Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (86)
Raspunsuri - Pagina 7
shtephy spune:

Felicitari fetelor cu bebei grasunei si vesti bune de la eco.

Dienutze si tu ai vesti bune
.Are inca mult timp sa se intoarca,gargarita mea la 30 nu era intoarsa,la 34 da si la 38s cand am nascut-o a avut 3500g ,deci nu era mica si totusi a avut loc de rostogoliri in burtica.
Displazia asa stiam si eu ca e mai frecventa la fetite dar este foarte usor de diagnosticat si se trateaa cu purtarea de doi pampersi.Asta ca sa stea pulpitele departate.Hai te rog nu iti mai face griji,o sa ai vedetutza perfecta.
La sterilizat nu ma pricep deloc,eu am fiert dimineata suzetele ,5 minute de cand clocoteste apa,in acceasi craticioara.Rar am fiert cate un bibe in care primnea de la tati lapticul meu cand trebuia sa fug pe undeva si tot asa o faceam,cam 5 minute.
_
Ramona,mami de
Stefania - Francesca (20.11.2006) si
25+ 
shtephy spune:
Krelia si RamonaC eu nu arunc cu rosii,mai bine cu mustar.Ce ziceti?![]()
Daca is de la Cocosatu' vreau si io 
_
Ramona,mami de
25+ 
RamonaCopot spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui shtephy Krelia si RamonaC eu nu arunc cu rosii,mai bine cu mustar.Ce ziceti? Daca is de la Cocosatu' vreau si io ![]() _ Ramona,mami de Stefania - Francesca (20.11.2006) si 25+ ![]() |
Asa, asa

e cel mai bine! Numai sa nu nimeresti cu din ala dulce la mine, ca nu-mi place
.Ramona,
30+
DOMINIC ANDREInoi 3
shtephy spune:
Avalon asta e batista http://www.overland.com.ro/.
Cred ca se intelege din prezentarea de aici legatura cu aspiratorul casnic (parca nu trebuie sa fie mai puternic de 1600W).In afara de zgomotul aspiratorului pe bebe nu ar trebui sa il deranjeze altceva.Nu este dureros deloc.Cand a racit fetita mea prima oara nu puteam crede ce ii scoate batista asta din nasuc.
Din cauza mucisorilor ,bebe este agitat si nu poate dormi si mai ales suge.
Uite-o aici pusa in practica http://www.youtube.com/watch?v=muJ5AtePcRs .
EDIT
Acum am vazut ca in dreapta primului link e un filmulet dar la un moment dat arata in prim plan ce iese din nasuc.Asa ca nu e obligatoriu sa il vizionati.![]()
_
Ramona,mami de
25+ 
ionelamaria spune:
buna ziua,
Dienutze, eu spun sa nu-ti faci griji... fetita unei cunostinte s-a intors in sapt 36... si e marisoara. Iar cu problema de sold... nepotica mea a avut acesta problemuta... si pana a plecat din spital se rezolvase... a stat cu piciorutele desfacute cat era in patutul din spital... si s-a rezolvat de la sine. Felicitari pentru celelalte vesti bune
Multumesc fetelor pt "voturile" legate de nume.... Eu cred ca va ramane Mihnea... mie imi place. ( si apoi am sa tin cont de preferinta soacrei - a se citi Ramonika -
)
Am cautat carut ieri.... si cred ca am gasit ceva de la Chicco... am gasit si eu in Iasi un magazin cu produse de la ei... ca cele din Carrefour nu mi-au placut si imi par total diferite fata de ce am gasit in acest magazin. Daca il gasesc pe net... va arat si voua
Fetele din Iasi... voi stiti magazine cu produse bune? ca in mall am fost dezamagita... produse proaste si preturi ffff mari.... iar in ce magazine am vazut eu prin cartiere am gasit produse proaste... nici nu le-am vazut pe toate... Am mai vazut produse ok la miniblu.
25+ 
aniversarea nuntii noastre
sa-l ajutam pe Alex
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera
shtephy spune:
Pompa de san AVent Isis manuala din ce stiu e aceeasi si varianta de 200ron si cea de 300 ron.Cea scumpa are in plus recipiente de stocare(vreo 5 la numar) ,parca si protectii din alea de silicon pentru sfarcuri.Dar pompa stiu ca e aceeasi.
_
Ramona,mami de
25+ 
shtephy spune:
RamonaC eu sunt de parere ca lactatia se instaleaza la fiecare mamica o data cu eliminarea placentei.Daca punem bebelusul la san,chiar daca ni se pare ca nu suge nimic,ori de cate ori e nevoie si pompam cu o pompa buna sau ne mulgem manual,corpul nostru va produce lapte.Atata timp cat e un "client" vom avea lapte suficient.
Bineinteles,mai exista si produse de stimularea lactatiei cum este Galactogilul sau ceaiuri de fenicul,anason,chimen,fincen (astea ajuta si la colicile bebelusului,baute tot de mama evident).
Foarte importanta este hidratarea,daca nu se consuma ceaiuri de astea,apa plata din belsug.
Nu pleca te rog de la ideea ca nu o sa ai lapte,da?
.O sa fie.
Am citit destul de multe subiecte si pareri despre alaptare ceea ce va sfatuiesc si pe voi sa faceti.Sunt subiecte destule si pe DC si aici reclama ilegala - considera acesta un avertismentforum/viewforum.php?f=3&sid=f8d2a760dca5e3c3fa285e106e7dee8c .
_
Ramona,mami de
25+ 
Ramonika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionelamaria Multumesc fetelor pt "voturile" legate de nume.... Eu cred ca va ramane Mihnea... mie imi place. ( si apoi am sa tin cont de preferinta soacrei - a se citi Ramonika - Fetele din Iasi... voi stiti magazine cu produse bune? ca in mall am fost dezamagita... produse proaste si preturi ffff mari.... iar in ce magazine am vazut eu prin cartiere am gasit produse proaste... nici nu le-am vazut pe toate... Am mai vazut produse ok la miniblu. |
legat de magazine, nici eu nu prea m-am documentat...
produsele care se pot lua de la farmacie (biberoane de ex.) probabil de acolo le vom lua, insa carut si patut... habar n-am.
ne-am uitat in Siraj si ca preturi e ok, insa calitatea lasa de dorit. nici nu stiu ce sa facem.
poate ne gasim o zi libera in care sa sondam impreuna magazinele, ce zici? asta daca n-ai cu cine sa mergi.
al meu nu prea are rabdare pt. asa ceva...

Ramonika spune:
intrebare:
de la cate luni ale copilului se poate folosi numai carut sport? adica sa nu fie neaparat necesar sa se lase la orizontala, sa stea numai inclinat pe spate.