Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 106
Raspunsuri - Pagina 5
lalitica2000 spune:
aditzule, in primul rand felicitari pentru spermograma. In al doile arand ma bucur foarte mult ca sufletelului tau i s-a redat speranta si increderea. Tine-o tot asa si vei vedea ca nu vei mai avea nevoie de nici un FIV si vei ramane natural. Anul acesta se poarta natural
mada, imi place tare mult atitudinea ta, starea ta de spirit invioreaza pe toata lumea. Cu siguranta va reveni barza si pe pervazul tau cat de curand, asculta tu la mine.
magda, distractie faina la concert. sa ai grija de burtica sa nu te zbengui prea tare sa strice la nidare. asteptam impresii de la concert.
felixut, deja sotul meu facea aseara planuri cum ca atunci cand David va implinii 18 ani ii va darui o motocicleta. I-am zis ca pana una alta sa o luam pas cu pas.
pammy, nu ne mai dai vesti despre tine ca parca trebuia sa te intorci din vacanta. Te asteptam cu vesti despre samburelul din burtica.
eu luni merg iar la Tutu la control. Vineri acum s-ar face 2 saptamani dar cum eu intru iar intr-un miniconcediu de azi pana marti si nu voi fi in Bucuresti, ma voi duce luni pe seara la el sa vedem cum mai stam cu colul meu. Sper sa fie tot inchis si in continuare si sa mai fi crescut un pic. Om vedea.Am sa va scriu marti cand ma intorc la serviciu.
Lali 15+
mada23 spune:
Burtika.. sa ai grija de tine. Deci asa se ademenste barza? atunci bag si un poate vine mai repede
Am vorbit cu ingerashul meu si ma vrea vesela , asa ca ma conformez
Aditzu... ma bucur mult de vestile bune vezi ca incet, incet se arata soarele
=============================================
madutz
ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
anaconda2 spune:
Am fost si noi ieri dupa masa la cabinet , bb e ok , are 2,600 , ecografic e mai mare cu o sapt , arata f bine , ne mai lasa cca 2 saptamani si il scoate . Abia astept !
Nici nu stiu cand a trecut timpul..........
34 +
cristy1977 spune:
fetelor, gata m-am intors de la tutu si am vesti bune: S-AU SPART TOTII FOLICULII!!! si am prestat chiar in perioada in care s-a produs ovulatia, a fost cam greu din cauza durerior de burta/spate, dar ce nu facem noi pentru bebita acum incepem numaratoarea inversa
adriana, ma bucur tare mult pentru vestile primite, ai vazut ca nu era chiar atat de nasoala situatia, iar tutu nu este un tip care sa te amageasca, din contra are o judecata imbatabila si isi cunoaste foarte bine meseria, asa ca ai incredere in ce ti-a spus, succes mult in continuare
felix, draga mea, multumesc pentru gand, si eu iau extract din muguri de zmeur si coacaz negru de vreo luna si intr-adevar nu am mai avut nici un fel de probleme cu chisturile, aaa... si pe langa mai iau si mastodynon, cred ca toate m-au ajutat tare mult, pentru ca inainte eram regina chisturilor pupici multi si sa auzim numai de bine
anaconda, chiar ca a trecut timpul si dar uite ca a meritat, mai ai atat de putin si iti vei tine puiutul in brate
lali, tinem pumnii la control
va pup fetelor
"After all, tomorrow is another day!"
georgia_c spune:
ho..ho...ho .. ati vazut un cal maro si un spiridus in bleu
mei anaconda , ai sa faci un feiorel .. uite cum a zburatacit timpul si ai flacau de scos in lume ..
ady , draguta mea specialitatea noastra , a multora de aici , a doua profesie ca sa zic asa, este liftier .. cand sus cand jos .. si uite asa ...
lalitica2000, cu cat ai mai multe vacante , adica odihna , cu atat colul e mai bine ... oricui ii plac vacantele , dar colul .. ala e inebunit dupa ele
magditus ,lilisoara si io o sa apar la concert .. apropos m-a intrebat un coleg de ce ma duc ... apai daca m-a chemat fumeia , io sa nu ma duc
cristy1977, draga mea , in zilele noastre nu numai ca stam cu picioarele pe pereti sau mai stiu io pe unde dupa fufu, dar suportam si dureri , numa' bb sa vina.. matale esti eroina , io am zis pas o data cand aveam niste dureri de ziceam ca-l nasc nu ca-l fac
mada, io astept clipa a mare ...
felix , un pupic pt cine o vazut barsana , si mi-o umplut fufletelul de pozne mumoase
machusica ...mai e un pic .. un picut mai e
va pupa fata pe tati (a se citi toate nu altceva)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Ajutati-o pe Alexia www.alexiatoma.ro
Multumesc
adrianaady spune:
Georgic ....liftier zici zanica.... asa o fi...dar sa te tii scumpa mea cind om sta numai la inaltime.. sa ne vezi atunci..mai e tare putin (presimt eu asa) distractie frumoasa la concert, o fi stiut ea madona de ce va cheama
Mada dar ce soare e azi pe stradutza mea si ce bine este.
Christy dragutza tin pumnii stransi, stransi sa fii prima care incepe sirul lung de bobocei de toamna Iubita mea eu vorbeam de alt doctor, nu de dr T.Imi cer scuze ca nu am fost mai explicita. Pt ca mi s-a spus sa ma indrept spre FIV, am optat pt dr Albu Dragos de la Medlife, un doctor minunat. La el voi merge de acum incolo. Dr T este un medic f competent si a facut minuni cu multe fete de aici, si cu mine s-a purtat f ok, numai ca eu nu as face FIV cu el, nu din cauza lui ca medic, si din cauza faptului ca este f ocupat, uneori prea grabit si prea putin vorbaret pentru sufletul meu. Cred ca fiecare dintre noi trebuie sa faca asa cum simte, trebuie sa existe o legatura intre pacient si doctor... Daca as fi ramas gravida sau daca voi ramine natural, la el o sa merg sa imi monitorizeze sarcina, dar nu pot face FIV cu el...
Mami Lali bun concediu iar si iar, si tot asa....bravo, o sa faca f bine aceste zile libere, si o sa vezi ca luni colul tau va fi si mai bine....
Lilisor multumesc
Mirela Alina
adrianaady spune:
Ana mai e putin si iti vei cunoaste flacaul.....uff ce repede a trecut timpul asta....
aerlilian spune:
Cristy, sa dea Dumnezeu sa fie cu ochisori!Si trebuie sa fie!La patru foliculi,nu ma gandesc sa nu se fi prins macar unul!
Georgic , ca de obicei, esti mortala!Eu nu merg la concert,am lasat-o pe Magdita sa mearga,dar inainte de asta am deturnat-o....Sa-mi povestesti si mie maine ce mai zicea Madona,desi ma indoiesc ca o sa fie ceva ce nu vom stii deja de la tv.Si totusi cred ca ceva au omis...Nu ne-au spus daca a facut pisu dimineata.In rest...cam de toate!
Anaconda , chiar esti mare!Bravo,asteptam cu nerabdare momentul!Cred ca nu te-am intrebat si nici tu nu ne-ai spus...Cum o sa-l cheme?
Felixuc , sa-ti spui...Aproape ca am rapit-o, am racolat-o, am deturnat-o, cum spuneam...Si am stat o ora cu ea...Evident ca nu ajungeau nici doua zile,dar asta e alta poveste...Am baut cate o galeata de limonada si am sporavait.Si i-am dat pupic de la tine.Si a zis ca esti o scumpa(cred ca te cam iubeste,fie vorba intre noi...).Asa ca astept sa-mi dai pupicul inapoi.Cat mai curand!.Aaaa...si cel mai important, sa stiti ca amandoua ne-am nidat zilele astea...
simonia spune:
am fost la eco.
vestea buna; in z.10 am E=7,1mm. OD = 13mm. si 17mm
vestea proasta; sunt pe ovarul drept si trompa a fost usor astupata. este permeabila. dar functionala?