Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (53)
Raspunsuri - Pagina 20
magdyi2001 spune:
Simona da pozici cu tine nu ai, ca sa vedem si noi ce mosteneste flacaul. Mie imi spun toti ca seamana cu mine, numai soacra-mea: "Gura e a lu Palm, Fruntea a lu Palm, Barbia a lu Palm, Mainile, picioarele, putza, etc. sunt a lui Palm..."

Magdy,
de
Gabriel mititel (05.03.2009) si
Theodora ingeras dragalas.
http://community.webshots.com/user/magdyi2001 Cei trei Palmieri
dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kea diana, adica in afara de ziua vaccinului, doua zile de febra? ![]() Keutu cheliutu 4 luni |
cam 48 de ore de la vaccin (minus primele 10-12 cand nu face)

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate
dyana27 spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Dyana, trebuie sa incerc sa o pun si eu invers in marsupiu; se poate de la 4 luni? Asa scrie pe el, dar stiu eu?...In casa cand l-am probat nu i-a placut absolut deloc (cu fatza spre mine). mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 4luni |
pai al meu oricum este plimbat in brate mai mult in pozitia asta, cu fata la directia de mers

; daca asa-i place copilului, asa-l duc; eu ma iau dupa reactiile lui, ca e sensibilos si daca nu-i convine ceva, nu-i convine si pace ( de ex biberonu'

)... si in brate, daca nu-l tinem cum vrea el, sau nu sta comod, imediat protesteaza... deci sa inteleg ca sta foarte bine, nu????
dyana27 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Aoaleu, bine zici ca nu mai dormim la noapte! ![]() ![]() ![]() Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda. www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! Aprinde o lumanare in memoria Almei! |

magdyi2001 spune:
Fetele, noi ne retragem la 

.
Noapte buna!

Magdy,
de
Gabriel mititel (05.03.2009) si
Theodora ingeras dragalas.
http://community.webshots.com/user/magdyi2001 Cei trei Palmieri
dyana27 spune:
| citat din mesajul lui saby Mi-am amintit.........ma lau si eu Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia |

bravoooooo pentru cacaaaaaa

pai cum, asta da realizare

(am bagat agitatele, asa de incurajare de acum incolodiana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
Ilinca_M. spune:
Doamne, Saby, eu nici nu-mi pot imagina ce chinuiala pe biata Maia sa nu faca atata timp kk singura...In 4 luni a fost o singura zi fara kk pentru Sophia (acum vreo 5 zile), mi s-a parut extrem de ciudat, ea facand macar 2 pe zi. I-am zis maica-mii seara ca inca n-a facut kiki, la care ea super-panicata:"vai de mine!! ce-o fi cu copilu'?!"
Bine, a doua zi de cu buna dimineatza a recuperat tot
. Totusi medicul ce spune mai concret de problema asta? Tre sa fie o explicatie, nu?! Doamne da sa nu mai aiba probleme de acum inainte!
Magdyi, ce fel de reactii a avut bebe la legumele mancate de tine? La ce te referi cand spui asta? Mai ales ca are peste 5 luni, deci nu se mai pune problema de colici, nu?
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
4luni
anamariame spune:
Off, sa va zic ce mama iresponsabila sunt. De vreo 3 saptamani asa, am uitat sa ii mai dau Evei Vigantol 

, nu stiu cum de am uitat, pur si simplu mi s-a sters din minte. Mi-am amintit ce a scris Monica de rahitism (a propos, ma bucur tare mult ca vestile sunt bune) si mi-a stat inima in loc. Si acum imi bate foarte tare, de stres, e grav oare? As trezi-o acum sa ii dau picaturile. Offf 

Kea, nu mai fi suparata, eu te intrec
Sirimie, nu mai fi suparata, stii doar ca bebeii cresc fiecare in ritmul lor.
Provista , daca dai click pe semnatura lui Aris, o sa vezi pozele. Si bine-ai venit!Hai ca pe langa faptul ca am uitat de vigantol m-am si enervat pentru ca zilele astea am citit foarte haotic si, desi aveam multe de spus, nu mai tineam minte ce si cui
. Acum am vrut eu sa fiu foarte organizata si am deschis in fereastra noua mesaj, si dupa ce am scris la fiecare tot felul de intrebari, aflu cateva pagini mai incolo si raspunsurile. O intrebasem pe provista cum se numeste, pe aris de steamer etc.In concluzie, am vazut toate pozele, sunt dementiale, avem niste bebelusi bestiali, nu-i asa? Sigur ca ma includ si pe mine aici, ia uitati cat este de fascinata Eva de taticul ei. Legat de comenturi la poze, gigelica si magdy parca se "suparasera", sa stiti ca nici eu nu am primit cine stie ce laude (exceptie, desigur Lucia - multumim pentru comentarii
si Ilinca_M, care i-a admirat bulanasele, aaaa, si Novus ca zicea ca i-a placut caciulita. Gata, hai ca ma declar multumita
si inchid odata paranteza).PS Recitind mesajul inainte de Send, imi dau seama ca se intelege ca intreb daca e grav ca imi bate inima tare, de fapt ma intereseaza daca mai e cineva care nu a dat vigantol pe o perioada asa mare, si daca asta e grav. Pediatra spunea la ultimul control sa ii dau mai rar Vigantolul, mai ales pe perioada verii, ca are fontanela numai buna etc, cred ca si de asta am uitat. Hai ca ma duc si eu la somn, noapte buna!Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
simina_kin spune:

Capitol 54

28+ cu
Maya Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
petrean spune:
| citat din mesajul lui dyana27 sa ma laud iar cum a adormit mutzu meu???????? ![]() ![]() ; ca evident ca sa ma apuce dracii, cristi s-a dus la baschet, desi a fost si aseara![]() ![]() si m-a lasat cu copilu', stiind foarte bine ca fara el nu pot sa ies, mai ales seara cu carutu'; ca mutzu are toane, ba vrea in carut, ba deloc... si ajung cu el in brate oricum; asa ca zic sa fac o incercare sisa ies 10 minute in fata blocului cu bebe in marsupiu.... si am stat o ora si ceva; are rost sa va zic ca am ajuns cocosata???????????![]() ![]() ![]() ; ei, oricum i-a placut lu' mutzu' mic la plimbare, doar asta conteaza; am venit acasica, am facut o baita bestiala, l-am giugiulit si ne-am tavalit de ras amandoi, a papat zdravan, l-am giugiulit iar![]() ![]() ![]() , l-am pus in patut, a gangurit vreo 2 minutele singurel in camera... si somnic de voieeeeeeeee![]() ![]() ![]() ![]() diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate ![]() |
ai mei adorm amandoi de la 1 luna singuri..neleganati..ne-nimic

Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006Poze gemeni
Povestea noastra