Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (86)
Raspunsuri - Pagina 16
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui shtephy Mai Monis,fata draguta, trebuie sa citesc prin alte parti ca te simti atat de rau?(sau ai zis si aici si mi-a scapat mie?) Credeam ca suntem aici sa ne sustinem una pe alta,nu?Tu ne raspunzi la toate,vrem sa stim si cand ti-e bine si cand ti-e rau. Acum cum mai esti? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _ Ramona,mami de Stefania - Francesca (20.11.2006) si 25+ ![]() |
Ma simt mai bine sarumana, incepe sa ma lase migrena, n-am zis nika ca n-am fost in stare si ma enerveaza sa ma plang... am impresia ca mai rau imi e..

monis
29acum si cu poze
Romanitza_31 spune:
Buna fetele! o sa sun la filantropia pt detalii cursuri in prima sapt din septembrie ...ca asa mi-a zis o "tanti" de acolo la telefon. Va tin la curent cu ce aflu!
pup la burtici!
25+
POZE+
JUSTIN DAMIAN
shtephy spune:
LauraG de acord cu totul de la cursul de alaptare
.
Eu am folosit totusi suzeta la inceput dupa baie,cand nu avea rabdare sa o dau cu crema si sa o imbrac.Si afara nu imi lipsea desi dormea mereu .La sase luni mi-a "zis" sa o folosesc io ca ei nu ii mai trebuie
.
Perioadele acelea de crestere se numesc puseuri de crestere si atunci mamicile au impresia ca nu se satura bebe cu sanul lor desi nu e asa,sanii produc cat cere "clientul".
La noi,crema foarte buna e Garmastan,cu care e bine sa ne ungem sanii si inainte cu 2-3 sapt de marele eveniment.
si multumim mult.
_
Ramona,mami de
Stefania - Francesca (20.11.2006) si
25+ 
BoboMom spune:
Continuare
Alaptati la cerere. Alaptatul nu trebuie sa fie dureros. Daca doare, inseamna ca bebe nu e atasat bine la san. Trebuie sa simtiti ca sunteti 'trasa' de san, nu 'muscata'.
Urmariti semnele bebelusului sa vedeti cand ii e foame. Daca de ex ii atingeti obrazul, atunci cand ii e foame se va intoarce cu gurita deschisa spre locul unde v-a simtit. Daca face 'miscari' de supt sau isi baga manutele in gura, ii e foame. Ultimul semn e plansul. E bine sa ne dam seama ca ii e foame inainte sa inceapa sa planga. Daca plange si e agitat va fi mai greu sa-l hranim. E bine sa-l linistim inainte de a incepe hranirea.
Voi trimite cateva pagini pe adresa comuna in cateva minute.
Laura
28+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Poze
shtephy spune:
| citat din mesajul lui monis5 Ma simt mai bine sarumana, incepe sa ma lase migrena, n-am zis nika ca n-am fost in stare si ma enerveaza sa ma plang... am impresia ca mai rau imi e.. ![]() monis 29acum si cu poze |
Presimteam eu ca asa simti,desi cred ca niste energie pozitiva de la noi iti facea bine.
.Dupa ce am scris,ma gandeam ca poate te superi ca am facut-o ,dar asta a fost primul impuls.
Bine ca ti-ai mai revenit.
Cu adormitul asta tarziu,nu stiu nici eu ce sa ma mai fac,uneori am "reusit" sa ma culc si la 5 dimineata.Am noroc ca Stefitza nu se trezeste mai devreme de 9 jumate-10.Dar foarte obosita nu sunt,eu care daca pierdeam o noapte eram zombi a doua zi.Bine acum stau intinsa pe canapea cu netul deschis,nu la sprituri
_
Ramona,mami de
Stefania - Francesca (20.11.2006) si
25+
BoboMom spune:
Shtephy, merci pentru clarificare ![]()
Laura
28+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Poze
tinonino81 spune:
Monis, multumesc mult pentru raspuns

,cred ca totusi o s incercam,doar cartea de munca o am acasa,nu?
.
Cum ti-a fost rau,ai avut arsuri sau te-a durut burtica?Imi pare tare rau,sper sa te simti repede mai bine,mai ales ca pana acum nu ti-a fost rau,of,of...
: 29+
monis5 spune:
| citat din mesajul lui shtephy Presimteam eu ca asa simti,desi cred ca niste energie pozitiva de la noi iti facea bine. .Dupa ce am scris,ma gandeam ca poate te superi ca am facut-o ,dar asta a fost primul impuls.![]() Bine ca ti-ai mai revenit. Cu adormitul asta tarziu,nu stiu nici eu ce sa ma mai fac,uneori am "reusit" sa ma culc si la 5 dimineata.Am noroc ca Stefitza nu se trezeste mai devreme de 9 jumate-10.Dar foarte obosita nu sunt,eu care daca pierdeam o noapte eram zombi a doua zi.Bine acum stau intinsa pe canapea cu netul deschis,nu la sprituri _ Ramona,mami de Stefania - Francesca (20.11.2006) si 25+ ![]() |
Pai energie pozitiva mi-am luat, ca Miany a fost totala azi cu oglinda
monis
29acum si cu poze
roxyaly spune:
Deci la raport!!!!!!!!!!!!
Acum am aterizat si noi de la doctor:
- avem 851 grame
- suntem cu capul in jos
- placenta e ok la fel si colul
- continuam cu injectiile cu Fraxiparina pana la nastere
- greutatea estimata a lui bebe la nastere 3500 grame.
Multumesc lui Dumnezeu ca e totul bine chiar daca pe mine ma mai inteapa una, alta.De ingrasat pana acum am luat numai 3 kg dar a zis dr. ca e ok daca bebe e ok asa ca.. Doamne ajuta.
va pupam
26+
Matei Constantin
roxyaly-poze
vias spune:
| citat din mesajul lui roxyaly Deci la raport!!!!!!!!!!!! Acum am aterizat si noi de la doctor: - avem 851 grame - suntem cu capul in jos - placenta e ok la fel si colul - continuam cu injectiile cu Fraxiparina pana la nastere - greutatea estimata a lui bebe la nastere 3500 grame. Multumesc lui Dumnezeu ca e totul bine chiar daca pe mine ma mai inteapa una, alta.De ingrasat pana acum am luat numai 3 kg dar a zis dr. ca e ok daca bebe e ok asa ca.. Doamne ajuta. va pupam 26+ Matei Constantinroxyaly-poze |
Felicitari

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
28+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE