Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (86)
Raspunsuri - Pagina 14
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andrecluj Saru mana de intrebare, diminetile mor de ciuda, ma buseste plansul pentru toata situatia asta, pentru statul in pat, pentru rutina, apoi, daca am nasul infundat rau, dau drumu' la plans sa desfundam. Apoi incep sa gandesc logic, pana la pranz reusesc, apoi adorm si cat pot lucra din pat e bine. Apoi vin serile, zic merci ca s-a mai dus o zi, iar ma buseste plansul pentru situatie si imi spun ca n-are sens, dimineata e mai rau. Cam asa vor trece urmatoarele 3 luni, voi avea nasul desfundat pe 3 ani, ochii limpeziti tot pe atat. ![]() ![]() ![]() ![]() Magazinul e chiar in piata Flora, in spate, langa magazinul de pui. Dixit mami. |
Andre, incepe sezon nou de "Midsomer Murders" - eu sunt fan
. 2 ore / episod monis
29acum si cu poze
shtephy spune:
| citat din mesajul lui simona9999 Eu oare cum o sa fac daca nu am program de clatire separat??? , pt hainele lui bb? Acum care va luati masina de spal noua puteti tine cont si de acest aspecta facut careva vaccinul antitetanos? eu vreau sa ma duc sapt asta sa il fac. am vb cu doc de fam si ma asteapta Va pup, aveti grija de voi cea mai fericita cu 28+ ![]() sa fim sanatosi |
Nu poti programa din nou masina cand isi termina ea programul la inca o clatire?
Cred ca nu a facut nimeni inca antitetanosul,eu nici nu o sa il fac.
_
Ramona,mami de
Stefania - Francesca (20.11.2006) si
25+
dankutza spune:
Din ce am citit pe net am inteles ca acest curs pt gravidute organizat de spitalul Filantropia ar fi gratuit si se organizeaza in fiecare joi. Primul curs este in prima joi a fiecarei luni. Sunt patru lectii.
Uite [url='http://reclama/filantropia.php']aici[/url] informatii despre curs.
La un moment dat a scris cineva (nu imi mai aduc aminte cine
) ca ar fi sunat la Filantropia pt a afla cand vor incepe aceste cursuri. Vreau sa rog, aceasta viitoare mamica sa mai sune si sa ne informeze si pe noi. Cu ocazia asta, poate ne vom intalni si noi. 
23+ moi si
Cezara Maria
shtephy spune:
| citat din mesajul lui Andrecluj Saru mana de intrebare, diminetile mor de ciuda, ma buseste plansul pentru toata situatia asta, pentru statul in pat, pentru rutina, apoi, daca am nasul infundat rau, dau drumu' la plans sa desfundam. Apoi incep sa gandesc logic, pana la pranz reusesc, apoi adorm si cat pot lucra din pat e bine. Apoi vin serile, zic merci ca s-a mai dus o zi, iar ma buseste plansul pentru situatie si imi spun ca n-are sens, dimineata e mai rau. Cam asa vor trece urmatoarele 3 luni, voi avea nasul desfundat pe 3 ani, ochii limpeziti tot pe atat. ![]() ![]() ![]() ![]() |
Esti o mare curajoasa

_
Ramona,mami de
Stefania - Francesca (20.11.2006) si
25+
dankutza spune:
Al naibii nu a mers, mai incerc o data.
curs pt mamici
Sper sa mearga.
23+ moi si
Cezara Maria
Andrecluj spune:
shtephy, asa este, nici eu nu stiam despre mine asta, am aflat in sarcina.Multumesc 

25 +
Chiara Ada
monis5 spune:
| citat din mesajul lui dankutza Al naibii nu a mers, mai incerc o data. curs pt mamici Sper sa mearga. 23+ moi si Cezara Maria |
Revin eu cu telefon acolo dupa 1 sept, pentru ca momentan nu se desfasoara cursul... sa vedem cand reincepe. La alte maternitati ati intrebat?
De ex la Elias exista o tanti moasa geniala... cu cursuri pe afara etc... cica e super... o sa incerc si la ea, sa vedem ce zice.
monis
29acum si cu poze
BoboMom spune:
Katyuscha, ar fi bine sa intrebi doctorul despre durerile de cap. Noua asa ni s-a spus la curs - daca nu ai un motiv clar si te doare din senin, sa suni doctorul.
Andre
Ma bucur ca faci haz de necaz.
Laura
28+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Poze
RamonaCopot spune:
| citat din mesajul lui shtephy Fetelor,mi-ati facut ziua frumoasa .![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cumva om rezolva noi problema asta ,dar important e sa fim frezate cand mergem sa nastem ca am mai citit si io p-aici de infirmiere care rad cu lama,nu cu bicul, pe uscat. _ Ramona,mami de Stefania - Francesca (20.11.2006) si 25+ ![]() |
Sthephy, eu am de gand in bagajul de spital sa-mi pun si 2-3 biguri si spuma de ras. Daca se nimereste sa fiu nearanjata, sa aiba aia biguri mai multe...in caz ca se infunda se le schimbe si sa ma aranjeze cum trebuie....
Numai ca nu vad cum o sa stau in baia aia de spital sa-si poata face fata treaba...ca e doar un wc acolo si o vana de gresie care e mereu plina cu plosti puse la muiat...iacs... Ah...si vreau sa le bag pe toate intr-o borsetuta micuta cu 10 lei inauntru. Sper sa-i fie de ajuns sa nu ma cioparteasca.
Ramona,
30+
DOMINIC ANDREInoi 3
tinonino81 spune:
Buna fetele!
Vroiam sa va spun ca eu am facut vaccinul antitetanos,si m-am simtit foarte bine,m-a durut putin mana,acolo unde m-a intepat,dar nu am avut altceva.
Oricum e decizia voastra,si mie mi-a fost putin frica,dar daca mi l-a recomandat un dr.m-am hotarat sa-l fac.
Sunt tare mandra si eu de bb meu,cred ca o sa fie fotbalist![]()
.
: 29+

, pt hainele lui bb? Acum care va luati masina de spal noua puteti tine cont si de acest aspect
sa fim sanatosi