Burtici fericite de septembrie-octombrie (167)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Uitasem sa-mi schimb semnatura! Am 37 saptamanai incheiate!!! Yuppi!!!
Eu miercuri am program de mers la film, la Ice Age 3. Vreau sa-l vad de cateva luni si inca nu am reusit! Sper sa nu nasc pana atunci!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 37+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

kawaichan

Iulia 33+ cu "Tudorita Mihaita"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Moni Iulia LA MULTI ANI SOTULUI!!!! Sa fiti fericiti si sa va bucurati de Tudorita!

Fetelor oare or mai fi normale arsurile in perioada asta??? De vreo 2-3 dimineti ma trezesc cu noaptea-n cap pt ca am scaieti in gat!Voi ce stiti?

38s+ 5z cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui katteryna

Moni Iulia LA MULTI ANI SOTULUI!!!! Sa fiti fericiti si sa va bucurati de Tudorita!

Fetelor oare or mai fi normale arsurile in perioada asta??? De vreo 2-3 dimineti ma trezesc cu noaptea-n cap pt ca am scaieti in gat!Voi ce stiti?

Multumesc!
Eu cred ca-s normale atat timp cat bebe umblaret iti apasa pe stomac. Poate ai mancat si ceva care nu-ti prieste. De cand cu sarcina am observat ca-mi face rau ardeiul si de cand s-a facut Tudorita mai mare nici pepenele nu prea mai imi e prieten.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui katteryna

Eu stiu ca de cateva zile, dimineata dupa ce imi sorb cana generoasa de cafea simt ca lesin de arsuri ....dar imi trec instantaneu daca ma apuc sa mananc asa cum ii sta bine unei gravide
In rest nu mai am...nici peste zi ...nici noaptea deloc.
Eu am din plin si ma laud in continuare cu durerea infioratoare de la dansa....pe care aproape ca o tin cu manuta cand ma ridic de jos.....asa rau ma doare.
Cine-o fi inventat spagatul asta nu stiu zau la ce i-a fost capul.
Dar subconstientul meu bolnav este foarte bucuros ca ma gandesc ca se departeaza oasele pe acolo si Bebitza va trece fluierand bariera

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput

Buna dimineata soare !!!!!!!!!!!!

Azi asteptam vesti minunate:

Bafta Santorini si Angela !!!!

Doamne ajuta sa fie totul bine !!!!!

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput

Techila stii la ce ma gandeam eu ?
Daca de maine nu prea esti pe acasa iti dai seama cam ce va fi pe aici ?

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput

Moni iulia sa-i transmiti sotului 100 de ani sanatosi si voiosi, o sotie iubitoare si frumoasa si un copilas fermecator !!!!!
Noi ne multumim cu cate o inghetata, cate o pizza, ceva napolitane, biscuiti, cartofi prajiti....ca nu suntem pofticioase asa cum se spune in popor

Petrecere frumoasa

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput

lutoniana, ai de mult durerea asta? Ca ma confrunt si eu cu ea de cateva zile (nu e constanta cred ca mai mult pe seara si depinde si de cum e asezat Tudorita) si sarcina mea e mai micuta. Asta e unul dintre motivele pt care m-am hotarat sa-mi fac bagajul de spital.
Daca tot suntem la capitolul reclamatii, pe mine ma doare burtica gen febra musculara, dar cred ca este normal ca se intind pe acolo muschiuletii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Dureri la dansa experimentez si io de cateva zile mai ales noaptea cand ma intorc de pe o parte pe alta, simt ca se rupe in doua nu alta! Si atunci mi-e gandul la tine Luto ca stiu ca tu ziceai ca le ai mai de mult.
Si la mine trec arsurile dupa ce manc bine...dar simt nevoia sa manac incontinuu numai sa scap de ele!

Mergi la inceput