Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (53)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

provista, bine ai venit! M-am trezit si eu Dulce foc flacaul!

4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Kea, uite www.google.ro/#hl=ro&source=hp&q=febra dupa vaccin&meta=&aq=0&oq=febra dupa&fp=f9a8f751d9ca3238" target="_blank">am dat cautare si daca ai timp (ca eu ma duc la nani, ca lesin aici de rau ce imi este azi ), toti recomanda paracetamolul.
Keutu, sa-si revina repede.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

kea ilinca merci, pe mine ma mosteneste

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)

dragostea mea
ochii mei
varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

fetele, multumesc!
Monica, eu i-am dat unul de 250mg. Paracetamolul e toxic hepatic sau asa ceva, daca e dat in concentratie mai mare decat trebuie. Normal e sa se dea 10-15mg pe KG. Asa ceva.

4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Ilinca scuze, dar citeam cu bebe in brate.
Eu nu prea pot manca orice, adica in afara de rosii si salata verde pe celelalte legume doar le-am incercat si a avut probleme. Depinde acu si de copil.
Stiu ca se dezbatea in niste capitole anterioare problema cu televizorul si ochii bebelusului. Ce stiti de computer(laptop)?

Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
http://community.webshots.com/user/magdyi2001 Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Kea, noi de fiecare data dupa fiecare vaccin ne spunea sa punem un supozitor eferalgan pt copii si inca unul seara. Acum la vaccinul de 4 luni mi-a facut si mie putina febra insemnand 38,2 luat rectal. Cand am vorbit cu doctora a doua zi si i-am spus de febra mi-a spus ca e o stare subfebrila de la vaccin absolut normala, si a mai avut pana a doua zi pana pe la pranz.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

kea uite ce mai scrie
Reactii adverse
Pot sa apara rar:
#61623; reactii alergice (eruptii cutanate trecatoare, parestezii sau prurit);
#61623; trombocitopenie (in general asimptomatica, rar sangerari sau hematoame, scaune negre si moi,
sange in urina si in fecale, pete rosii pe tegumente);
#61623; agranulocitoza (faringita si febra survenite neasteptat);
#61623; dermatita;
#61623; hepatita (icter conjunctival sau tegumentar);
#61623; colica renala, insuficienta renala (oligo-anurie), piurie sterila;
Supradozaj
Cazurile de supradozaj au fost semnalate numai pentru formele orale de paracetamol.
Intoxicatia acuta se manifesta cu tulburari gastro-intestinale (diaree, pierderea apetitului, greata,
varsaturi, crampe sau dureri abdominale), transpiratii intense. Simptomatologia poate sa apara la 6-14 ore
dupa ingestia supradozei si poate sa dureze aproximativ 24 de ore.
Dozele mai mari de 10 g la adulti si 150 mg/kg la copil pot provoca citoliza hepatica cu necroza
ireversibila. Simptomatologia apare dupa 24 - 48 ore de la ingestia produsului devenind mai grava dupa 2-7
zile, odata cu instalarea insuficientei hepatice.

dragostea mea
ochii mei
varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Fetelor-scuze pt intarziere...sau absenta sau....lipsa de timp...ma rog, sa stiti ca am citit tot din urma, vad ca se dezbate problema cu ficateii , cu serul fiziologic, cu febra de dupa vaccin....ce sa va spun, eu nu am inca aceste probleme multumesc lui D-zeu , le las sa mai intarzie un pic pana face Nicho vreo 6 lunitZe.Dar pot sa va spun cum as face eu: Isofhix pus in aerosol pt raceala, sau homeopatice de la Unda sau de la Boiron (Pulsatilla si Brionia) diluate in apa, ficatzei dupa un an sau chiar deloc, iar despre febra...mmmm..o problema intr-adevar KEA...se rezolva cu paracetamol 125 mg de cel mult 3 ori pe zi, cum de altfel este scris si pe prospect in cazul in care nu scade dupa prima doza. Si Nicho a facut doar 2 ore la al doilea vaccin dar sub 38 asa ca i-a trecut de la sine.A dormit in schimb mai mult ca de obicei si eu m-am bucurat va dati seama.Atat.Ochisorii lui Dragos sunt o minunatie intr-adevar,am vazut si eu pozele lui...si parca imi pare rau acum ca Nicholas al meu nu a luat ochii mei.Dar oricum sunt mandra ca e frumos foc si al meu chiar cu ochi caprui ca ai lui tac-su'.Va pup pe toate maricelele si pe toti mititeii... http://s916.photobucket.com/albums/ad6/nicky09_claus/Fluturasul%20mamei/

mama de fluturas

Mergi la inceput

eu zic sa nu iti faci probleme si sgur pt el esti cea mai buna mama din lume

dragostea mea
ochii mei
varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Mi-am amintit.........ma lau si eu in seara asta pisicuta mea a facut si ea kk singurica fara supozitor, dupa 9 zile de suculet si piure de mar si para. Pt noi e o mare realizare, sper ca de acum sa fi scapat de constipatie.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput