Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (86)
Raspunsuri - Pagina 8
shtephy spune:
Cu epilatul imi este extrem de greu.Mi-a fost mereu teama de ceara si de alte chestii de igiena din saloanele de cosmetica (cu toate ca stiu ca se fierbe ceara,nu stiu cati microbi mor prin aceasta fierbere si cati nu
).Ma pot face cu lama in oglinda desi ma chinui o gramada.Cu crema ,spray nu stiu ce sa zic...de cate ori am incercat cu crema nu mi-a iesit bine...
_
Ramona,mami de
Stefania - Francesca (20.11.2006) si
25+ 
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramonika intrebare: de la cate luni ale copilului se poate folosi numai carut sport? adica sa nu fie neaparat necesar sa se lase la orizontala, sa stea numai inclinat pe spate. |
pai gasesti carut sport care se lasa perfect la orizontala...
Nu este neaparata nevoie sa ai landou. Daca iei un carut de o calitate buna, nu va intra vantul prin material.
Iar partea asta cu orizontal perfect..nu stiu ce sa zic..
Darius a stat in incubator cat a trait, o luna si o zi... vreau sa spun ca incubatorul ala era mereu inclinat..si de multe ori stateam cu ochii pe bebe ca aluneca prea jos..cred ca-l dureau si piciorusele..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
28+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE
vias spune:
eu nu-mi mai vad "stolul"
dar ma ajuta sotul la epilat ![]()
ingerasul Darius-Andrei
Sa-l ajutam pe Alex
28+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
shtephy spune:
| citat din mesajul lui Ramonika intrebare: de la cate luni ale copilului se poate folosi numai carut sport? adica sa nu fie neaparat necesar sa se lase la orizontala, sa stea numai inclinat pe spate. |
Producatorii zic de la sase luni.
Landoul de la carutul meu se ridica putin,nu mai statea doar perfect orizontal.De pe la 5 luni jumate,fetita mea facea "abdomene "la greu cand statea pe spate si in cazul asta ridicam putin landoul.Dupa sase luni am trecut la sport cu spatarul inclinat.Ma rog eu am facut astea cand mi-a aratat fetita ca vroia la "next level".
_
Ramona,mami de
25+
miany75 spune:
vizavi de epilat ..eu am cam renuntat la aparat(au inceput sa imi apara si vinisoare subtiri din loc in loc),asa ca am recurs la "consacrata lama"...
miany
29+
DAVID ANDREI
monis5 spune:
Intrebarea e ce vom face cand "consacrata lama" nu va mai putea fi manevrata de catre 'propritar'... din cauza marimii burtii ![]()
monis
29
acum si cu poze
shtephy spune:
Busymummy pe unde ai disparut?
Nu ai mai scris demult.Ai scutire?
si te asteptam mai des.
Avalon te simti mai bine?
Ma apuca teama cand vad atatea fete cu neplaceri la intrarea in trim III.
Lumi n-om avea noi glezne si picioare de caprioara dar suntem cele mai mumoase gagici.
Simina lasa cartile alea
si mai baga un ochi pe la noi
.
_
Ramona,mami de
25+ 
shtephy spune:
Floricik
.Esti o fata frumoasa foc.Chiar mananci paste sau doar gusti...ca io n-as zice ca mananci asa ceva sau ca mananci ceva...![]()
Apropo de paste,muktumesc si eu Andre de bologneze si paste cu ton.
_
Ramona,mami de
25+ 
vias spune:
| citat din mesajul lui monis5 Intrebarea e ce vom face cand "consacrata lama" nu va mai putea fi manevrata de catre 'propritar'... din cauza marimii burtii monis 29acum si cu poze |
sotul...sotul..

ingerasul Darius-Andrei
Sa-l ajutam pe Alex
28+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE
laurairina13 spune:
Salutare! ![]()
Ramonika, sa stii ca si eu ma uitam la caruturi de astea mai ieftine..dar majoritatea au un material fft ft subtire, de iti bate vantu prin el..lasa mult de dorit. Plus ca majoritatea nu se deschid pana la pozitia perfect orizontal! Dar cum nici banii nu ne dau afara din casa..am spus ca mai amanam cu cumparatul, si cand o sa ii cumpar o sa ii iau sport,chiar daca nu se deschide pana la orizontala, ca deja o sa aiba prin primavara cateva lunite! O sa luam pt inceput doar un cos de bb , care costa undeva pana intr-un milion, si o sa o caram in masina cu cosuletu pe unde vom umbla pe la iarna..
Multumesc pt lamuririle cu batista bebelusului, acu tre sa sttudiez problema cu aspiratorul cati Wati are...si daca trebuie musai sa fie de putere mai mica..
Eu vreau sa spun ca am bagat un ochi la fetele de sept-oct, si deja acolo sunt o gramada de bebei nascuti
.Chiar in dimineata asta, s-au nascut 2 bebei prin cezariana, si am vazut chiar si poze!!!!

Asa rozalii si frumosi ce sunt, deja m-au luat neste emotiiiiiiiii
Parca nu mai am rabdare sa o pot strange si eu pe Mara in brate!
RamonaCopot, sa stii ca si eu vazusem reclama cu sprayul Veet si tot ma intrebam daca nu ar fi cazu sa-l cumpar si eu ..tot pt la 'doamna' Ca nici eu nu mai vaz nika din cauza burtiiiii
Da daca cumperi tu prima , sa ne zici cum mere..
Pana una alta mi-am luat o crema depilatoare obisnuita, sa vad daca functioneaza cu aia..![]()
Acu..cu sterilizatu , ca vad ca se vb destul de mult, sa va povestesc ceva:acu cativa ani, am lucrat in italia, la o familie cu o fetita mica de vreun an si ceva..Si am avut grija de fetita asta vreun an. Parintii ei erau-tatal medic chirurg, mama profesoara, deci de conditii bune! Si vreau sa spun ca nu aveau sterilizator cu aburi, foloseau si ei doar o solutie de sterilizat, si ...nici macar nu ma puneau sa sterilizez zilnic toate bibe si suzete si alte ale fetei..Cand imi dadea mie prin cap!!! Asta in conditiile in care fetita era destul de bolnavioara, avusese o malformatie la inima, si suferise de pe la 3 luni vreo 2 operatii pe inima, si aveau grija ei ca de ochii din cap! Adica m-as fi asteptat si eu ca si voi, acu ca stiu atatea despre bebei, sa fi fost mai grijulii si mai ...dar..dupa cum vedeti, nici sa ii tinem in bolu de sticla nu e indicat! Ma mai gandesc ca poate cand era mica mica, cand nu lucram eu pt ei, or fi sterilizand mai des...dar asta nu pot sa stiu..ca eu cand am inceput lucrul la ei , fata avea deja un anisor!
Deci ..si parerea mea, tre sa ne relaxam..si sa nu exageram! Eu o sa fol solutie de aia de la Chicco, sau..vorba ramonikai, o sa le fierb! Dar parca nu ma vad zilnic fierband sau sterilizand.....Asta e doar parerea mea! Nu aruncati cu rosiii.......ci cu MICI!![]()
![]()
![]()
Na'ca m-am intins cat o zi de post!
Proaspata Doamna!

![]()
![]()
![]()
Laura,
28+
Mara Teodora
poze