Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (53)
Raspunsuri - Pagina 17
magdyi2001 spune:
Gata am citit!!!
Novus sieu tot cu ser fiziologic(adica sticlute din acelea de plastic) "lucrez" la bb meu cand are mucisori si stranuta.
Provista am vazut ca esti de acord cu intalnirea, dar asteapta numai sa ajung si eu "acasa". Superbi ochisorii 

.
Mersi fetelor pentru raspunsuri in leg cu vinatele. Ma tot gandesc de mult la o salata de vinete dar nu am indraznit sa fac. Imi cam ploua in gura de vreo doua sapt.

Magdy,
de
Gabriel mititel (05.03.2009) si
Theodora ingeras dragalas.
http://community.webshots.com/user/magdyi2001
dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kea Fetele, cand pot sa rasuflu linistita la gandul ca gata, nu mai face febra de la vaccin, dupa cate ore? Keutu cheliutu 4 luni |
al meu face febra cam la 12 ore dupa vaccin, si-l tine 2 zile

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate
provista spune:
acu care o fi mai bun?
Vas cu aburi Westwood ST123 sau Vas cu aburi Severin DG 2423
mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)
dragostea mea
varsta Dragos
magdyi2001 spune:
Diana nicio grija, noi inca mai burlacim!!!

Magdy,
de
provista spune:
magdyi2001 cand ajungi acasa?
mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)
dragostea mea
varsta Dragos
magdyi2001 spune:
Kea al meu a facut febra seara, adica dupa vreo 8 ore de la vaccin, i-am pus un Perdolan si dupa vreo trei patru ore m-am uitat din nou la el si nu mai avea nimic. Adica chiar mi-a dormit frumos.
Provista (de fapt care e numele tau) eu sper sa vin prin nov daca m-o lasa barbatu'.
Magdy,
de
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chatonel Novus, io nu lucrez la birou, ci in laborator, de-asta nu calaresc forumul... daca as fi la birou as sta numa cu okii-n el :) Da ai sa vezi ca e bine si frumos la servici. ![]() Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
sper

Mami lui
Alexandra (03.03.09)
provista spune:
magdyi te astept
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)
dragostea mea
varsta Dragos
Kea spune:
eu sunt tare necajita, imi vine sa plang, ma simt mizerabil.Data trecuta cand am fost la vaccin, dr ne-a dat o reteta pt supozitoare paracetamol. Inainte de vaccin si dupa, bebe a plans ca din gura de sarpe, asa ca am plecat toti trei epuizati de acolo. Sotul a luat reteta in mana, am oprit la prima farmacie, a luat supozitoarele si am venit acasa. Pus supozitor preventiv la copil...n-a facut febra.
Ieri am fost la al doilea vaccin. Nu ne-a mai dat reteta pt ca aveam deja acasa paracetamol de data trecuta. Bebe n-a plans decat putin deci n-am mai fost asa praf ca data trecuta. Nu i-am mai dat supozitor ca daca data trecuta n-a facut febra, poate nu face nici de data asta
De dimineata vad ca-o cald, ii iau temperatura, avea febra, i-am pus supozitor si cand sa pun cutia la loc mi s-au inmuiat picioarele: zicea ca se da de la 1 an, sau de la 10kg(el are 8). I-am zis sora-mi care m-a facut cu ou si cu otet pe buna dreptate: dau copilului medicamente fara sa citesc prospectul
, mi-a spus ca paracetamolul e toxic hepatic sau asa ceva si ca eu i-am dat doza cat pt o zi intreaga.
Asa ca azi toata ziua mi-a venit sa ma dau cu capul de pereti, imi venea sa-l iau la bataie si pe barbatu-meu ca macar el nu-i mai cu capul pe umeri ca mine, imi venea sa-l strang de gat pe idiotul de dr care ne-a dat supozitoare prea concentrate si asa mai departe. Pe la 6 bb face iar febra, eu ma agit, zbier la barbatu-meu care im spunea ca sa stam linistiti si daca pana maine nu-i trece, mergem la dr
.Cabinetul era inchis la 6, ma tot gandeam ce sa fac, sa merg la spital sau nu (nu avem aici in oras). asa draci aveam ca imi venea sa-l mananc cu fulgi cu tot pe barbatu-meu, ca a avut hartia in mana, a avut cutia in mana si nu s-a uitat ce scrie acolo, in plus si minimaliza problema. Bun, se enerveaza si el si ma ia la rost ca de ce nu i-am sus la 3-4-5 ca are copilul febra. Asta micu, tupeul tupeului, a facut febra pe la 6 tocmai cand s-au inchis cabinetele, in loc sa faca la 3-4-5 cang considera taica-sau de cuviinta. Pana la urma i-am dar nurofen pt copii, cu inima stransa, mi-a fost frica din cauza dozei aleia de paracetamol sa nu il indop cu medicamente.
In concluzie ma declar cea mai proasta mama a lunii.
4 luni
provista spune:
am pus poze numai cu ochii, asa ca sa nu puteti dormi la noapte ![]()

Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)
dragostea mea
ochii mei
varsta Dragos

Izia, 23 mars 2009