Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (53)
Raspunsuri - Pagina 18
provista spune:
kea si eu i-am pus supozitoare cu paracetamol dupa fiecare vaccin seara la culcare
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)
dragostea mea
ochii mei
varsta Dragos
magdyi2001 spune:
Simona cati ani ai? De ce spui ca esti baba?
Si eu l-am nascut pe Gabitu tot cu trei sapt mai devreme.TREbuia sa fie pe 25 martie si el a fost scos afara pe 5 martie. Ceidrept el cam dadea semne de nerabdare din sapt30. Atunci m-au si internat.
Magdy,
de
Gabriel mititel (05.03.2009) si
Theodora ingeras dragalas.
http://community.webshots.com/user/magdyi2001 Cei trei Palmieri
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui provista in loc de ser fiziologic e mai bun Isophy serum physiologique naturel , sunt nste fiole din plastic , super bune , nu te mai chinui cu pipeta de sticla si desfunda f rapid mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)dragostea mea varsta Dragos |
Dinastea folosesc si eu, foarte bune!!
Mami fericita!!!

Crestem mari!!!
provista spune:
magdyi baba la 37 intr-un sens bun
stii ca pana la 35 zici varsta reala dupa 35 incepi sa numeri invers
Dragos (28.02.2009)
dragostea mea
ochii mei
varsta Dragos
provista spune:
kea ia uite ce scrie pe prospect
La copii cu greutate cuprinsa intre 5-14 kg (2 luni - 3 ani) doza recomandata este de un supozitor
Paracetamol MCC 125 mg; daca este necesar, doza poate fi repetata dupa 4-6 ore fara a depasi 3-4
supozitoare a 125 mg pe zi (in functie de greutate).
Dragos (28.02.2009)
dragostea mea
ochii mei
varsta Dragos
Ayla21 spune:
Kea, dar si noi am dat paracetamol la copii, toti dr dau paracetamol supozitor la vaccin. Cum e toxic? Dar am pus 1/2 supozitor preventiv, cred ca daca face febra e ok 1 supozitor intreg.
Ce febra are? E normala reactia asta dupa vaccin, chiar daca data trecuta n-a facut, chiar daca alti copii nu au facut. Organismul isi face anticorpii si in final va scadea febra.
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!
Ilinca_M. spune:
Bun venit, provista! Ce ochi albastri are Dragos, pe cine mosteneste?
Eu facusem remarca despre ziua de 28; dar tot se mentzine unicitatea Luanei, ca e singura FETITZA din 28 (si surioara ei, desigur)
. Iar Dragos singurul baietel din 28...asta daca nu-l punem la socoteala pe Manole al meu![]()
Magdyi, da' n-ai dreptate, eu sigur ti-am admirat pletoshelul, la fel si alte fete, inseamna ca ai trecut tu peste unele pagini
. Cat despre vinete...experientza mea m-a facut sa cred ca nu exista nicio legatura intre mancare si lapte, adica eu am mancat chiar de toate si Sophiphi a mea n-a fost deranjata niciodata la stomacel, n-a avut colici etc. Adica singurul aliment care ii crea cat de cat o reactie a fost salata verde, se chinuia mai mult cand facea kk daca eu mancasem salata verde.
Pisigri, cam obraznic motanul, eu in locul tau l-as trage nitzel de mustatzi![]()
Sirimie, eu am citit undeva ca limita inferioara e 300 g pe luna, deci tot va incadrati. In alte locuri am citit ca important e sa ia in greutate, nu sa scada, sa aiba un tonus bun, achizitii conform varstei etc.
Dyana, trebuie sa incerc sa o pun si eu invers in marsupiu; se poate de la 4 luni? Asa scrie pe el, dar stiu eu?...In casa cand l-am probat nu i-a placut absolut deloc (cu fatza spre mine).
Kea, pe prospectul pe care-l am eu de la vaccin scria ca efectele secundare pot aparea pana-n 72 de ore...Dar majoritatea lumii e de parere ca daca n-a aparut febra in 24 de ore, nu mai apare. Proasta in niciun caz nu esti tu ci moima aia de doctoritza pe care a durut-o gura sa-ti zica sa pui doar jumatate.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
4luni
magdyi2001 spune:
Eu stiam de 40.![]()
![]()
![]()
Deci o mai lungim

Magdy,
de
Gabriel mititel (05.03.2009) si
Theodora ingeras dragalas.
http://community.webshots.com/user/magdyi2001 Cei trei Palmieri
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui provista am pus poze numai cu ochii, asa ca sa nu puteti dormi la noapte ![]() ![]() ![]() Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)dragostea mea ochii mei varsta Dragos |
Aoaleu, bine zici ca nu mai dormim la noapte!

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!