America (174)
Raspunsuri - Pagina 6
polux spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Carmenbr Are cineva jumper din asta acasa? I l-as lua lui Eric. E ok pentru varsta lui? Carmen & Ericutz (15.06.2004) |
Carmen, da noi avem...si ne place la nebunie, doar ca avand doar doua camere nu prea avem unde il depozita. Dar Adela e fun, si asta de mai demult. E drept ca ea merge si la gimnastica si stie multe sarituri de acolo...dar si fara si isi face banii.
Pup Ericutul.
Liliana
Poze- martie 2008
Poze 1
Poze 2
Poze 3
Poze 4
ruxij spune:
Noi il lasam afara peste iarna, nu il desfacem. Eu una n-as putea sa il fac la loc, mi l-au asamblat niste prieteni. Am vazut ca si ceilalti din cartier il lasa afara peste iarna.
corinadana spune:
Si eu cand am zis acum doi ani de un pic mai multe teme reactia celorlalti parinti a fost aceeasi Ruxij de mi s a parut mie ca am spus o stupizenie. Anul trecut i a incarcat teacher cu destul asa ca nu am mai propus mai multe teme.
Miere sunt atat de albastri ca ma indoiesc ca se vor mai schimba... In familia extinsa toti au ochi albastri mai putin eu/ verzi.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
blackpanterro spune:
AB, drum bun in Franta! Ai vrea sa imi lasi un numar de telefon, poate ne putem intalni undeva la mijloc? :), la Strasbourg?
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
mihutza11 spune:
Miere ce tare e poza asta !!
edit: ca uitasem sa arat care poza ma amuzase:
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/3851160958/in/photostream/
Ab drum bun si sedere placuta acolo! pt cat timp stai acolo?
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
miereamara spune:
Ab-urel, drum bun si sper ca o sa ne mai scrii!
Corina dc aveti in familie ochi albastri e posibil sa ramana asa. La noi doar Lucian are ochii albastrii.
Uite cum erau de albastri la 3 luni
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/3452719972/
Si acum sunt asa, un verde inchis, cu striatii aurii la lumina puternica.
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/3857988944/
Eu nu mai rezist((( se trezeste noaptea si de 3 ori, iar de la 4-5 nu mai doarme:((, sunt la capatul puterilor.
S-ar putea sa am un part time job, la universitate. Proful pt care am lucrat are nevoie de ajutor la corectatul unor cursuri. As face totul de acasa, nu sunt multi banuti, dar e ceva in plus si parca e bine sa am si eu alta activitate.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Ramona J spune:
Drum bun AB, mai ia cite o pauza de la pauza si vino pe la noi.
Miere, asta a fost programul de bebe a lui Alexandru. Trezit de nu stiu cite ori pe noapte si matinal. M-a stors!
Faina treaba cu jobul, tinem pumnii sa iasa!
Ce faini is astia mici, iti vine sa-i smotocesti. Aidan are asa o moaca de copil mai mare, e incredibil! Parca ieri am scos pompoanele si uite la el cit e de mare!
Cu temele eu nici nu prea mai cer, facem noi in plus si gata. Teachers mi-au tot zis ca alti parinti se vaita de prea mult homework. Alexandru a avut ieri trei inmultiri mari si late, plus nu stiu ce nimicuri la engleza. Pe partea cealalta a foii mai erau citeva inmultiri, dar alea nu erau la tema. L-am pus sa le faca si pe alea, dar s-a tot codit ca a facut asa si anul trecut si l-a certat teacher, ca trebuia sa fie homework pentru altadata.
In seara asta avem si noi Parents Information Night, sa vad ce nebunii ne mai spun.
ciuf spune:
Philip, concertul se va tine la Red Rock, Denver, unde am inteles ca are o acustica grozava. Scriu maine impresii.
Luca azi scapa de ghips. Yuuuupyyyy.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
philip spune:
miere, parca s-a bronzat aidan, e tare dragalas.
ciuf, distractie placuta. sanatate lui luca.
a, si N s-a trezit de 4 ori az-noapte, zi sunt si mai tehuie de cap decat eram ieri dupa concert...
AB, o sa-ti ducem dorul.
lia, nu ti-a distrus iarba in curte trambulina aia?
am si eu poze noi de ieri cand am implinit 3 luni.
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
Krissy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miereamara Corina dc aveti in familie ochi albastri e posibil sa ramana asa. La noi doar Lucian are ochii albastrii. |
Ochii albastri sunt asa o loterie a naturii, iar Sophia noastra e dovada vie: noi avem amandoi ochi caprui, si ea a iesit cu "piercing blue eyes", asa cum ni se spune des, uitati aici. Si uite ce diferenta fata de ochii de la 3 luni. Ca sa nu intrati la idei, avem amandoi in familie ochi albastri.
AB,drum bun si sa fie cu noroc! Oare ai zis ce faceti acolo si pt cat timp plecati? Da' te rugam sa nu dispari de tot, ca asteptam cu invidie impresii, l'internet "se prinde" si in Franta.
Am si o intrebare de baraj: copiii vostri vorbesc romaneste? Intreb pt ca vad in jur (la biserica si cunostinte)familii de romani ai caror copii nu stiu romaneste, si chiar parintii le vorbesc aproape exclusiv in engleza. Nu ii judec, dar vreau sa inteleg de ce?! Dat fiind ca noi suntem o familie mixta, eu una ma straduiesc f mult ca Sophia sa invete bine si romaneste, si ca rezultat la 2 1/2 ani stie mai multe cuvinte decat copii mult mai mari, despre care vorbeam mai inaine. Eu nu fac asta din patriotism sau mai stiu eu ce, dar e pacat sa nu fie fluenta in limba mamei si bunicilor sai, caci eu consider ca orice limba cunoscuta e o bogatie in plus si un bun exercitiu pt minte. Va rog sa ma lamuriti si pe mine cum de se pierde limba deja la prima generatie...
Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia - 1 martie 2007
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"