Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (86)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

la doctorita de familie eu astept si cate 2 ore cateodata sa intru...e mereu coada la ea la cabinet si de intrat inainte nici nu se pune problema...nu mi-a dat de inteles niciodata ca as putea intra peste rand si faza cea mai nasoala e ca sta mult de vb cu fiecare pacient si ma satur de asteptat...asta e...

Anca 28+ Daria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Simina lasa cartile alea si mai baga un ochi pe la noi.

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 25+

Eheee...s-a dus moda cu cartile...acum te informezi de pe net
Pe 27 am ex..scris-oral ...nu suport sa dau oral pt ca ma apuca niste emotii de mor....acum finnd si sa vezi tu de nu m-oi ridica si oi iesi din sala ca sa ma duc la wc

28+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

sa ne descretim fruntile
Un cuplu în asteptarea unui bebelus; se informeaza; la medic despre sex în timpul sarcinii.
Doctorul explica:
-În primul trimestru puteti proceda ca de obicei, în al doilea trimestru abordati pozitia câinelui, iar în al treilea trimestru nu mai aveti voie decât pozitia lupului.
Barbatul întreaba iritat:
-Pozitia lupului? Nu cunosc.
-Da, raspunde doctorul, stati lânga pestera si urlati.

25+
aniversarea nuntii noastre

sa-l ajutam pe Alex

“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

fetele..draguta nastra Menics va transmite salutari, nasteri usoare si numai bine....
Si ea e bine...si ma rog la DD ca foarte curand sa auzim ca va avea si ea un bebe

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

deci, ori era nervoasa si scotea flacari pe nas..ori era in calduri si bufnea aburi

Citat:
citat din mesajul lui miany75

Monis eu deja nu mai vad bine "zona cu pricina " din cauza burtii ..am incercat cu oglinda ,dar s-a aburit......asa ca nu stiu cum o scot la capat..miany
29+ DAVID ANDREI

krelia 28+ si printesu' mic, Rares-Mihai

doamneee ce zapacite sunteti!!!

28+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

fetele care m-au sfatuit cu dislocarea de sold, am mai citit si eu, am ajuns la munca si am mai auzit povesti. Oricum se rezolva daca Doamne fereste e ceva, nu are repercursiuni pe viata. Nu se ajunge la operatie.
Dar poate nu va fi cazul, poate se va intoarce puiul!

26+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mussica spune:

Buna!
Am o intrebare si poate viitoarele mamici imi pot da vreo informatie. Eu voi naste la Spitalul Giulesti (acolo activeaza doctorul care imi urmareste sarcina: Celus Tarpan) si vroiam sa stiu daca aveti idee despre:
1) starea spitalului - am citit o serie de posturi pe net, ce-i drept recunosc mai vechi, dar nu erau deloc imbucuratoare legat de ceea ce se intampla acolo: asitente, curatenie, felul in care esti tratat;
2) tarife pentru oamenii prin mana caror treci: medic, asistente, moasa, anestezist, neonatolog si ce o mai fi si nu stiu eu.
Sunt la prima sarcina si foarte multe iumi sunt necunscute. Nu mai pomenesc ca si asa sunt cam bleguta si ma ia cu ameteala numai cand stiu ca trebuie sa ii pun niste bani in buzunar cuiva. :(
Sunt noua in grup si in cazul in care nu am nimerit bine cu intrebarea va rog sa ma redirectionati.
Multumesc.

24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

eh..ce sa facem si noi ..ca 2 babe care-si povestesc una alteia pasurile

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Citat:

deci, ori era nervoasa si scotea flacari pe nas..ori era in calduri si bufnea aburi

Citat:
citat din mesajul lui miany75

Monis eu deja nu mai vad bine "zona cu pricina " din cauza burtii ..am incercat cu oglinda ,dar s-a aburit......asa ca nu stiu cum o scot la capat..miany
29+ DAVID ANDREI

doamneee ce zapacite sunteti!!!

28+ cu Maya Andreea

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:

Krelia esti totala!!!

miany
29+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mussica spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Fetelor, vreau sa va intreb cum reusiti voi sa va mai epilati. Ca ma uit la mine si zici ca-s o maimuta in toata regula. Eu pana la genunchi reusesc sa ma mai fac cu epialtorul, ca parca e cat de cat suportabil, iar in rest...dau cu lama , dar la "Danutza" (a se citi pasarica) nu mai reusesc sa dau cu lama si plus ca tre sa ma fac si des de tot.
Am vazut reclamele alea la veet spray, oare or fi bune pentru zona inghinala? adica profund inghinala, nu doar asa pe langa, ca eu is o paroasa..... Ma gandeam eu sa ma pun asa cu fundu in sus in pat, cu picioarele desfacute cat pot si sa o "insprayez" cu veetul ala pe Danutza, sa stau asa cat trebuie si dupa aia dau cu dusul si gata problema. Oare o merge??? Stie careva daca ustura? Ca eu am mai incercat nu stiu cate creme, dar cand ajungeau mai in profunzime ma apuca o usturime...de-mi trecea pofta de despadurit .
E cineva care a folosit veet-ul ala pt zonele alea delicate?

Ramona,
30+ DOMINIC ANDREI
noi 3

Eu inca merg la epilat cu ceara la un salon si pana acum a fost cel mai putin chinuitor. Am incercat cu epilatorul si lama, dar deja aplecatul este o problemitza.

24 saptamani

Mergi la inceput