Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (53)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns provista spune:

kea si eu i-am pus supozitoare cu paracetamol dupa fiecare vaccin seara la culcare

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)

dragostea mea
ochii mei
varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Simona cati ani ai? De ce spui ca esti baba?
Si eu l-am nascut pe Gabitu tot cu trei sapt mai devreme.TREbuia sa fie pe 25 martie si el a fost scos afara pe 5 martie. Ceidrept el cam dadea semne de nerabdare din sapt30. Atunci m-au si internat.

Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
http://community.webshots.com/user/magdyi2001 Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui provista

in loc de ser fiziologic e mai bun Isophy serum physiologique naturel , sunt nste fiole din plastic , super bune , nu te mai chinui cu pipeta de sticla si desfunda f rapid

mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)

dragostea mea
varsta Dragos

Dinastea folosesc si eu, foarte bune!!

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

diana, adica in afara de ziua vaccinului, doua zile de febra?

4 luni

Mergi la inceput

magdyi baba la 37 intr-un sens bun
stii ca pana la 35 zici varsta reala dupa 35 incepi sa numeri invers

dragostea mea
ochii mei
varsta Dragos

Mergi la inceput

kea ia uite ce scrie pe prospect
La copii cu greutate cuprinsa intre 5-14 kg (2 luni - 3 ani) doza recomandata este de un supozitor
Paracetamol MCC 125 mg; daca este necesar, doza poate fi repetata dupa 4-6 ore fara a depasi 3-4
supozitoare a 125 mg pe zi (in functie de greutate).

dragostea mea
ochii mei
varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Kea, dar si noi am dat paracetamol la copii, toti dr dau paracetamol supozitor la vaccin. Cum e toxic? Dar am pus 1/2 supozitor preventiv, cred ca daca face febra e ok 1 supozitor intreg.
Ce febra are? E normala reactia asta dupa vaccin, chiar daca data trecuta n-a facut, chiar daca alti copii nu au facut. Organismul isi face anticorpii si in final va scadea febra.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Bun venit, provista! Ce ochi albastri are Dragos, pe cine mosteneste?
Eu facusem remarca despre ziua de 28; dar tot se mentzine unicitatea Luanei, ca e singura FETITZA din 28 (si surioara ei, desigur). Iar Dragos singurul baietel din 28...asta daca nu-l punem la socoteala pe Manole al meu
Magdyi, da' n-ai dreptate, eu sigur ti-am admirat pletoshelul, la fel si alte fete, inseamna ca ai trecut tu peste unele pagini. Cat despre vinete...experientza mea m-a facut sa cred ca nu exista nicio legatura intre mancare si lapte, adica eu am mancat chiar de toate si Sophiphi a mea n-a fost deranjata niciodata la stomacel, n-a avut colici etc. Adica singurul aliment care ii crea cat de cat o reactie a fost salata verde, se chinuia mai mult cand facea kk daca eu mancasem salata verde.
Pisigri, cam obraznic motanul, eu in locul tau l-as trage nitzel de mustatzi
Sirimie, eu am citit undeva ca limita inferioara e 300 g pe luna, deci tot va incadrati. In alte locuri am citit ca important e sa ia in greutate, nu sa scada, sa aiba un tonus bun, achizitii conform varstei etc.
Dyana, trebuie sa incerc sa o pun si eu invers in marsupiu; se poate de la 4 luni? Asa scrie pe el, dar stiu eu?...In casa cand l-am probat nu i-a placut absolut deloc (cu fatza spre mine).
Kea, pe prospectul pe care-l am eu de la vaccin scria ca efectele secundare pot aparea pana-n 72 de ore...Dar majoritatea lumii e de parere ca daca n-a aparut febra in 24 de ore, nu mai apare. Proasta in niciun caz nu esti tu ci moima aia de doctoritza pe care a durut-o gura sa-ti zica sa pui doar jumatate.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
4luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Eu stiam de 40.
Deci o mai lungim

Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
http://community.webshots.com/user/magdyi2001 Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui provista

am pus poze numai cu ochii, asa ca sa nu puteti dormi la noapte

dragostea mea
ochii mei
varsta Dragos

Aoaleu, bine zici ca nu mai dormim la noapte!

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!

Mergi la inceput