Burtici fericite de septembrie-octombrie(168)
Raspunsuri - Pagina 11
titi143 spune:
Techila bafta pe maine, si sa fie o nastere usoara si rapida. 

31+ cu
Eduard Thomas
Evolutia noastra
MangaGirl spune:
TECHILA ... ARATE-LE CE POTI SI SA VII ACASA CU DOUA BUCATI BEBEI FRUMOSI SI MANCACIOSI!!!!!!

PUPAM CU DRAG!si asteptam relatari in direct.
MangaGirl :-)
34+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
danangie spune:
Buna seara,
FELICITARI ANGELA SI SANTORINI! SA AVETI BBI SANATOSI SI VOI MULT LAPTIC SI REFACERE RAPIDA!!
TECHILA nastere usoara si mult curaj!!!
CRISTINA_ANA de cand tot ma chinuisa-ti raspund.....stiu ca nu e chiar normal ca la "varsta" asta de sarcina sa am contractiile astea atat de dese si dureroase...dar nu stiu ce sa fac.....doctorita mea pana pe 14 sept nu e. Adica...atunci tre' sa ma duc la ea....ca sa ma duc la urgente astia ma linseaza.....si mi-ar da doar buscopan(scobutilul de la noi)......sunt intr-adevar preocupata.Gynepralul....ce e? Sunt pastile? Trebuie reteta? Cat costa o cutie? Si cum ar trebui sa-l iau si cand? Te rog daca imi poti raspunde pe PM ca nu cred ca voi reusi sa tin pasul cu voi ca sa citesc pagina cu pagina sa vad daca mi-ai raspuns......Daca esti acum pe unda eu mai stau putin pe aici....multumesc mult.
DANA si
ALESSIO , 07.06.2008 si un alt samburel in burticaS-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....
diamar78 spune:
Techila, tinem pumnii pentru maine. Ce stare ai acum cand sti ca maine o sa nasti?
Eu am fost la dr astazi. Colul este intredeschis si dr a spus ca in niciun caz nu o sa ajung pana la termen. Dupa masuratori are 2,7 kg si a spus ca nu ar fi probleme daca nasc acum, desi pe voi v-am auzit discutand ca plamanii nu ar fi complet dezvoltati la varsta asta. Eu sper sa o duc macar pana la 37 de saptamani. Contractii am dar nu sunt dureroase, adica mi se intareste burta si atat. Bineinteles ca nu e o senzatie placuta dar nici dureroasa.
34+ cu
Matei si mamica strengarului David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
crocodana spune:
Techila bafta maine! Cea mai tare zi din viata!
Da ne vesti cat poti de repede bine?? Contam pe asta!
una pt tine
una pt bebe1 si una pt bebe2 
ps. Luto luto..ti-e gandul numai la prostii!!!!mama serioasa ce esti tu!
Ma duc la somn..noaptea ma apuca asa o "disperare" mi-e teama ca ma duc la baie si constatat ca s-a rupt apa..si parca nu-s pregatita...de parca daca ar mai sta as fi pregatita vreodata..iar pe de alta parte abia astept sa o tin in brate!sunt dusa...stiu...
38+ fericita mamica de
jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea
cristina_ana spune:
Danangie, ti-am trimis PM!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
37+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
danangie spune:
CRISTINA_ANA 
DANA si
ALESSIO , 07.06.2008 si un alt samburel in burticaS-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....
raluk16 spune:
Diamar daca e asa marisor, poate are mai multe saptamani de sarcina de fapt, poate ca ai ovulat mai devreme, si atunci si plamanii sunt pregatiti. La greutatea asta nici nu cred ca e considerat prematur.
croco te inteleg si daca nu eu sunt acolo, gata de a "intra la examen", de pe acum sunt pe de o parte foarte emotionata, pe de alta nerabdatoare...
32+
Alex
techila spune:
of, gata, m-am gatit.....epuizanta treaba...am obosit.
incerc n noaptea asta sa nu ma mai dau cu crema+pudra, ca nu prea se ia la spalat...ramane asa...lipit, si nu as vrea sa merg maine la dr cu crusta pe mine....ma astept la o noapte oribil de mancaricioasa

colac peste pupaza, sunt si balonata, adica ma misc deloc, decat un pic cu asistenta... v-am zis eu ca astia simt ca ii scot la soare...
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (37+) de 2 putze
si 
AMR 1 zi 
- maine-i ziua cea mare

aidaciolac spune:
ioooooi , am ajuns si noi acasa 
Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()