Burtici fericite de septembrie-octombrie(168)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Noapte buna croco cred ca de fapt e normal sa nu fii hotarata .....
Eu sunt sigura ca mi se va rupe apa in pat....tu vad ca la toaleta...offff...ce ti-e si cu creierul asta ...face tot felul de conexiuni ciudate.

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

na, ca v-am ajuns totusi...se pare ca a mai aparut si o surpriza, FELICITARI SI PT RODICA SI BEBE EMANUEL

TECHILAAA...ce faci?? te odihnesti?? si mie mi-a placut tare camera ca e f spatioasa...si plina de iubire modelele de pe pereti de unde le-ati luat?

am mai citit multe si marunte, si mai putin marunte, dar e prea tarziu pt mine ca sa mai incropesc ceva comentarii

noua ne-a facut doar eco de data asta, a zis ca daca n-am avut nici o contractie dureroasa, n-are rost si controlul pe masa (si ce rau imi pare )....lichid mai e putin, deci nu e pericol...placenta grad 3....3.160 kg greutate....dar...pt ca noi vrem sa nastem neaparat cu dr mea, si ea pleaca de pe 2 sept in concediu, se pare ca ma executa si pe mine pana atunci...m-a mai chemat vineri doar pt control pe masa, la spital...asta daca nu se intampla nimic pana atunci....si va rog, rugati-va doar sa nu se intample miercuri, ca pleaca la Buc, are bilete la Madonna acuma s-a gasit si Madonna sa vina in Romania, fir-ar ea de treaba!

ma duc la somnic, sa fiu in forma maine dimi la ora Z pt Techiluta noastra

38+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 2 SAPTAMANI!

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Felicitari Angelei si Rodicai, sa fiti sanatoase si voi si bebicii vostri, sa va intoarceti acasa cat de curand!

Fac galerie pentru TECHILA, sa ai nastere usoara si refacere rapida, fara dureri! Abia asteptam sa-ti cunoastem pestii!
Ne gandim la tine sa fie bine. Doamne ajuta!

_
34+ cu dragostea noastra Victor

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

salutare fetelor

Felicitari proaspetelor mamici si bebelusi sanatosi si papaciosi!

sa scot si eu agitatele:
Nastere usoara Techila si pesti sanatosi!!

stiu ca esti pe maine bune, asa ca sunt linistita ;

noi acum am ajuns acasa si ce credeti ca am mai facut azi, printre altele? am mers din nou la medic , ii iau la rand in buzau ; a 3 vizita intr-o saptamana, pe acelasi pricipiu ... sa linistim neuronul nevrozat si cred ca m-am linistit - pe scurt bebe mare, placenta ok, batai per minut 143 - ok

ma retrag, am facut iar hipertensiune si am luat medicatie, sper sa ma linistesc si sa mai scada

ma gandesc la monica si la cat de trista tb sa fie azi ... si e fara noi

daci 35+ cu Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Mi-a scris Moni sms, in care mi-a spus ca ne pupa pe toate, dar in special pe techila pentru maine!

A zis ca ei sunt super agitati si asteapta ziua de miercuri. Mie nu mi-a mers sms-ul toata ziua (ca m-am enervat ca n-am putut sa-i raspund un mesaj frumos la santorini) si am mers si am furat un telefon si i-am scris cine a mai nascut azi. I-am spus ca si techila a scos agitatele pentru ea pentru miercuri si ca o pupam si noi si ne-am gandit azi cu drag la ea.

Acum vad ca si-a revenit miraculos sms-ul meu si i-am mai scris unu de raspuns

M-a distrat ca a zis ca ii e dor de "gasca vesela" si abia asteapta sa ne scrie cu puiul de gat. Sau asa ceva ca acuma nu am langa mine telefonul mamei mele, de pe care i-am scris primele doua raspunsuri...

Nu stiu daca ati inteles ceva din mesajul meu de acum... dar important e ca Moni e bine si ne pupa

32+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

selen, alea de pe pereti le-am luat de la hornbach, au o gramada de modele dragute. si nu, nu m-am culcat ca ma mananca si ma ustura pielea de mor, simt ca ma ia si durerea de stomac ca azi am mancat mai putintel, iar de la ora 5 nu am mai mancat nimic....acum nu mai am voie nici apa....cam astept sa treaca noaptea...

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (37+) de 2 putze si
AMR 1 zi - maine-i ziua cea mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Selen ai venit cu vesti tare bune!

32+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Am fost azi la eco, totul e ok, colul inchis dar putin scurtat, bebe Victor are 2,4 kg si a fost foarte dornic sa ne arata fatzuca lui cea dolofana, spre deosebire de alte dati.

Sunt foarte fericita ca l-am vazut din nou, este pozitionat cu capul in jos si cu picioarele catre stomacul/splina/ficatul meu, asa ca de acolo si durerile mele de sub sani..

Ma duc si eu la culcare, ca azi am avut o zi plina.
Noapte buna Techila, sa te odihnesti ca sa fii fresh la intalnirea cu boraceii!

_
34+ cu dragostea noastra Victor

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

vai raluk, ce veste buna ne dai despre moni, poate poate nu a avut o zi ingrozitoare....
eu mai scot niste d-astea pentru ea si sa ii ziceti maine sa nu ii fie frica
MONICA

si felicitari daci pentru vestile bune de la doctor, acum ca te-ai linistit poate mai scade si tensiunea....

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (37+) de 2 putze si
AMR 1 zi - maine-i ziua cea mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

n-avem hornbach in Ct, normal

Kinga, felicitari pt vesti si pt "vizionarea" fatzucii

Techila, gata, e ultima noapte de chin....si urmeaza intaia noapte de iubire cu boraceii ce emotie! tin pumnii sa te recuperezi usor si repede

38+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 2 SAPTAMANI!

nunta

Mergi la inceput