Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (86)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Nasol ca va ciondaniti cu batraneii de la med. de familie...e drept ca si ei sunt ai nostri, dar...parca unii sunt prea rautaciosi. Eu am noroc ca dr. mea cum ma vede, ma baga imediat in cabinet si le mai si zoreste pe mamaitzele cu chef de vorba

many, negresit..sa fiti pe faza

RamoC...si eu incep sa imi pun cam aceeasi intrebare ....incepe sa ma enerveze faptul ca, daca ma aplec dupa ea..fuge de mine

monis, cred ca o sa fim ca ilenele cosanzenele din povestile de cand eram mici..in fata oglinzii

shtephy, de la cocosatu' au fost, da
o portie si pentru laura

uh, iar mi-e somn....

krelia 28+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Roxyaly haide ,e timpul sa vii tu cu vesti bune de la eco.Tin pumnii stransi.

Mai e un pic si scot si pentru Krelia.Sa ai cele mai bune vesti si sa te linistesti o data.

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Krelia, multam'! Stiam eu ca nu ma lasi cu poftele nesatisfacute!

Proaspata Doamna!

Laura, 28+ Mara Teodora
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

ti ajuns la unul din cosmarurile mele, epilatul. Acu mai merge, dar cand vom fi cu burtile mari, nu vom mai vedea nimic. Habar nu am cum vom face, mai ales cele fara partener, stiu doar ca mi-e groaza de mor de cum se va rezolva problema. Apropos de asta, discutie aseara cu mama mea: ii povestesc ce groaza imi e de epilat, sa nu ajung pe mana unei infirmiere de alea sadice, etc, la care mam ma intreaba "dar altele cum fac?", "pai, zic, probabil le epileaza sotii", la care mama "auzi, tu mie sa nu-mi spui ca Banica jr. a epilat-o pe Andreea Marin ca nu cred". Asa ca problema e aproape rezolvata, trebuie doar sa aflam de la Andreea Marin cum a facut. 25 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Laurairina nu mai retin unde am citit de puterea aspiratorului,vad ca pe site-ul lor nu zice.S-ar putea sa fi citit pe prospectul ei ,o sa ma uit diseara ca i-am imprumutat-o surorii mele...asta daca o mai fi existand prospectul ala

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Floricik .Esti o fata frumoasa foc.Chiar mananci paste sau doar gusti...ca io n-as zice ca mananci asa ceva sau ca mananci ceva...

Multumesc muuult Cu asa compliment ma simt si eu mai bine. Am luat deja peste 6 kg O fi mult ? o fi putin? Ideea e ca le simt din plin. Eu va zisei ca eram slaba moarta inainte de bb
Cat despre paste... in fiecare zi la ora 1 bag un castron
Pe contul comun am vazut numai poze cu gravidutze SUPERBE Shtephy asteptam si pozele tale.

25+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel001 spune:

salutare fetelor...

nu pot sa tin pasul cu voi...abia acum am apucat sa citesc ce ati mai scris.
vin si eu cu o informatie am fost duminica in Bucur Obor de am luat diverse pentru "chiriasa mea", cum imi place s-o numesc, printre care si scutecele de finet. Intr-un loc am gasit cu 9 lei/bucata iar in altul cu 5 lei/buc identice si la fel....asa ca mai bine cautati decat sa luati de la primul magazin.
referitor la batista bebelusui stiu de la soacra mea , care are grija de un baietel de 7 luni ca nu-i dauneaza cu nimik daca dai la puterea cea mai mica a aspiratorului.

27 saptamani + Yarina Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj
"auzi, tu mie sa nu-mi spui ca Banica jr. a epilat-o pe Andreea Marin ca nu cred".

25+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Monis eu deja nu mai vad bine "zona cu pricina " din cauza burtii ..am incercat cu oglinda ,dar s-a aburit......asa ca nu stiu cum o scot la capat..

Apropo de "batista bb" parca scria acolo pe site ca aspiratorul poate avea pana la 1600 W..acu ma gandesc ca n-o fi o problema asta ca mai nou aspiratoarele au putere reglabila...

miany
29+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia[/i

RamoC...si eu incep sa imi pun cam aceeasi intrebare ....incepe sa ma enerveze faptul ca, daca ma aplec dupa ea..fuge de mine [:-)))

Eu am incercat si in fata oglinzii(in camera la soacra cand nu era ea acasa, ca noi nu mai avem loc si de oglinda in camera ) dar a iesit un dezastru total. Pana m-am obisnuit ca de fapt stanga din oglinda e dreapta... am reusit si m-am si ciupit asa rau ca o saptamana ma ustura cand faceam pipi...si la cat de des fac acuma....
Sotul in curand o sa plece si ma lasa singura....si nici acuma nu-l incanta deloc ideea sa ma ajute cu treaba asta, mai bine altceva...dar asta nu... La cosmetica ar fi cea mai buna solutie...dar eu una cred ca as naste pe loc daca ar fi sa puna tipa ceara pe mine. Asa ca... sigur Banica o cosmetiza pe Andreea, mai ales la cat de mare se facuse si ea . Bai pe astia doi...parca ii mmai vad in stare sa faca asta, da ma gandesc asa...Nikita cum s-o fi descurcat?

Ramona,
30+ DOMINIC ANDREI
noi 3

Mergi la inceput