Cum alegem scoala si invatatoarea?
Raspunsuri - Pagina 5
sorana spune:
Noa esti simpatica
.
Si eu eram fix ca tine anul trecut ![]()
Dar stii ce-m patit? Am cunoscut-o pe prima si mi s-a parut ok. Apoi dupa 1-2 saptamani am inceput sa am dubii ... poate exista una si mai si
. Cred sincer ca trebuie sa cunosti minim 2 persoane ca sa ai termen de comparatie.
Bafta cautatoarelor.
Sorana si Monica (7 ani)
sorana spune:
Si inca ceva, ce am aflat de la directoarea scolii unde e fi-mea. Parintii care se intereseaza si zbat mult alegand cea mai buna solutie nu se numesc "parinti nebuni" ci "parinti interesati" ![]()
Sorana si Monica (7 ani)
elegance spune:
Multumesc mult Sorana pentru mesaj!
Am inceput cautarile, am mers si ieri si azi pe la scoli si am aplicat aceeasi tactica...stau , astept in curtea scolii si vorbesc cu cei care isi asteapta copii sau nepotii.Problema e ca am primit numai referinte bune pt invatatoarele care iau anul viitor a-I-a.Nu mi s-a spus nicio parere negativa din cele 3 scoli la care am fost)75,80,88). Deci, sunt mai derutata decat la inceput!
HEEEEEEELP!!!!
elegance spune:
Te-as ruga tare mult Lala_D sa-mi dai mai multe amanunte despre scoala 88 daca se poate, chiar si un msj privat.Mi-am luat liber de la serviciu zilele astea special sa rezolv aceasta problema si n-am rezolvat nimic.N-am crezut ca va fi atat de greu...peste tot mi se spune ca e prea devreme, ca mai e timp si parca vad ca atunci cand voi depune dosarul nu voi putea opta pentru o anumita invatatoare pentru ca mi se va spune ca e tarziu si sunt ocupate locurile.
Multumesc mult!Orice sfat e bine venit!
sorana spune:
Elegance daca stii care sunt invatatoarele de a 4-a poti incepe sa le cunosti. Dar e deja cam tarziu ca saptamana viitoare e vacanta.
Sorana si Monica (7 ani)
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elegance Te-as ruga tare mult Lala_D sa-mi dai mai multe amanunte despre scoala 88 daca se poate, chiar si un msj privat.Mi-am luat liber de la serviciu zilele astea special sa rezolv aceasta problema si n-am rezolvat nimic.N-am crezut ca va fi atat de greu...peste tot mi se spune ca e prea devreme, ca mai e timp si parca vad ca atunci cand voi depune dosarul nu voi putea opta pentru o anumita invatatoare pentru ca mi se va spune ca e tarziu si sunt ocupate locurile. Multumesc mult!Orice sfat e bine venit! |
Nu pot sa iti recomand pe cineva anume . Dar toate sunt foarte bine pregatite profesional, generatia de clasa a patra este una bine pregatita anul acesta. Toate sunt titulare pe post si majoritatea cu toate gradele luate.
Poti alege linistita una care sa se potriveasca ca tip de om cu tine. Du-te la secretariat si vorbeste si cu secretarele. Iti vor spune si ele cateva impresii, iti vor da numele lor ( sau le afli de la parinti) apoi incearca sa intalnesti una sau doua ( sau mai multe).
Dar cam trebuie sa te grabesti deoarece desi se vor face inscrieri pana in apropiere de 14 septembrie unele dintre ele au deja lista completa.
Noa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elegance Te-as ruga tare mult Lala_D sa-mi dai mai multe amanunte despre scoala 88 daca se poate, chiar si un msj privat. |
Despre scoala 88 pot sa-ti dau eu amanunte,vecina mea a fost invatatoare acolo.
elegance spune:
Buna Noa!
Sigur ca as vrea sa-mi zici mai multe detalii despre scoala 88 cand se poate.As vrea sa fac cea mai buna alegere pentru ca am dat-o in bara cu gradinita, in sensul ca s-au schimbat educatoarele si copilul a fost foarte afectat.
Iti multumesc frumos!
alexica spune:
Buna,
Am si eu o fetita care o sa intre la scoala in 2010.Voi v-ati inscris deja copii pe listele "rezervate"?Din cate am citit sunt scoli bune in tara care deja nu mai au locuri? De scoala 194 ce stiti?
elegance spune:
Ce s-a mai intamplat intre-timp, Noa? Ai reusit s-o cunosti pe prima invatatoare? Ai luat o decizie in acest sens?
Daca poti spune-ne, te rog impresii de la intalnire si cum s-a pus problema.