Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 106

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anka_daria77 spune:

Neatza!
Ce mai fac fetele? Sper ca bine ca astazi va invit eu la o ca vad ca pana la ora asta nu s-a oferit nimeni . Va bagati? E cam amara e drept si fara prajiturele ca sunt la dieta da e cafea .
sa aveti o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Buna fetele,
Simonia, da' de ce pui tu raul inainte? Sunt 2 si destul de babani in Z 10. E permeabila, poate ca e si functionala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata fetelor

apa plata si struguri merge???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

m'neata micutele
fusai aseara la concert .. mi-a zis madonna sa va pup pe tati

so , concertul fu strainez , organizarea fu rumaneasca ...adica praf si la propriu si la figurat..adicatelea era un praf pe jos (caci disparuse iarba) de se vedea de la unirea nor .. de mareee angajament ce sa spun; plasmele cam micute , si scena cam jos ..desi am stat in zona A , n-am prea vazut-o pe dna cantand .. noroc ca m-am vazut apoi cu ea(va dati seama ca glumesc)...dar danseaza si canta , ca sa nu mai spun ca arata ..de moare lumea ..deci e tare frate la 51 ani cum poate sa se miste ..

va pupacesc pe toate di va urez spor la clocit oute sau la tinut bebici prin burtici

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Ajutati-o pe Alexia www.alexiatoma.ro
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_81 spune:

Buna fetelor!
Nu am mai postat la acest subiect si sper sa nu va deranjez.
Am citit discutiile voastre si as vrea sa va intreb: stiti cumva daca Anaconda a urmat vre-un tratament la cea de-a treia sarcina?
Si-a facut analize ceva?
Va intreb pe voi pentru ca ea nu a mai intrat si ma gandeam ca poate stiti voi
Va pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Neata dragutele,

Ca sa nu va las asa pe uscat, alaturi de cafeluta va ofer si eu o prajiturica pentru dieta, cu ciocolata neagra.

Mirelus, merge apa plata cu struguri, asta am papat (beut) si eu aseara. Nu mai pove ca de dimineata am fost racheta pana la toilet

Simonia, nu te intrista! Sunt multe minuni pe lumea asta, de ce sa nu traiesti chiar tu una dintre ele?

Lilisor, ma bucur ca te-ai vazut cu blondina si i-ai dat pupicul de la mine. Uite, iti mai dau si azi un pic din dobanda pe care ti-o datorez . Stiu ca ma iubeste e reciproc sentimentul . Deci va nidati ha? Hai, sa aud repede de liniutele alea doua.

Cristy, brava pentru productia excelenta de foliculi grasani si sparti! Nici nu vreau sa aud peste 14 zile decat ca ai test pozitiv! S-a inteles, da?

Jorjilic, ma bucur ca-ti placu concertele... Nu mi-s fan Madonna dar are cateva melodii dansante, mai ales cele de la inceputul carierei!

Laliloo ce departe gandeste tati de David! Deja a facut majoratul lui fi-su! Vacanta placuta!

Tamy ce mai faci? Esti bine cu morala, da?

Aditu, asa sa fii, vesela si increzatoare pentru ca VA FI BINE! Albu mi-a placut si mie, e un doftor de nota 10, mi-a raspuns la toate intrebarile chit ca-i spusesem inainte ca vreau sa plec in strachinataturi.

Rala, Arisica ce mai faceti voi dragutele? Puiutu Alexandros cred ca e maricut deja, un flacau in toata regula!

Alina06

Magditule, asteptam vesti de concert si de la tine! Sper ca nu te-ai zbantuit prea tare si ai lasat outul sa calatoreasca linistit!

Pup gascoteca de fete dragi,

Felix

If you smile
Through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow
You'll find that life is still worthwhile
If you'll just Smile...

That's the time you must keep on trying
Smile, what's the use of crying
You'll find that life is still worthwhile
If you'll just Smile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Buna dragutele
Georgic multumim pt impresiile de la concert... intr-adevar arata tantitza asta intr-un mare fel si se misca incredibil...
Felixut scump trebuie sa fiu vesela si optimista, ca nu am incotro....Intradevar Dr Albu este un om de nota 10, si f deschis, sper sa aiba dreptate si pina la sf anului sa am un bebe la purtator.... Apa cu struguri spui tu acolo....interesanta combinatie...eu inca ma lupt cu pepeni care sunt preferatii mei
Magditza tu ce faci? nu ne spui nimic? sper ca nu te-ai dantuit prea tare....ca doar te nidezi...
Anka buna cafelutza ta....
Simonia ai incredere se mai intimpla si minuniii....
Mirela tu ce mai faci? ai gasit tratamentul pt sotul tau? cum mai stai cu moralul?
Tamy
Mada
O zi excelenta va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_81

Buna fetelor!
Nu am mai postat la acest subiect si sper sa nu va deranjez.
Am citit discutiile voastre si as vrea sa va intreb: stiti cumva daca Anaconda a urmat vre-un tratament la cea de-a treia sarcina?
Si-a facut analize ceva?
Va intreb pe voi pentru ca ea nu a mai intrat si ma gandeam ca poate stiti voi
Va pe toate

************* Voi reusi! *************

Da, a pus-o Tutu sa faca niste analize printre care si FACTOR V LEIDEN care i-a iesit pozitiva si a facut toata sarcina tratament cu clexane. Ca si mine.

Apropo, fetele , cand trebuie sa nasca Ana ? Sa scoatem majoretele

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Avalon ne-a zis Ana ieri ca o sa faca cezariana cam in 2 saptamini...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna iubitele mele,

Aparui si eu , acum o ora si ceva ajunsei in Craiova. S-o luam pe rand :
Ankutza, suntem aici cu orice detalii de care ai nevoie .
Sandy, felicitari pentru vestile ff bune si multumesc pentru povestea sarcinii . Va fi pe prima pagina.
Aditu, foarte bune vestile, deci trebuia sa vina totul dintr-o gura avizata ca sa crezi si tu ca ai sanse natural , deci s-a adeverit ce tot ti-am trombonit noi aici . Doamne ajuta, anul 2009 sa fie anul tau !
Cristy, extraordinare vesti, acum ne rugam, Doamne ajuta .
Lilisor, ce bine m-am simtit sechestrata de o femeie atat de calda si dulce ca tine . Tare mult ma bucur ca ne-am vazut .
MamiLali, concediu placut si bafta multa luni. Tinem pumnii sa primesti vesti bune .
Georgi, imi pare rau ca nu ne-am vazut ieri, era aproape imposibil in marea aia de oameni. Mi-au placut mult impresiile tale de la concert .
Mirela, impresiile sunt urmatoarele : un show intr-adevar deosebit, comercial adevarat, dar de tinut minte, cu scena aia imensa, ecranul rotund din mijloc, dansatorii de exceptie, nici nu se putea altfel, sunetul bun, insa m-a deranjat fff mult faptul ca "diva" s-a lasat asteptata 1h si aproape 30 min, timp in care ni se luase si de concert si de tot, adica organizarea a fost jenanta, a cantat dj-ul ala de la 19:30 la 20:30 si pana la 10 fara 10 am asteptat de ni s-au lungit urechile . Ea se micsa ff bine, are o conditie fizica aproape anormala la varsta ei, numai fibra , insa nu putea sa si cante live la cat de mult s-a zbenguit pe scena, deci parerea mea e ca a facut destul de mult playback. Parerea mea ! Nu regret ca am fost la concert, dar a doua oara nu m-as mai duce .
Concluzia : stiti ca in iunie eu am fost si la Patricia Kaas, care a cantat 2 ore live de mi s-a ridicat parul pe mine. Nu as da-o pe Patricia Kaas pe Madonna never ever, fie ea si regina muzicii pop . De Celine Dion nici nu mai incape discutie. Insa asta e doar parerea mea.

Pup fetele si de-abia astept sa aud de II.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput