Burtici fericite de septembrie-octombrie (167)
Raspunsuri - Pagina 9
mkunigunda spune:
Multumesc fetelor care mi-au trimis parola pentru Photobucket, o sa incerc sa uploadez si eu cateva cu mine, o sa va anunt eu cand, parol.
Aida, referitor la sculat noaptea si mancat, si mie de cateva zile mi se intampla la fel. De obicei ma trezesc initial sa ma duc la toaleta, dupa care ma bag la loc in pat ca sa adorm. Vezi-ti de treaba..se trezeste si asta micu si incepe cu plimbatul prin burtica si mi se face o foame instant. Asta in conditiile in care eu mananc ultima masa pe la 10 seara. Pana acum am rezistat tentatiei sa ma infrupt din frigider noaptea (mai mult de lene sa ma scol din pat), dar cred ca in curand o sa cedez ca eu sunt rea de foame si nu suport senzatia.
Oricum fetelor, am citit ca dupa 34 de sapt bebeii pun pe ei cam 200-250 gr/saptamana, cred ca de acolo si nevoia de a manca mai mult.
Eu doar sper sa nu ma mai ingras ca deja am 16 kg+
_
34+ cu dragostea noastra Victor
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
kiki_cri spune:
Pt DANA Citez din mesajul Techilei
uitati acia pozele...as fi vrut sa le fac ziua sa vedeti ce frumos se vede lumina prin geam....e...data viitoare, cand o sa aiba si locatari...(mai mult decat fata cu 4 craci, adica)
poze barlog
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (37+) de 2 putze si
AMR 2 zile - azi e ultima zi de duminica ca "punguta cu 2 bani"
KIKI 34+ si
Poze KIKI
kiki_cri spune:
Dana, soory nu am reusit sa pun linkul cu pozele Techilutei dar le gasesti in cap trecut pag 14 parca.
KIKI 34+ si
Poze KIKI
mary_07 spune:
'neata
imi pare tare rau ca n-am putut intra mai devreme sa scot agitatele pt Santorini si Angela
Oricum,Doamne ajuta sa fie totul bine
Nu mai stiu cine intreba de programul de alaptat...ultima data mi-l aduce la 10 seara ( +/- 15 minute) si il lasa de obicei cam 45 minute.In timpul noptii nu-l mai aduce, decat dimineata la 6
My family
Poze cu noi
_
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)
raluk16 spune:
Fetelor, ce m-am distrat la discutiile voastre de azi-noapte!
Diana, multumim mult de tot ca ne ajuti cu dvd-ul . Pai in Europa toata lumea ne crede gipsy, asa ca nu e minciuna mare
Mihaela, si mie mi s-a intamplat sa sterg o mamica si sa reapara in lista de gravide dar am crezut ca am uitat de gravida ce sunt
Nela, ce faina burtica de 34 de saptamani!!!
Frappeul se face cu cafea instant si pe aici pe la noi nu am vazut instant decaf, poate de aia nu pot oamenii sa-ti faca
techila, tot am vrut sa te intreb, oare nu v-ar trebui doua balansoare din alea? Ca sunt sigura ca sotul te va ajuta la hranit pestii
Am intrat si eu pe photobucket sa ma uit la poze si m-am distrat tare ca e plin de pedigree si deci de catei
ooohhhh Mihaela, chiar ca ai pus cele mai frumoase poze cu burtica ta
Deci Nela, sotul tau nu e de pe-acolo?
Mihaela, deci sa inteleg ca japoneza e mai usoara? Mie asa, de aici, mi se par tare grele amandoua
Hai Santorini!
Hai Angela!
Recuperare rapida si multa sanatate si voua si bebeilor!
Alex, vad ca esti inca stresata. Cand ai fost la doc cum statea printesa? Ca la mine misca mai putin de cand e intoarsa in jos. Am zile in care nu-mi da nici o lovitura, dar se intoarce de pe o parte pe alta sau isi mai intinde putin un genunchi... Nu te mai ingrijora
Nela, ce m-ai distrat cu vraja marii O sa-i spun sotului ca asa are ochii. Pentru ca si el ii are un verzui bizar si cand ploua afara sunt albastri. Sper sa aiba puiu ochii lui, ca no, caprui ca si ai mei sunt pe toate drumurile
Dana, bine ai revenit!
moni_iulia, la multi ani sotului!
Cristina, daca te referi la colici, cred ca ar trebui sa te ghidezi dupa ceea ce te baloneaza pe tine. De exemplu pe mine mai tare ma baloneaza varza decat fructele crude si decat fasolea! Daca tu dupa vinete te simti bine, va fi ok. Eu asa cred
Lucia, ma mai linistesti si tu ca esti asa calma... Pe mine de la ridicatura brusca de sambata parca tot mai am dureri sper ca la muschii burtii, ca o intindere musculara, tot asa, cand ma ridic, cand ma intorc, etc.
Dau mesajul si recuperez mai tarziu restul, ca n-apuc asa cu voi sa pap si eu de mic dejun, ca tot fugiti de mine...
31+
devylla spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Iulika29
El din bibe dupå tzitze bea cam cat bea normal.. 70, 80 ,90 de aici mi-am dat seama ca nu este cine stie ce ca altfel s-ar fi micsorat portiile de papa din bibe.. Si dupå tzitze e ff agitat si se strange se frichineste..daca ii dau numai bibe la o maså adoarme linistit si asta ma duce cu gandul ca nu o fi bun nici laptele care nu il mai am.. Azi dimineata a refuzat..Nu a vrut deloc..dar apåpat 80 de lapte..Nu mai stiu ce så fac.. www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08) |
Nu exista ca laptele nu e bunScoate-ti ideea din cap.
Usurel nu trebuie sa te stresezi,vrea sa bea din tzatzi bine,nu vrea dai formula.E totusi f bine ca suge si aia 20-30 ml pe care ii ai,de acolo isi va lua cele necesare pentru a ii intarii imunitatea.
Io zic ca continui ca si pana acum,fara stres si cu multa rabdare.
vik-cj spune:
Buna fetelor si de la Cluj...am vazut ca ai reaparut Dana 15...sper ca esti ok. Si Kiki -cri stai linistita...eu de azi ma apuc de camera bebelinei...ca am avut altele pe cap dar de azi gata! Las totul si ma ocup de ce e urgent.
SantoriniAngela
Nasteri usoare fetelor!
Vazut si camera amenajata de Techila...super..si cat spatiu...si ce bine arata...ati facut treaba faina acolo!
Si acum desi e off topic am si eu o intrebare pentru fetele "bugetare": ati reusit sa obtineti cei 15 % pe langa cei 85 dati de concediul medical sau nu? Daca da, cuma ati procedat? Eu azi am fost la personal si nici macar nu au vrut sa imi ia cererea...ca asa ceva nu exista si nu se acorda la universitatea noastra...nu mai zic ce ochi au facut cind am intrebat de salariul mediu brut pe unitate acordat in mod normal la nasterea copilului..au inceput tantilicile sa fie ironice de parca eram picata din luna....
Deci..please bugetarelor...dati-mi si mie o idee...cum sa procedez ca nu imi sta in fire sa amenint cu ITM-ul.....
Fug imediat la intilnire cu dr meu si cu bebelina...revin mai pe seara...
O zi super tuturor...
33+ cu
Dana15 spune:
ok kiki..multumesc oricum pentru incercare! lasa ca mai caut..ma duc la capit trecut, pagina 14, cum ai spus
Dana 33s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
techila spune:
neata inca o data
m-am tinut oarecum de promisiunea ce mi-am facut-o: ca azi sa dorm ca vaca, cat incape. a incaput pana la 11 fara 20 ca a sunat telefonul. cei de la spital imi aduceau aminte ca maine nasc....mi s-a parut amuzant
in camera de pesti deocamdata este doar un patut pt ca vor locui impreuna o perioada (cel putin pana pe 19 sept cand aducem si celalalt patut), poate chiar vreo 3 luni, ca sa nu se simta singuri. iar cand aducem celalalt patut o sa le pun de o parte si de alta a comodei. ma rog, ovor mai fi niste modificari.
dana, uite aici inca o data pozele, poate acum merge.
si drace pentru SANTORINI SI ANGELA
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (37+) de 2 putze si
AMR 1 zi - maine-i ziua cea mare
Iulika29 spune:
acu trage bruculicå de tzitzi si il aud ca inghite..måcar 2-3 mese din astea inainte de formula si sunt tare multumita ca sa-i zic cand o creste mare ''påi bine Bruce eu te-am tinut si ti-am dat tzitzi de mic si tu nu suni sa imi spui ca lipsesti noptile''!?
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)