Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 106
Raspunsuri - Pagina 3
felix76 spune:
Helooo, heloooo! Neata dragutele!
Lilisoru prajiturica si cafeluta sunt pentru toata lumea, sa fii sigura de asta! Asa ca astazi se repeta povestea si va astept pe toate la un ceiut sau o cafeluta plus praji, azi avem placinta cu piersici.
Pup gascoteca,
Felix
If you smile
Through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow
You'll find that life is still worthwhile
If you'll just Smile...
That's the time you must keep on trying
Smile, what's the use of crying
You'll find that life is still worthwhile
If you'll just Smile
mada23 spune:
Buna dimi
Felixule.... bunutz, bunutz , asa tot sa incepi ziua
Magdutz.. distractie placuta iubita , vezi sa nu dai din burik prea tare sa nu deranjezi outzul
edit:trei randuri doua greseli, nu m-am trezit inca
poop fetele
=============================================
madutz
ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
mirela2 spune:
neata
multumim de praji, cafea nu mai beau de ceva zile bune, cu toate ca am tensiunea 9 cu 5, daca nu o fi si mai mica, ca de cateva zile ma simt atat de sfarsita........si mi-e greata, pacat ca nu sunt insarcinata ca as sti de la ce.
poate asta e etapa de pregatire, mai sti!!!
pupici si o asteptam pe magdita cu impresii de la concert[pk
anka_daria77 spune:
Neatza dragele mele tutunici. Sa aveti o zi frumoasa si plina de bucurii.
Adrianaady,Mada25multumesc de sustinere si sper la vesti bune ca pana acum si-au dat doctoratul pe mine tot felul de doctore. M-am jurat ca in viata mea nu voi mai merge la femei ginecolog .
Magdita stai linistita ca daca v-a fi vreo nelamurire stiu pe cine sa intreb. Sper ca sti la ce te inhami ca eu sunt cam pisaloaga . anticipat cu mii de multumiri. Tare e bine cand te sti sustinuta .
Cristy sa sti ca luna asta nu se accepta decat II liniute .
Felix ma pot baga si eu la o cafea si o barfa mica daca se poate? Cu dulciurile mai subtire ca de la atatia hormoni experimentati pe mine sunt un mic butoias atomic . Multumesc de urare .
pentru doua liniute inainte. Hai mai repede sa-mi creasca moralul.
anka_daria77 spune:
Mirela neatza. Imi place ca te antrezi la stari de graviduta. Asa u te v-a lua pe nepregatite.
sandyprs spune:
Neta fetele eu am fost ieri la Iosup si la T si fetita este ok.E vioaie si toate-s bune.Va pup , o zi buna.
22+
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anka_daria77 Mirela neatza. Imi place ca te antrezi la stari de graviduta. Asa u te v-a lua pe nepregatite. |
anka, sincer greturi nu mai vreau, mi-a fost asa de rau acum 10 ani cu prima sarcina, de am crezut ca o sa mor, pana la 4 luni jumatate am stat numai cu capul in buda, nu mai vreau greturi.
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sandyprs Neta fetele eu am fost ieri la Iosup si la T si fetita este ok.E vioaie si toate-s bune.Va pup , o zi buna. 22+ |
sarcina usoara si fetita frumoasa si sanatoasa.
mada23 spune:
Sandy...felicitari, multa sanatate printzesei
=============================================
madutz
ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "