Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (86)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Miany, a descoperit mami meu ceva "bodega" undeva langa Flora cu hainutze pentru bebei, a cumparat buni primul costumas pentru nepotica si e foarte bun materialul, 22 de lei a dat pe el. Cand nu ma strange burtix iti spun exact unde e, ca in Polus sigur am dat cel putin 40 de lei pe chestia aia. 25 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Simina, sunt de acord ca ar fi bine sa facem un cont pe Yahoo. Nici mie nu-mi place Gmail.

RamonaC, eu n-as folosi crema (sau spray - care ma gandesc ca are acelasi principiu, nu?) pt epilat. Gandeste-te ca daca te face sa te usture, nu poate fi prea bine, mai ales acum. Eu ma fac in continuare cu lama (si cu spuma pt fete). Merge greu, e adevarat, dar inca merge... cat de cat...

In curand ma voi apuca de mesajul despre cursul de aseara. Sunt asa obosita... Vreau si eu concediu. Nu stiu cat mai rezist.

Laura 28+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Fetelor,mi-ati facut ziua frumoasa.

Cumva om rezolva noi problema asta ,dar important e sa fim frezate cand mergem sa nastem ca am mai citit si io p-aici de infirmiere care rad cu lama,nu cu bicul, pe uscat.

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

k,Andre astept detalii

P.S nu te simti bine?!

miany
29+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin
Eheee...s-a dus moda cu cartile...acum te informezi de pe net
Pe 27 am ex..scris-oral ...nu suport sa dau oral pt ca ma apuca niste emotii de mor....acum finnd si sa vezi tu de nu m-oi ridica si oi iesi din sala ca sa ma duc la wc

28+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Sunt sigura ca o sa fie bine

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Dienutze cand am fost joi la dr Adela Dinu, am intrebat-o cand se intoarce bebe si mi-a spus pe la sfarsitul lunii a saptea, inceputul lunii a opta. Asa ca ... relax. Pup.

23+ moi si Cezara Maria

Mergi la inceput

Cu mailul si eu prefer Yahoo,dar cum vreti si voi.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Saru mana de intrebare, diminetile mor de ciuda, ma buseste plansul pentru toata situatia asta, pentru statul in pat, pentru rutina, apoi, daca am nasul infundat rau, dau drumu' la plans sa desfundam. Apoi incep sa gandesc logic, pana la pranz reusesc, apoi adorm si cat pot lucra din pat e bine. Apoi vin serile, zic merci ca s-a mai dus o zi, iar ma buseste plansul pentru situatie si imi spun ca n-are sens, dimineata e mai rau. Cam asa vor trece urmatoarele 3 luni, voi avea nasul desfundat pe 3 ani, ochii limpeziti tot pe atat. Magazinul e chiar in piata Flora, in spate, langa magazinul de pui. Dixit mami.

Citat:
citat din mesajul lui miany75
k,Andre astept detalii P.S nu te simti bine?!miany29+ DAVID ANDREI
25 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Biara felicitari pentru grasunica,viitoare locatara a unei camere de printesa .

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

buna seara la voi fetele,am aparaut si eu pe aici.
burticute nu stiu ce am dar de vreo 2 zile am niste dureri de cap de nu mai pot ma culc cu dureri si ma trezesc cu dureri.

28+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!

Mergi la inceput