Burtici fericite de septembrie-octombrie (167)
Raspunsuri - Pagina 6
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui moni_iulia lutoniana, ai de mult durerea asta? Ca ma confrunt si eu cu ea de cateva zile (nu e constanta cred ca mai mult pe seara si depinde si de cum e asezat Tudorita) si sarcina mea e mai micuta. |
Da, dar mai disparea din cand in cand....probabil ca la tine acum...insa la mine de o saptamana parca...este continua si criminala ....
Dar sa fie asta toata paguba....Imi place sa ma gandesc ca se obisnuieste organismul cu durerea
Eu asa am citit si ne-au spus si la "scoala" ca oasele se departeaza putin...iti dai seama ca e vorba de milimetri dar uita-te si tu cum se percepe durerea....ca sa poata trece capusorul bebelusului.
Apropos de durere Alex cand am fost la spital ca nu misca copilul eu tot incercam sa socializez cu moasa care nu vroia sa-mi raspunda la nimic ca ea era setata sa fixeze aparatura pt test.....si am stat eu cat am putut cuminte dar nu ma puteam abtine si citeam si eu toate graficele si parametrii ca doar mi-s inJinera ....si o intreb la un moment dat ca am vazut ca apare o contractie si ca eu nu am simtit nimic.
Si a inceput sa rada in hohote ca nu exista contractii pe care sa nu le simti: pentru ca sunt foarte dureroase si foarte lungi
Acela 1 de la contractii reprezenta faptul ca masinaria nu detecteaza contractii.....lucru care mi se parea cu mult mai firesc sa fie zero dar ma rog.
Nu stiu ce vroiam de fapt sa spun..........
Ahhh ca organismul meu se pregateste de nastere dar nu am avut pana acum nicio singura contractie si nici nu stiu cum e
Cea mai fericita 37 + cu
moni_iulia spune:
citat din mesajul lui lutoniana Noi ne multumim cu cate o inghetata, cate o pizza, ceva napolitane, biscuiti, cartofi prajiti....ca nu suntem pofticioase asa cum se spune in popor Cea mai fericita 37 + cu |
Multumesc!
Dimineata ma uitam la el cu jind si-mi aminteam de aniversarile trecute. Ce vremuri! Da' lasa ca vine el Craciunul!
De napolitane si biscuiti trebuia sa zici mai demult ca firma la care lucram tocmai cu asta se ocupa.
Iulia 33+ cu "Tudorita Mihaita"
lutoniana spune:
Fetelor eu chiar daca am baut cafea am inceput sa visez cu ochii deschisi....ca mi-a picat o fisa.
Va spun cu mana pe inima ca nici eu nu m-am asteptat la asa o evolutie a sarcinii in ceea ce priveste kilogramele mele pt ca sunt genul care se ingrasa si daca nu mananca ...si daca mananca putin si daca mananca mult.....
Nu am fost atenta la nimic pe parcursul sarcinii si am papat absolu orice.
Am avut un exemplu in familie de gravida cu zeci de kilograme...si eu asa am crezut ca trebuie sa fie.
Va intreb eu acum ..daca sunt dinaceea care dupa nastere se face slaba ....mai slaba decat a fost vre-odata ? Ca cica sunt si astfel de cazuri.
Adica eu sub 58 - 60 kg nu am avut niciodata.....
Ce parere aveti stiti asa cazuri ?
Ce frumos ar fi ....
Cea mai fericita 37 + cu
Iulika29 spune:
Buna dimineata fetelor!!
Techilo am vazut camera pestilor..este minunatå..superbå..Felicitari si tie so sotului..ati facut foarte frumos.
Si daca nu apuc så mai intru pe forum så scriu din cauze''necunoscute'' iti urez Nastere usoarå..Så fie totul bine si så te bucuri de copilasii tai care vor fi niste norocosi påpåciosi si sånåtosi..
Techila
Angela si Santorini
Aida Bruculica e un påpåcios.. il mai pun la tzitzi dar abia se scurg 2 stropi la pompå la fel..Eu ma mai pompez dar nu prea iese. ..Nu stiu daca va mai veni vreodata laptele..In rest el papa bine mersi nan1.A inceput så stea mai mult treaz ca så aibe si må-sa treaba mai multå..Azi noapte am dormit in sfarsit cel mai bine de cand l-am nascut..A påpat si apoi in jumate de ora daca il lasam langa mine in pat lua somn si il mai trezeam la urmatoarea maså.. de fapt se trezea el ca se frichinea si stiam ca ii este foame.
In rest in braticå ii place så vb cu el..Sper decat så il invat så doarma noaptea..cel putin cum a dormit azinoapte..Acum doarme dus in landouasul lui..Cum se face dimineata pot så il pun oriunde doarme si in pat si in patut si in landouas dar noaptea urlå daca il las..
Fetelor vå multumesc din suflet ca ma sustineti in tot..Veti vedea cata nevoie e de sprijinul celor din jur special in momentele astea påna ne acomodåm.
Sunteti superbe..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)
lutoniana spune:
Iulika fata babei....stii ca eu am mai crescut 5 copii si stiu cum e treaba cu alaptatul
dar lasa-ma sa mai zic si eu ceva.
Se zice ca a mulge cu pompa nu e acelasi lucru cu a suge preasimpaticul si grasanul Bruculica.
Si ma gandesc sa continui sa-l pui la san sa traga el acolo cat are chef .....
Ca daca tu nu vezi nimic in pompa....s-ar putea ca la el in gurita, prin alta metoda pe care o foloseste el, sa iasa ceva.
Ce zici ?
Te pup si ne bucuram ca se citeste atata fericire in ceea ce scrii.
Eu una cred ca nu m-as mai dezlipi de copil
Te imbratisez cu mare drag
Cea mai fericita 37 + cu
Dana15 spune:
Am dat gata 164-le..ufff, ce chestii interesante s-au dezbatut..Manga multumim pentru info despre alaptare! si cate o pentru toate care si-au spus parerea..invatam si noi din experienta altora;
Daciana vreau si eu cele doua CD-uri..cel despre alaptare si cel cu ingrijirea bb; nu stiu insa cum vom reusi sa ne organizam; ideea este ca daca nu luam o decizie pana la sfarsitul saptamanii, eu una sunt hotarata sa mi le comand saptamana viitoare, luni..sa nu ma intelegeti gresit! vreau sa particip cu voi, numai ca nu as dori sa taraganam prea mult actiunea..ca maine poimaine nastem! nu ma dau banii afara din casa, dar m-as lipsi de 1 mil si un pic din cosul de cumparaturi pentru ca sunt convinsa de utilitatea lor!! (daca eu mi le cumpar, sa stiti ca sunt tare darnica de felul meu..si modesta, bineinteles..le pun pe mailul comun, numa' sa poata fi copiate;)
Ati vorbit despre wrapuri..nu am experienta, dar instinctul imi spune ca puiutului meu ii va fi bine acolo, stransa la pieptul meu...cand merg la cumparaturi, la plimbare in parc sau pur si simplu, in casa..asa ca eu mi l-am comandat pe cel de pe siteul recomnadat de Mihaela ..am cotizat cam 150 Ron (cam atat am dat si pe blugii mei cu burtica..); inca nu l-am primit, dar fiti linistite ca ma laud eu cu el!
Am tot asteptat sa dau de pozele cu camera pestoilor..dar cred ca numa' in capitolul 165... pe Techila ca astazi este ultima ei zi cu burtica!
fac o pauza..ma intind un pic in pat..poate vad si birth stories;
Dana 33s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
anamaria1979 spune:
Neata si de la noi. Iau si eu o cafeluta cu lapte ca e tare buna.
Luto chiar la asta ma gandeam si eu, ca o sa fiu mai slabuta dupa nastere, asta da realizare.
Iulika ma bucur ca bruce e papacios.
HAI ANGELA, HAI SANTORINI! Fetelor nastere usoara si bebelusi sanatosi!
37 +
devylla spune:
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
lutoniana spune:
citat din mesajul lui moni_iulia cate kg ai luat? |
Cand am ramas gravida aveam 68 kg
Am slabit in primele luni de greturi pana la 65 kg
Apoi am luat pana la 74-75 kg
Acum nu m-am mai cantarit de 2 saptamani dar o voi face.
Cea mai fericita 37 + cu