Burtici fericite de septembrie-octombrie (167)
Raspunsuri - Pagina 7
devylla spune:
iulikutzo eu zic ca brusulica suge f bine din tzatziu.e un inceput grozav.El de obicei cat papa din bibe?pune-l la san de fiecarte data,inainte de formula si abia apoi da-i lapte in cazul in care se trezeste si cere bineinteles.
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
claucia spune:
Lucia, eu am auzit de astfel de caz. Nasa surorii mele, tocmai a nascut, e f draguta. Ea avea 70 kg (cam multicel, la 1,70 m) si a scazut in sarcina pana la 62 (greturi grele si lipsa de pofta de mancare), dupa aceea a inceput s aia, insa a luat pana pe la 75 numai. Dupa ce a nascut are vreo 64 acum, poate 63. Nu a avut in viata ei :-) si arata si f bine acum, la picioare, la burta chiar, la brate, se vede peste tot ca a slabit, si la fata la fel.
Mi se parea Alessia calduta azi dimineata (de fapt de aseara) si i-am luat temperatura acum si are 38,2. Ce-i drept in urechiusa cu termometru cu infrarosii si nu cred ca e mare temperatura dar totusi de ce este si de ce de dimineata asa...in rest e foarte vesela, a spalat niste flori in baie in chiuveta intr=un castronel (partea de sus de la flori, am primit ieri) si cred ca le-a spalat si cu sapun
Sa vedem ce-o fi, ca nu cred ca vreau sa pateasca ceva, si nu acum...cand mai am aproape 2 saptamani pana nasc, cum imi las eu copilul bolnav acasa sa ma duc sa stau in spital 3 zile fara ea! nu mai nasc, nasc cand am timp si pot, ce sa fac?
Clau 36+ cu Elisa Ioana si Alessia Maria 13 iulie 2007
varsta bb2
diamar78 spune:
Lutoniana, adevar graiesti tu cu faza cu alaptatul ca la pompa nu vine prea mult si bebele trage mai bine. Eu o stiu din propria experienta dar am avut norocul sa am langa mine oameni care m-au sustinut sa-l alaptez, sa nu cedez asa usor.
Voi chiar ati auzit numai lucruri bune despre Infacol? Tu ce ai auzit?
Oare cat costa in Anglia pt ca-mi trimite cineva si nu stiu cat sa-i dau?
34+ cu Matei si mamica strengarului David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
lutoniana spune:
Clau ma bucur ca se poate
Cat despre papusica poate nu are nimic.
Iar florile mi se pare corect sa le spele cu sapun ...sa nu aiba microbi
Cea mai fericita 37 + cu
mkunigunda spune:
Neata!
Ma bag si eu la o cafea cu muuuult lapte.
Nastere usoara ANGELA si SANTORINI!!!
Sa aveti bebei sanatosi, mancaciosi si cuminti!
_
33+ cu dragostea noastra Victor
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diamar78 Lutoniana, adevar graiesti tu cu faza cu alaptatul ca la pompa nu vine prea mult si bebele trage mai bine. Eu o stiu din propria experienta dar am avut norocul sa am langa mine oameni care m-au sustinut sa-l alaptez, sa nu cedez asa usor. Voi chiar ati auzit numai lucruri bune despre Infacol? Tu ce ai auzit? Oare cat costa in Anglia pt ca-mi trimite cineva si nu stiu cat sa-i dau? 34+ cu Matei si mamica strengarului David 25.05.2007 Doamne ajuta pe toata lumea! |
Eu am auzit ca face minuni Infacolul, se poate administra din primele zile de viata ale bebelusului dar isi face efectul numai dupa 5 zile.
Eu zic ca totusi este un medicament si parca as incerca si alte metode pana sa ajung la medicamente la un sufletel de 3 kilograme
E parerea mea.
Si costa cam £3 dozat la 40 ml.
Cea mai fericita 37 + cu
mkunigunda spune:
Gata, mi-am schimbat si semnatura
_
34+ cu dragostea noastra Victor
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui devylla iulikutzo eu zic ca brusulica suge f bine din tzatziu.e un inceput grozav.El de obicei cat papa din bibe?pune-l la san de fiecarte data,inainte de formula si abia apoi da-i lapte in cazul in care se trezeste si cere bineinteles. "Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic" "Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic." Jurnal de "mogalnete" Japonia prin ochii unui amator Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009) |
El din bibe dupå tzitze bea cam cat bea normal.. 70, 80 ,90 de aici mi-am dat seama ca nu este cine stie ce ca altfel s-ar fi micsorat portiile de papa din bibe..
Si dupå tzitze e ff agitat si se strange se frichineste..daca ii dau numai bibe la o maså adoarme linistit si asta ma duce cu gandul ca nu o fi bun nici laptele care nu il mai am..
Azi dimineata a refuzat..Nu a vrut deloc..dar apåpat 80 de lapte..Nu mai stiu ce så fac..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)
Danuta1979 spune:
Buna dimineata!
Angela si Santorini.....nastere usoara si bebelusi sanatosi si mancaciosi!!!
Azi intram in sapt. 37 ...uraaa....Inca o sapt. si iesim de la prematuri. si azi intram de asemenea in luna a noua. Deci dau de baut:)
Dana 36+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
AMR 3-4 saptamani
kiki_cri spune:
Buna dimineata!Suntem si noi pe aici tot in formula de ness cafee 3 in 1. Am fost in week-end la parintii mei la 40 km de Cj dar am avut impresia ca ma duc de 2 zile mi s-au umflat tare picioarele si tare tare greu mi-a fost...cea mai tare faza a fost la Carefur cand am intrat cu listoiul in mana cu ce sa cumpar si am rezistat max 20 minute si l-am trimis pe soata sa continue el maratonul cumparaturilor iar eu am mers pe o banca...sa-mi trag sufletul.
Adela felicitari!!!!Si bun venitg pe lume lui Calin!!!(ce bebe mare ai avut).
Bafta azi Angelei si lui Sntorini!!!!!
KIKI 34+ si
Poze KIKI