Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 106

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sandyprs spune:

Am sa va povestesc in cateva randuri povestea mea(m-a rugat si Magdut si nu o pot refuza e o dulce).
In 2008 am ramas insarcinata(pe cm din ianuarie) si la 8 saptamani am observat o sangerare care nu a fost de bine si la 2 zile am pierdut sarcina(am sangerat continuu nu am avut unde ma duce era weekend si dr mea nu era de gasit).Asta poate pare simplu dar modul in care a decurs curetajul m-a inspaimantat in sensul ca am simtit fiecare miscare a dr.M-a nenorocit , in fine am lesinat eu nu suport durere mare lesin imediat(nu fac urat dar lesin).Am ramas cu o frica imensa si nu intelegeam cum fac femeile atatea curetaje si sunt asa senine.Doctorita de o seninatate rara imi spunea ca trebuie sa pierd 5 sarcini ca sa inceapa investigatiile pt a determina cauza pierderii.Nu am comentat prea multe am inghitit galusca , insa nefiind asa informata am continuat sa merg tot la ea.Mi-am propus sa raman iarasi insarcinata(sa intelegeti ce naiva eram nu concepeam ca eu sa nu am ovulatie - asta din nestiinta eu credeam ca la toate menstrele trebuie sa fie ovulatie ).In fine asa mi-am propus si in luna in care nu m-am ferit am si ramas insarcinata(stiti voi - norocul celui care nu stie prea multe).Toate bune si frumoase pana in saptamana 18 cand m-am dus la control(ma duceam la o luna) si mi-a spus ca am BCF-urile rare(asta se intampla marti seara).Doctorita care trebuia sa plece mi-a dat utrogestan si mi-a zis sa vin la ea vineri dimineata.Nu am stat pana vineri si dimineata am luat drumul Iasului unde s-a constat ca sarcina este oprita in evolutie.M-am enervat maxim si am inceput sa caut un medic mai bun(eu mergeam in Bacau).Am intrebat in stanga , in dreapta si asa ma auzit de dr Tutunaru.In 2 februarie m-am prezentata la el la cabinet si mi-a zis sa raman insarcinata si sa vin la el.M-am dus cand sarcina avea 5 saptamani si nu se vedea embrionul, mi-a dat schema de tratament pe care e postata pe prima pagina a topicului si uite-ma in saptamana 23.E adevatat ca au fost cateva dati in care pur si simplu as fi vrut sa ma mut la un alt medic(din cauza faptului ca T e cam mutulica - au fost vreo 2 dati cand m-a luat cu niste glume de care eu nu aveam chef si in care nu mi-a raspuns la intrebari unde mai pui ca vin de la 300 Km deci nu imi ardea de asteptat 2 ore la usa si sa plec ca Pacala fara niciun raspuns), nu am facut-o ,tot eu m-am intors si am gandit ca o fi avand si el vreo zi proasta si am continuat sa vin renuntand astfel la ideea de a-l parasi.Asa am ajuns pana in saptamana 23 si ma simt bine chiar ieri am fost la morfofetala si fetita e ok voi naste prin cezariana si sper sa fie totul ok.Dumnezeu e mare!

Hai ca m-am lungit prea mult!Va pup

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Sandy...off prin cate ai trecut si tu sa-ti ajute Bunul Dumnezeu sa-ti tii puiutzul in brate
Ce medici tampiti auzi sa pierzi 5 sarcimi si dupa aia faci investigatii??? ha??? BAIIIIIIIII despre ce vorbim m-am enervat rau de tot, ce stupizenie
La cat timp ai ramas insarcinata acum?

=============================================
madutz

ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandyprs spune:

Mada eu la sfarsitul lui noimbrie 2008 am facut al doilea curetaj si am ramas pe cm din martie,deci 4 luni si asta pt ca am vrut sa mai astept (pierdusem o sarcina mare).Tutu in 2 februatie cand m-am dus la el mi-a zis ca pot sa incerc pe primul cm normal.Te pup o zi buna.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

sandy, ai avut parte numai de tampiti.
la noi ca la nimeni.
macar o sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Sandy , Doamne ajuta, sa-ti dea Dumnezeu tot binele din lume!
Mada, pup fata frumoasa!
Felix , cred ca astazi pun mana pe Magditza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Buna fete dragi
Dragele mele eu vin cu vesti bune, nu sunt doua liniutze asa cum ne dorim toate...dar sunt vesti bune.
In primul rand sotul meu a iesit un mic campion la spermograma, care s-a imbunatatit f mult din decembrie 2008 pina acum, acum pe acea foita scrie o victorioasa "NORMOSPERMIE".... nu va puteti inchipui ce fericire pe mine cind am vazut....
Despre mine ce sa va spun, vin cu vesti bune. Dupa ce timp de doua saptamini m-am perpelit cu acele analize si abia asteptam sa ajung la doctor, a venit si ziua de ieri. Am fost si am primit exact ce imi doream, un doctor cald,f calm, linistit , care a stat de vorba cu mine si mi-a explicat tot, mi-a raspuns la toate intrebarile, mi-a dat argumente... Concluzia a fost ca desi inhibina a iesit mai putin buna, eu sunt tanara si puternica, sotul la fel, am mai ramas o data gavida, deci am toate sansele sa se mai intimple odata minunea si sa fie bine pina la capat de data asta. El a zis ca nu vrea sa imi faca laparo acum, ca nu considera ca este cazul, in schimb voi face luni HSG sa vedem cum stam cu trompitele. Daca rezultatul va fi bun, o sa incercam citeva inseminari si abia apoi peste vreo 6 luni ne gindim la FIV. El crede ca nu ajungem acolo, ca vom reusi intre timp.... Mi-a sfatuit si el sa fac analizele de trombofilie, macar sa stim ca sunt bine din punctul asta de vedere...
Si uite asa dupa discutia cu doctorul, am iesit din cabinet plutind , eram alt om..... Dupa doua sapt de durere si deznadejde, in citeva minute am simtit cum mi se umple sufletul de speranta, incredere... am simtit pt a nu stiu cita oara ca Dzeu si Sfanta Maicuta ma ajuta pe mine pacatoasa , care ma indoiesc si imi pierd speranta. Cu o seara inainte am spus o rugaciune luata de la fetele de la alt topic catre Maicuta Sfanta si inainte de culcare m-am rugat , si ce bine am dormit dupa. Dupa ce am plecat de la medic, am fost la biserica si am multumit, m-am rugat si am plecat de acolo cu sufletul vindecat si plin de incredere. Am inteles ca trebuie sa avem mereu inima deschisa sa primim vointa lui Dzeu si ceea ce va urma, pt ca fiecare dintre noi vom primi darul cel sfant....
Zanica Georgi desi nu ma lasa deloc sa ii multumesc, o fac aici : "iti multumesc zanica draga pentru toate cuvintele si pentru rabdarea ta, sa stii ca le-am primit cu sufletul deschis si ma voi gandi mereu la vorbele tale" .
Magdita ai vazut draga mea ca a contat gindurile tale bune? azi sunt alt om distractie maxima la concert si sa vii maine du multe detalii...
Mada misterioase sunt caile Domnului, dar trebuie sa avem incredere in El si sa mergem mereu inainte, nu?
Felix scump cafelutza si praji sunt buneee la orice ora nu? eu acum le-am servit. Vezi draga mea ca azi sunt alt aditu? si promit sa fiu asa pina o sa va anunt doua liniutze...
Christy ce productie ai draga mea tu acolo............waw pai ar fi cazul sa te iei de mana cu scumpa noastra Lilisor si sa ne aduceti niste gemenutzi pe aici....ce bine ar fi. Eu imi doresc gemeni
Sandy offf mai puiule prin cite ai trecut si tu, dar ma bucur sa vad ca Dzeu te-a binecuvantat cu o fetita sanatoasa in burtica si de data asta totul va fi perfect.
Mirela putina rabdare si in curind or sa vina si greturile de gravida...inca putin
Mami Lali tu ce mai faci?
Ana
Anka, Iepumic,Ramona,Alina,Rocsy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Aditu, asa trebuie, ca la carte facut totul! Si poate nu va mai fi nevoie de nimic altceva decat de prestatii naturale

Cristy, s-au spart nazdravanii? Daca nu, poti sa bei mladite de coacaz negru de la hofigal! La mine a dat rezultate reteta asta la un foliculo-chist de peste 38 mm plus altii mai mici capatati in urma clomifencitratului.

Sandy, off cate a trebuit sa induri! Ma bucur din suflet ca sunteti bine acum, tu si gogolina din burtica! Iti doresc din suflet sa mearga totul perfect pana la marea intalnire!

Magditule, aparui dar vad ca ai luat-o tu la picior. Dixtractie placuta diseara, astept impresii fierbinti!

Lilisoru, daca te vezi cu Magdi, sa-i un pupic de la mine! Ti-l inapoiez cand ne vedem iar dobanda acum

Madutule, deci iti place tratatiunea . Repetam des ca sa ridice moralul

Mirela, cafeaua nu e o solutie la tensiunea mica, din contra ti-o ridica pe moment si apoi scade brusc, ceea ce nu bun... Bea multe lichide, apa ceai, lichide sa fie... Si eu tot asa sunt cu tensiune de soricel, 9 cu 5...

Anka, mi-a placut! Butoias atomic

pup gasca de tutunici mentionate au ba,

Felix

If you smile
Through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow
You'll find that life is still worthwhile
If you'll just Smile...

That's the time you must keep on trying
Smile, what's the use of crying
If you'll just Smile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Aditu, am postat amandoua odata ! Ma bucur mult ca azi esti mai bine! Asa imi place sa te stiu, cu moralul sus! Te pupacesc si ai incredere in dr.

If you smile
Through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow
If you'll just Smile...

That's the time you must keep on trying
Smile, what's the use of crying
If you'll just Smile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

aditzule ce ti-am spus eu sa nu mai stai supi, uite ce rezultate faine, bravo, dai inainte asa si nu mai sta suparata, zambeste mama, in curand vei avea bebe.

felix, stiu mama, beau apa la greu, am sticla la picior langa birou, zici ca-s alcoolica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Aditzule , bravo fata draga, asa moral mai zic si eu!!!Asta te va ajuta mult!
Felixuc, s-a facut!Astept sa ma sune ca sa vad unde ne vedem si-i voi da un big kiss!!!

Mergi la inceput