Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (86)
Raspunsuri - Pagina 5
RamonaCopot spune:
Fetelor, vreau sa va intreb cum reusiti voi sa va mai epilati. Ca ma uit la mine si zici ca-s o maimuta in toata regula. Eu pana la genunchi reusesc sa ma mai fac cu epialtorul, ca parca e cat de cat suportabil, iar in rest...dau cu lama 

, dar la "Danutza" (a se citi pasarica) nu mai reusesc sa dau cu lama si plus ca tre sa ma fac si des de tot.
Am vazut reclamele alea la veet spray, oare or fi bune pentru zona inghinala? adica profund inghinala, nu doar asa pe langa, ca eu is o paroasa..... Ma gandeam eu sa ma pun asa cu fundu in sus in pat, cu picioarele desfacute cat pot si sa o "insprayez" cu veetul ala pe Danutza, sa stau asa cat trebuie si dupa aia dau cu dusul si gata problema. Oare o merge??? Stie careva daca ustura? Ca eu am mai incercat nu stiu cate creme, dar cand ajungeau mai in profunzime ma apuca o usturime...de-mi trecea pofta de despadurit
.
E cineva care a folosit veet-ul ala pt zonele alea delicate?
Ramona,
30+
DOMINIC ANDREI
noi 3
vias spune:
BAFTA FETELOR CARE AZI MERG LA ECO
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
28+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
Alinus25 spune:
Ziua buna si de la mine?![]()
Mai nu stiu stati voi cu timpu, dar eu nu reusesc sa intru decat rar...probabil cand voi fi acasa voi intra mai des, voi fi mai activa... deocamdata mai am 2 saptamani la munca dupa care stam acasa....
.
Am dat si eu jos Ghidul practic pt cresterea copilului pana la 5 ani. Multumim Dienutze. O sa-l studiez. MI s-a parut interesant. La fel mi s-a parut si 101 Ways to keep kids busy. Asta o sa-mi fie de folos mai ales dupa ce nasc sa-i dau ocupatie la Riana
.
Referitor la cartile pentru educatia copilului, eu am DR. Spock- Ingrijirea sugarului si a copilului - care mi se pare extraordinara... nu stiu poate s-a mai discutat despre Spock... nu am citit din urma din lipsa de timp... ![]()
In rest noi noutati nu avem, azi intram in saptamana 28, deci oficial in luna a 7a
. Incep sa am emotii....
Multa sanatate la burticile bolnavioare
Alina
26+
si
Riana-Antonia 25.01.2007
Ramonika spune:
biberonul trebuie sterilizat dupa fiecare utilizare?
cum se sterilizeaza simplu, se fierbe in apa?
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
many_bani spune:
Fetelor va multumesc din suflet ptr. urarile voastre, multumesc
Krelia, Roxyaly si pe voi va asteptam cu vesti bune azi
Burticile care au deja copilasi acasa si au folosit pompa de san de la Avent, am si eu o intrebare, m-am hotarat ptr. pompa de san Avent isis manuala si peste tot am gasit 2 tipuri cu diferenta de pret cam de un mil. intre ele. Ce alte diferente mai sunt, eu asa la o prima citire nu am mai sesizat o alta diferenta si totusi un mil. distantaaaaaa.
O zi buna
29 + 
miany75 spune:
Ramona C. eu zic sa urmez sfatul Camy-liei ,mai ales ca esti si racita...daca nu te cheama asistenta inauntru (pe mine cand ma vede automat ma cheama)..intra cu tupeu..
Succes
celor care fac azi echo! V-asteptam cu vesti bune!
miany
29+
DAVID ANDREI
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramonika biberonul trebuie sterilizat dupa fiecare utilizare? cum se sterilizeaza simplu, se fierbe in apa? Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor![]() |
da...biberonul se sterilizeaza dupa fiecare utilizare (ma refer la lapte)..nu stiu sa-ti spun dupa apa su suc de fructe...le las pe fetele cu experienta..eu cu Darius nu am ajuns pana acolo..
Nu stiu cum se sterilizeaza prin fierbere...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
28+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE
miany75 spune:
chiar asa ,vb lui Many care o fi diferenta ca si eu am vazut si mai ieftina si mai scumpa..lamuriti-ne si pe noi,daca stiti ceva..
miany
29+
DAVID ANDREI
krelia spune:
si mai multi, numai sa nu ne luam rosiile de rigoare...![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui RamonaCopot ps. Krelia daca nu razbesti cu micii aia, arunca si la mine unu mai facut asa... ca pofta mi-e si mie de ei .Ramona, 30+ DOMINIC ANDREInoi 3 |
krelia
28+ si printesu' mic, Rares-Mihai
RamonaCopot spune:
Ce nesimtita is 

, pe voi va preocupa sterilizatul si batista bebelusului si pe mine ma mananca in freza, de zici ca-s 

, adica la....dansa
.
Scuze fetelor!
Referitor la sterilizat, eu am zis ca o sa primesc un sterilizator Chicco cu aburi de la prietena mea de acasa, cand o sa nasc. Bebelul ei a facut acum in 19 august 1 an, dar ea tot ii mai strelizeaza biberoanele si suzetele, ca a zis ca daca tot il are, de ce nu... Plus ca nu e un asa efort sterilizarea lor. Le pui toate acolo si in 15 minute e totul gata, poti sa le scoti si sa le asezi unde le tii de obicei, gata sa fie folosite.
Am mai primit si unul pentru microunde, pe care nu am de gand sa-l folosesc deloc, dar arata asa ca o cutie cu capac si o sa-l folosesc ca si cutie de depozitare pentru tetine, suzete, biberoane si alte cele. Din cate am auzit si citit nu se recomanda sterilizarea la microunde si nici folosirea lor pentru incalzirea hranei bebelusilor. Eu zic ca is prea mici sa ii expunem de acuma microundelor, dar nu sunt nici absurda sa nu tin cont ca daca este chiar o urgenta si se impune sa ma misc cat mai repede posibil, si ar trebui sa folosesc microundele sa nu o fac. Ocazional merg, numai sa nu-mi fac din asta o regula.
Si solutia aceea de sterilizat la rece o sa mi-o achizitonez din timp, ca mi se pare mai ok decat sa nu sterilizez deloc sau sa bag la microunde, si o sa o flosesc in functie de ocazie...poate odata nu e electricitate si eu nu am bibe sterilizate, sau poate plecam undeva 2-3 zile, sa nu caram sterilizatorul dupa noi...sau cine stie ce ocazii s-or mai ivi.
Eu personal cred ca sunt o inventie buna sterilizatoarele acelea cu aburi si nici nu mi se par exagerat de scumpe, avand in vedere ca le folosim un an de zile, poate si mai mult. Si da...atata timp cat bebe o sa bea laptic din biberon, o sa-i-l sterilizez.
Ramona,
30+
DOMINIC ANDREI
noi 3

.