Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (86)
Raspunsuri - Pagina 10
floricik spune:
Dienutze de ce nu vrea dr sa-ti dea prenatal decat din apt 31??
Din cate stiu avem 126 de zile din care trebuie sa luam postnatal 42 zile. Raman 84 inainte de nastere. Nu ? Zic gresit ?
Bineinteles ca nu stim exact cand se va naste bebe ... mie medicul de familie a zis ca-mi da prenatal din luna a 7a.
Tu ai vorbit cu ginecologul tau? Incearca si la medicul de familie.Bafta
25+ 
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
Andrecluj spune:

Nikita n-are blog s-o intrebam.
| Citat: | ||
citat din mesajul lui RamonaCopot
30+ DOMINIC ANDREInoi 3 |
25 +
Chiara Ada
krelia spune:

deci, ori era nervoasa si scotea flacari pe nas..ori era in calduri si bufnea aburi ![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui miany75 Monis eu deja nu mai vad bine "zona cu pricina " din cauza burtii ..am incercat cu oglinda ,dar s-a aburit... ...asa ca nu stiu cum o scot la capat..miany 29+ DAVID ANDREI |
krelia
28+ si printesu' mic, Rares-Mihai
krelia spune:
io cred ca la aia s-a dezvoltat vegetatie luxurianta...lilieci, maimute si alte vietati de jungla amazoniana 

| citat din mesajul lui RamonaCopot da ma gandesc asa...Nikita cum s-o fi descurcat? Ramona, 30+ DOMINIC ANDREInoi 3 |
krelia
28+ si printesu' mic, Rares-Mihai
Lumi_Richard spune:
Ce m-am amuzat cu mesajele voastre!!! Andre, super tare mama ta sa se gandeasca cum au rezolvat problema Banica cu Andreea! RamonaC, am ras bine cand am vazut ca te-ai gandit la "saracuta" Nikita....
Problema cu epilatul am adus-o si eu in discutie ceva vreme...in viata mea nu am stat asa paroasa!!!
Ma chinui cum pot, pe o parte, pe nevazute, mai incerc sa ma "cracesc" in fata oglinzii....nu mai merge, dom'le! Iese super aiurea, mi-e si lehamite cand ma gandesc cat trebuie sa ma chinui sa scap de un pic de par, asa ca execut aceasta operatiune mai rarut....Richard nu ma ajuta, ii e frica sa nu ma taie...sunt pe cont propriu!!!
Lumi
28+ cu
Alexa Annabelle Denise
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard
angel001 spune:
plizzzz help
cum reusesc sa descarc si eu cartea pusa de dienutze pe comun????
mi-am activat PM-ul, caci am inteles ca-mi trebuie parola.....dar si indrumari , va rog... cine are putin timp si pentru incepatoarea de mine ...![]()
multumesc
27 saptamani +
Yarina Gabriela
Lumi_Richard spune:
Da, Shtephy, esti o dulcica!!!
Floricik, Shtephy are dreptate, esti foarte frumoasa!!!!
Si sa stii ca te invidiez ca nu te-ai ingrasat,arati super!
Ancutza, am vazut si pozele tale, esti frumusica foc si tu!!!!
Lumi
28+ cu
Alexa Annabelle Denise
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard
Ancutza_Bro spune:
| citat din mesajul lui miany75 Monis eu deja nu mai vad bine "zona cu pricina " din cauza burtii ..am incercat cu oglinda ,dar s-a aburit... ...asa ca nu stiu cum o scot la capat..miany 29+ DAVID ANDREI |

si eu m-am gandit la problema asta mai ales ca am o prietena care mi-a povestit ca pe ea a epilat-o in spital o infirmiera cu lama direct pe piele, fara apa macar, fara sapun , fara nik...

si eu sunt mai bruneta si e des si gros...nici nu se pune problema sa-i bag ceara ca mi se ia cu tot cu piele
... cred ca tot la oglinda o sa apelez pana la urma, plus ca mai nou mi-am dat seama ca stiu miscarile si locul pe de rost Anca
28+
DariaPOZE
Ramonika spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui krelia io cred ca la aia s-a dezvoltat vegetatie luxurianta...lilieci, maimute si alte vietati de jungla amazoniana ![]() ![]() ![]()
|
noroc ca TV-ul nu reda si mirosul...
Ancutza_Bro spune:
| citat din mesajul lui Lumi_Richard Da, Shtephy, esti o dulcica!!! ![]() Floricik, Shtephy are dreptate, esti foarte frumoasa!!!! Si sa stii ca te invidiez ca nu te-ai ingrasat,arati super!Ancutza, am vazut si pozele tale, esti frumusica foc si tu!!!! Lumi 28+ cu Alexa Annabelle Denisehttp://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard |
multumesc Lumi
Anca
28+
DariaPOZE

citat din mesajul lui krelia[/iRamoC...si eu incep sa imi pun cam aceeasi intrebare
DOMINIC ANDREI