia astept

28+ cu Maya Andreea

bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kea

smina, aris e in rochie

Keutu cheliutu 4 luni

uups...bine ca n-am facut pariu

edit:..eu le-am admirat cand dansau pt print , iar din profil nu realizez care-i Aris machiata si Aris nemachiata....ce seamana......io n-am nimic in comun cu sormea

28+ cu Maya Andreea

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Novus uite si pozele de la Deva

http://picasaweb.google.com/olgagireada/LaBunicaDeva#

foarte frumoase !! mai ales cele in car sunt si eu

David e total cu ochelarii de soare !!! are figura de boss vorba lui Ilinca !!

Mami lui Alexandra (03.03.09)

fetele vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Timeea, Maria, Ariana Maria, Alexandros, baietel de Bombonique

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate

Mergi la inceput