Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (86)
Raspunsuri - Pagina 4
miany75 spune:
Nu pot sa deschid fisierele salvate..
Am o versiune mai noua a word-ului ...trebuie sa il intreb pe "sotior" cum sa procedez ,mi-a explicat el acu catava vreme dar ..am uitat![]()
miany
29+
DAVID ANDREI
floricik spune:
Salut burtici.
Many,RamonaC,Miany felicitari pt vestile bune. 
Vad ca nu sunt singura care are probleme cu somnul
Pe mine ma deranjeaza cel mai mult arsurile. Voi ce luati pt a le ameliora ?
25+ 
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
monis5 spune:
Neata si de la mine. Si eu am probleme cu somnul... nu am nici un chef sa ma culc seara... si copilul dantuieste prin burta, ma si gandesc sa ma culc de azi vreau-nu vreau ca sa nu-l tin treaz noaptea, ca peste cateva luni mi-o va intoarce el cu varf si indesat ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
monis
29
acum si cu poze
krelia spune:
elo burtix!
fetili cu eco noi...sa va traiasca si sa fie cuminti si mancaciosi, puiutii vostri.
maine merg si eu la eco
..abia astept 
iar ma incearca o senzatie de somnik....pe care sper sa dovedesc mai incolo.....
azi iar mancam mici
....numai ca evenimentul nu e unul tocmai placut...dar nah..e ca o pomana, data de o colega...![]()
krelia
28+ si printesu' mic, Rares-Mihai 
roxyaly spune:
Neata si de la mine
Felicitari fetelor pentru eco.Azi mergem si noi.
Dankutza,Camy multumim de carti!!!!!!!!!
Referitor la kg eu am luat 3 pana acum.sper sa fie ok.
va pup
26+
Matei Constantin
roxyaly-poze
zodie_de_foc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lauradi 2.Eu am sterilizat pana pe la 6-7 luni;apoi mi s-a parut inutil,fiindca incepuse perioada de cercetari si descoperiri cand baga diverse in gura si m-am gandit ca doar n-o sa sterilizez toata casa,deci ce sens avea s-o mai fac si cu biberoanele.Parerea mea,desigur!Fiecare face cum crede/simte.Ca eu merg pe principiul ca si copiii tot pe lumea asta traiesc,n-o sa-i cresc intr-un balon, feriti de orice;eu si hainutele le-am spalat de la bun inceput cu detergentul si balsamul meu obisnuit,doar ca am apasat butonul de clatire suplimentara, si asa a ramas de-atunci |
Neata'!
Lauradi si eu sunt de acord cu tine - sa nu ne crestem copii intr-un balon. Dar in legatura cu sterilizatul biberoanelor - eu cred ca atata timp cat le folosim ele trebuie sterilizate - laptele este un foarte bun mediu de cultura si favorizeaza cresterea bacteriilor si apoi ne trezim ca bebe a facut entercolite sau mai stiu eu ce (Doamne fereste!) si nu cunoastem cauza.
Biberoanele si tetinele fiind din plastic, nu intotdeauna reusim sa sa le curatam perfect.

O zi minunata!
PS: sa nu te superi... este doar parerea mea
27+ cu
=
RamonaCopot spune:
Buna dimineata burtici,
multumesc de felicitari. Abia astept si eu azi vestile voastre de la eco sa ne bucuram impreuna.
Dupa cum ziceam, ieri ar trebui sa merg azi la medicul de familie dupa prenatal, dar cum are program de dupa amiaza azi si eu dupa amiaza is chiauna de cap si mai mereu ametita, cred ca o sa merg maine de dimineata la 8 sa intru printre primii (ca aici degeaba scrie ca au gravidele prioritate...).
Pana maine intru sa cercetez pe net sa vad ce mai aflu de vaccinul ala, ca parca imi sta tot pe creier.
O zi placuta la toata lumea si asteptam vestile bune si eventual poze cu bebeii frumosi (daca aveti dr care sunt si fototgrafi priceputi, ca al nostru nu a reusit sa faca cine stie ce poze).
ps. Krelia daca nu razbesti cu micii aia, arunca si la mine unu mai facut asa... ca pofta mi-e si mie de ei
.
Ramona,
30+
DOMINIC ANDREI
noi 3
Andrecluj spune:
Probabil ca ne-ar fi folositor din partea celor care sunt deja mamici sa ne spuna si cum au sterilizatbiberoanele si tetinele, ca sa intelegem daca sterilizatoarele cu aburi, la cald, la rece, la microunde, etc sunt utile sau le-au inventat doar ca sa se imbogateasca unii. Daca nu ma insel, Ildigo ne-au spus ca a folosit solutia de la chicco.
25 +
Chiara Ada
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RamonaCopot Buna dimineata burtici, multumesc de felicitari. Abia astept si eu azi vestile voastre de la eco sa ne bucuram impreuna. Dupa cum ziceam, ieri ar trebui sa merg azi la medicul de familie dupa prenatal, dar cum are program de dupa amiaza azi si eu dupa amiaza is chiauna de cap si mai mereu ametita, cred ca o sa merg maine de dimineata la 8 sa intru printre primii (ca aici degeaba scrie ca au gravidele prioritate...). Pana maine intru sa cercetez pe net sa vad ce mai aflu de vaccinul ala, ca parca imi sta tot pe creier. O zi placuta la toata lumea si asteptam vestile bune si eventual poze cu bebeii frumosi (daca aveti dr care sunt si fototgrafi priceputi, ca al nostru nu a reusit sa faca cine stie ce poze). ps. Krelia daca nu razbesti cu micii aia, arunca si la mine unu mai facut asa... ca pofta mi-e si mie de ei .Ramona, 30+ DOMINIC ANDREInoi 3 |
SI AL MINE LA CABINETUL MEDICULUI DE FAMILIE SCRIE CA AU PRIORITATE GRAVIDELE....NORMALCA TOTII BATRANIII INCEP SI MA INTREABA CA DE CE INTRU PRIMA..SI COMENTEAZA INTOTDEAUNA, DAR NU-I BAG IN SEAMA..]
ORICUM, MEDICUL MEU IMI IA INTOTDEAUNA APARAREA SI MA PUNE SA ASTEPT IN CABINETUL ASISTENTEI DACA ARE PE CINEVA ATUNCI..SI INTRU IMEDIAT.
EU ZIC SA-TI IEI INIMA IN DINTI SI SA INTRI LA ASISTENTA SA-I SPUI CA AI VENIT LA D-NA DR.
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
28+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE