Burtici fericite de septembrie-octombrie (167)
Raspunsuri - Pagina 8
kiki_cri spune:
Multumim frumos pt modificari. Eu zic ca ai procedat ff bine...sper si eu ca celelate fete sa fie si ele de accord cu modificarile( e mult mai usor sa vedem cine a nascut si cine mai urmeaza....teoretic macar)
KIKI 34+ si
Poze KIKI
aidaciolac spune:
'neataaaaa!
ceva vesti? ... merg sa recuperez
Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
mkunigunda spune:
Mihaela multumim ca administrezi foarte bine listutele, sunt de acord cu schimbarile facute.
Loremunteanu, sunteti foarte frumosi, ai o burtica dragutza si un jr simpatic!
Madalina ai o burtica frumoasa si te admir pentru curajul tau!
Alex si tu ai burtica potrivita pentru varsta sarcinii, n-ai de ce sa te ingrijorezi
_
34+ cu dragostea noastra Victor
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
mkunigunda spune:
Techila este superba camera boraceilor
Sa dea DD sa o umpleti cu multe clipe fericite!
Intrebare de baraj: am vazut un singur pat, ii culci pe bebei unul langa altul? Scuze dc ti se pare ca e o intrebare stupida
AMR o zi
_
34+ cu dragostea noastra Victor
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
kiki_cri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana plin si ma laud in continuare cu durerea infioratoare de la dansa....pe care aproape ca o tin cu manuta cand ma ridic de jos.....asa rau ma doare. Cine-o fi inventat spagatul asta nu stiu zau la ce i-a fost capul. Dar subconstientul meu bolnav este foarte bucuros ca ma gandesc ca se departeaza oasele pe acolo si Bebitza va trece fluierand bariera Cea mai fericita 37 + cu |
Doamne ce simpatica esti!Mi te si imaginez cum o iei cu maxima delicatete
KIKI 34+ si
Poze KIKI
kiki_cri spune:
Techila vazut si eu poze cu camera copilasiloreste minunata!!!Felicitari! Eu am zacut ca o vacuta toata ziulica nu am pregatit asa frumos venirea bebelachilor
KIKI 34+ si
Poze KIKI
lutoniana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kiki_cri
Mi te si imaginez cum o iei cu maxima delicatete |
...asa se si intampla si mai fac si: "au au au" cat ma ridic...ca dupa aceea e putin mai suportabil
Cea mai fericita 37 + cu
Dana15 spune:
poate ca sunt prea somnoroasa..ori nu am citit bine, dar eu nu am vazut linkul cu pozele Techilei..cu camera pestilor
m-am uitat si pe webshots..nu's!
ma ajuta si pe mine cineva?
Dana 33s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Dana15 spune:
Kiki ca tot ziceai ca ati mers in Carrefour..ati mai gasit ceva mami pe acolo??! ca eu cand am fost miercurea trecuta, am zis ca au trecut turcii pe la raionul de bebelusi..rafturi goale..mai erau ceva body-uri de la TEx dar nu cum ma intereseaza pe mine..am eu un fix..sa nu trebuiasca sa le trec peste caput..deee
Dana 33s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
kiki_cri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dana15 Kiki ca tot ziceai ca ati mers in Carrefour..ati mai gasit ceva mami pe acolo??! ca eu cand am fost miercurea trecuta, am zis ca au trecut turcii pe la raionul de bebelusi..rafturi goale..mai erau ceva body-uri de la TEx dar nu cum ma intereseaza pe mine..am eu un fix..sa nu trebuiasca sa le trec peste caput..deee Dana 33s mamica mandra de Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Nop, cam golut...eu mi-am luat doar niste tamponase pt sani...pt cand voi alapta
KIKI 34+ si
Poze KIKI