Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (86)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Dienutze de ce nu vrea dr sa-ti dea prenatal decat din apt 31??
Din cate stiu avem 126 de zile din care trebuie sa luam postnatal 42 zile. Raman 84 inainte de nastere. Nu ? Zic gresit ?
Bineinteles ca nu stim exact cand se va naste bebe ... mie medicul de familie a zis ca-mi da prenatal din luna a 7a.
Tu ai vorbit cu ginecologul tau? Incearca si la medicul de familie.Bafta

25+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Nikita n-are blog s-o intrebam.

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot
Citat:
citat din mesajul lui krelia[/iRamoC...si eu incep sa imi pun cam aceeasi intrebare ....incepe sa ma enerveze faptul ca, daca ma aplec dupa ea..fuge de mine [:-)))
Eu am incercat si in fata oglinzii(in camera la soacra cand nu era ea acasa, ca noi nu mai avem loc si de oglinda in camera ) dar a iesit un dezastru total. Pana m-am obisnuit ca de fapt stanga din oglinda e dreapta... am reusit si m-am si ciupit asa rau ca o saptamana ma ustura cand faceam pipi...si la cat de des fac acuma....Sotul in curand o sa plece si ma lasa singura....si nici acuma nu-l incanta deloc ideea sa ma ajute cu treaba asta, mai bine altceva...dar asta nu... La cosmetica ar fi cea mai buna solutie...dar eu una cred ca as naste pe loc daca ar fi sa puna tipa ceara pe mine. Asa ca... sigur Banica o cosmetiza pe Andreea, mai ales la cat de mare se facuse si ea . Bai pe astia doi...parca ii mmai vad in stare sa faca asta, da ma gandesc asa...Nikita cum s-o fi descurcat?Ramona, 30+ DOMINIC ANDREInoi 3
25 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

deci, ori era nervoasa si scotea flacari pe nas..ori era in calduri si bufnea aburi

Citat:
citat din mesajul lui miany75

Monis eu deja nu mai vad bine "zona cu pricina " din cauza burtii ..am incercat cu oglinda ,dar s-a aburit......asa ca nu stiu cum o scot la capat..miany
29+ DAVID ANDREI

krelia 28+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

io cred ca la aia s-a dezvoltat vegetatie luxurianta...lilieci, maimute si alte vietati de jungla amazoniana

Citat:

da ma gandesc asa...Nikita cum s-o fi descurcat?

Ramona,
30+ DOMINIC ANDREI
noi 3

krelia 28+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Ce m-am amuzat cu mesajele voastre!!! Andre, super tare mama ta sa se gandeasca cum au rezolvat problema Banica cu Andreea! RamonaC, am ras bine cand am vazut ca te-ai gandit la "saracuta" Nikita....

Problema cu epilatul am adus-o si eu in discutie ceva vreme...in viata mea nu am stat asa paroasa!!! Ma chinui cum pot, pe o parte, pe nevazute, mai incerc sa ma "cracesc" in fata oglinzii....nu mai merge, dom'le! Iese super aiurea, mi-e si lehamite cand ma gandesc cat trebuie sa ma chinui sa scap de un pic de par, asa ca execut aceasta operatiune mai rarut....Richard nu ma ajuta, ii e frica sa nu ma taie...sunt pe cont propriu!!!

Lumi 28+ cu Alexa Annabelle Denise

http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel001 spune:

plizzzz help

cum reusesc sa descarc si eu cartea pusa de dienutze pe comun????
mi-am activat PM-ul, caci am inteles ca-mi trebuie parola.....dar si indrumari , va rog... cine are putin timp si pentru incepatoarea de mine ...

multumesc

27 saptamani + Yarina Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Da, Shtephy, esti o dulcica!!!

Floricik, Shtephy are dreptate, esti foarte frumoasa!!!! Si sa stii ca te invidiez ca nu te-ai ingrasat,arati super!

Ancutza, am vazut si pozele tale, esti frumusica foc si tu!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui miany75

Monis eu deja nu mai vad bine "zona cu pricina " din cauza burtii ..am incercat cu oglinda ,dar s-a aburit......asa ca nu stiu cum o scot la capat..

miany
29+ DAVID ANDREI

si eu m-am gandit la problema asta mai ales ca am o prietena care mi-a povestit ca pe ea a epilat-o in spital o infirmiera cu lama direct pe piele, fara apa macar, fara sapun , fara nik...

si eu sunt mai bruneta si e des si gros...nici nu se pune problema sa-i bag ceara ca mi se ia cu tot cu piele ... cred ca tot la oglinda o sa apelez pana la urma, plus ca mai nou mi-am dat seama ca stiu miscarile si locul pe de rost

Anca 28+ Daria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

io cred ca la aia s-a dezvoltat vegetatie luxurianta...lilieci, maimute si alte vietati de jungla amazoniana

Citat:

da ma gandesc asa...Nikita cum s-o fi descurcat?

noroc ca TV-ul nu reda si mirosul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Da, Shtephy, esti o dulcica!!!

Floricik, Shtephy are dreptate, esti foarte frumoasa!!!! Si sa stii ca te invidiez ca nu te-ai ingrasat,arati super!

Ancutza, am vazut si pozele tale, esti frumusica foc si tu!!!!

multumesc Lumi din punctul meu de vedere TOATE femeile cu burtik sunt frumoase! eu chiar ma asteptam sa iau ceva mai mult in greutate avand in vedere ca nu am trecut niciodata de 52 de kg...eram curioasa cum as arata si eu mai plinuta...am fost o slabanoaga mereu si mamy zicea ca a luat cu mine insarcinata 20 kg... ma asteptam sa patesc la fel mai ales ca semanam foarte mult fizic ...pana acum am luat 6 kg ... mai am timp in 2 luni sa imi satisfac curiozitatea

Anca 28+ Daria

POZE

Mergi la inceput