Cum alegem scoala si invatatoarea?
Raspunsuri - Pagina 2
carolinah spune:
| Citat: |
| d-na pe care am ales-o le da test in fiecare ora 10 min la inceputul orei. |
Eu cred ca nici nu mai prindeam sfarsitul urmatoarei fraze, daca auzeam asta. Mi se pare ingrozitor de stresant asa ceva

sorana spune:
Ingrid ... teoria si practica ![]()
Caro - de-asta cred ca e bine sa stii invatatoarea personal. Ce mie imi convine tie nu ... pareri si pareri.
Oricum scoala presupune note, concurenta, stress, emotii. Mie personal mi se pare mai stresant sa dai 2 lucrari pe semestru ... pentru ca devin mult mai importante - un S la una din ele si s-a dus media in anul respectiv ... Fi-mea e si destul de emotiva - asa, fiind teste mereu vor intra in normal (sper eu) ca doar n-o sa aiba emotii in fiecare zi .... In mod sigur la concursuri si examene este emotiva.
Sorana si Monica (in curand scolarita)
Mmmaria spune:
Sorana, ce spui tu acolo pare desprins din vise. Cele mai frumoase vise.
Ai pipait-o bine pe invatatoarea aceea? Exista ?
(Bine, vad ca si tu ai stiut exact ce vrei si ce sa cauti...)
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui sorana Ingrid ... teoria si practica Caro - de-asta cred ca e bine sa stii invatatoarea personal. Ce mie imi convine tie nu ... pareri si pareri. Oricum scoala presupune note, concurenta, stress, emotii. Mie personal mi se pare mai stresant sa dai 2 lucrari pe semestru ... pentru ca devin mult mai importante - un S la una din ele si s-a dus media in anul respectiv ... Fi-mea e si destul de emotiva - asa, fiind teste mereu vor intra in normal (sper eu) ca doar n-o sa aiba emotii in fiecare zi .... In mod sigur la concursuri si examene este emotiva. Sorana si Monica (in curand scolarita) |
Si ai dreptate
Cel mare al meu intra acum clasa a patra si invatatoarea lui exact asa a procedat: in fiecare zi aveau "munca independenta" notata atat la romana cat si la matematica. Deci zilnic timp de trei ani copilul venea cu un calificativ-doua de la scoala.
Si a fost extrem de bine pentru el. Nu a avut emotii la concursuri scolare, nu s-a stresat acel test de 10 minute in fiecare zi a venit ca o normalitate.
Acum in clasa a patra va fi si mai competitiva deoarece ne-a anuntat ca trebuie pregatiti pentru "fitzele" fiecarui profesor in parte pe care ii vor intalni din a cincea. Si mai exista si olimpiade la care mereu a avut rezultate deosebite .
Bine in proportie de 90 % parca ai povestit de invatatoarea lui doar ca dansa e un pic mai in varsta dar tot "saltareata"
elegance spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lala_D
Si ai dreptate Cel mare al meu intra acum clasa a patra si invatatoarea lui exact asa a procedat: in fiecare zi aveau "munca independenta" notata atat la romana cat si la matematica. Deci zilnic timp de trei ani copilul venea cu un calificativ-doua de la scoala. Si a fost extrem de bine pentru el. Nu a avut emotii la concursuri scolare, nu s-a stresat acel test de 10 minute in fiecare zi a venit ca o normalitate. Acum in clasa a patra va fi si mai competitiva deoarece ne-a anuntat ca trebuie pregatiti pentru "fitzele" fiecarui profesor in parte pe care ii vor intalni din a cincea. Si mai exista si olimpiade la care mereu a avut rezultate deosebite . Bine in proportie de 90 % parca ai povestit de invatatoarea lui doar ca dansa e un pic mai in varsta dar tot "saltareata" Spune-mi si mie, te rog numele invatatoarei si scoala! Multumesc! |
sorana spune:
Elegance daca vrei sa-ti spun la ce scoala e Monica activeaza-ti pm-ul.
Despre scolile scrise de tine eu am auzit ca 88 e foarte buna, de celelalte nu stiu.
Vedeti si subiectul cu intratul in scoli. La mine a contat si criteriul asta in alegerea scolii - adica sa nu se poata intra in scoala pentru siguranta elevilor. Dar vad ca sunt multi care ar dori sa intre in scoala, ba chiar in fiecare pauza ...
Sorana si Monica (7 ani)
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui elegance Clasa aIa la ce scoala? Avem de ales intre 75,80,86,88. |
Din lista ta 88.
Si mai buna ar fi 195.
LoraG76 spune:
Ce parere aveti despre un invatator? Fetita mea va merge peste 2 ani in clasa I si la scoala la care urmeaza sa mearga am inteles ca printre invatatorii care vor avea clasa I exista si un invatator, nu doar invatatoare. Oricum, anul viitor mi-am propus sa merg sa-l cunosc, poate va fi pe lista noastra de optiuni.
Lora, mami de Iustina
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
sorana spune:
Lora mie mi-ar fi indiferent daca e domn sau doamna. Importante sunt alte chestii ...
Sorana si Monica (7 ani)