America (174)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ruxij, am fost nemultumita de teacher, a fost foarte slaba. Asta pare OK, dar nu vreau sa ma pronunt prea devreme. Doi ani slabi la rind mi s-ar parea prea de tot.
De aia m-am uitat sa vad ce optiuni am, in caz ca merge tot asa. Aia din link e interesanta, unde mai pui ca-i si gratuita. Doar ca nu m-am imaginat vreodata in rol de homeschooling mommy. Sper sa nu fie cazul.
Cu vaccinul zau ca nu stiu ce sa zic, dar sint si eu ingrijorata cu gripa asta. Dar cred ca pina vine vaccinul va fi cam tirziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

In comunitatea de expati din Shanghai a fost maaare valva cu vaccinul asta. Eu una nu am citit prea multe inca, dar s-au postat pana si instructiuni cu ce sa faci in caz ca esti vaccinat impotriva vointei tale, ca sa inactivezi vaccinul Din ce am vazut, majoritatea strainilor Americani au zis ca nu il fac, pe cand Europenii sunt mai deschisi...

Ramona, stii cumva daca scoala asta este available si pentru Americanii care locuiesc in strainatate?

13+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Pai au scos astia vaccinul ? Ca parca auzisem ca inca mai muncesc la el ...
Grea decizie - eu inclin sa il fac ambilor copii. Ce li se poate intampla rau ?

Se vaccineaza intai copilasii si gravidele asa am auzit la tv.

Multumesc fetele ptr toate cuvintele frumoase.

Adriana cu laptele stau la fel, tzatza un pic si formula. Colici are dar nu f rau, ii dau niste pastilutze homeopate.

Sanziana pare asa ptr ca fotografia a fost luata de aproape si Francesca este f bine conturata la fata, ochisori, gurita ptr doar 30 de zile si 4,6 kilograme.Culoarea ochilor de acum doua saptamani s a stabilit, albastru inchis nu laptos ca de bebi. In soare sunt indigo .

Ce frumos ca voi va cunoasteti teacher inainte de a incepe scoala. La noi e surprize, surprize- in prima zi de scoala merg la vechii lor teacheri vorbesc cu ei povestesc despre vacanta cam 30 minute apoi teacherii incep sa citeasca numele copiilor si nr. roomurilor unde merg copiii. Nici in acel moment nu stiu ce teacher vor avea ptr noul an ci abia cand INTRA in noua camera. Si tot atunci isi afla noii colegi ptr anul ce urmeaza.

Ruxij ce curios... Si asa nu fac ei cine stie ce scoala f puternica ca sa zici ca se simte pierderea acelor ore. La Ralu pird cam 2 ore pe zi- 5 zile si recupereaza 30 min in fiecare dimineata in acele zile. Si atunci iti dau doar report card ul? nu ti mai vorbeste nimeni nimic?!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Ciuf, concert' fu bun, sonorizarea proasta. uite mai jos exemplu.

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

In primul rand mult succes scolareilor care s-au intors sau au inceput scoala! Au inceput doar scolile particulare sau depinde de fiecare stat? Ca in Michigan nu incep decat dupa Labor Day.

Cenia, si eu vreau sa te felicit pt bebe 3, ce frumos cum va bucurati de el si ce optimisti sunteti. Si eu te admir pt curaj, mai ales ca eu ma codesc sa fac si al doilea...

Corina, ai o fetita tare dragalasa, iar ochisorii par a se face albastri!

Buflea, ce-ai facut cu epilatorul, l-ai luat? Cum iti place?

In alta ordine de idei, mama a ajus acasa cu bine si are numai cuvinte de lauda pt Austrian Airline. Inca o data mi se confirma ca AA sunt una din cele mai respectful companii aeriene, care inca servesc mancare buna si sunt impecabili in servicii (cu downside-ul ca sunt cam scumpi). Unde mai pui ca au zbor direct la Sibiu (de la Viena), ceea ce pt noi e un avantaj f mare.

Cu Swine flu shots eu nu votez, si asta pe motiv ca nu sunt testate pt safety, eficienta si efecte secundare, si nu vreau sa facem parte din acest experiment in masa. Eu nu cred nici in eficienta flu shots obisnuite, daramite intr-un produs care sare toate regulile FDA pt clinical trials si approvals - thanks, but no thanks. Uitati-va aici si mai ganditi-va:
http://www.youtube.com/watch?v=9m79mGZyjqo
sau
"The US Departments of Health and Homeland Security had declared a national public health emergency in April soon after the swine flu outbreak. As a result, some schools were closed, people quarantined, and drug companies were given contracts worth $7 billon to make vaccines that are being fast tracked by the FDA. That means they will only be tested for a few weeks on several hundred children and adult volunteers before being given to all school children this fall (...)
There are widely acknowledged reasons why flu vaccines won’t work, as already pointed out with regard to the much touted vaccines against the ‘pandemic bird flu’ that has yet to materialize. The flu virus changes quickly – even without the help of genetic engineering in the laboratory, and especially with the help of the intensive livestock industry – whereas the vaccines target specific strains. Furthermore, flu vaccination does not give permanent protection, and must be repeated annually. Numerous studies have documented that flu shots give little or no protection against infection and illness, and there is no reason to believe that swine flu vaccines will be different (...)
Vaccines themselves can be dangerous, especially live, attenuated viral vaccines or the new recombinant nucleic acid vaccines [10], they have the potential to generate virulent viruses by recombination and the recombinant nucleic acids could cause autoimmune diseases.
A further major source of toxicity in the case of the flu vaccines are the adjuvants, substances added in order to boost the immunogenicity of the vaccines. There is a large literature on the toxicities of adjuvants. Most flu vaccines contain dangerous levels of mercury in the form of thimerosal, a deadly preservative 50 times more toxic than mercury itself. At high enough doses, it can cause long-term immune, sensory, neurological, motor, and behavioural dysfunctions. Also associated with mercury poisoning are autism, attention deficit disorder, multiple sclerosis, and speech and language deficiencies. The Institute of Medicine has warned that infants, children, and pregnant women should not be injected with thimerosal, yet the majority of flu shots contain 25 micrograms of it."

Cine vrea sa se documenteze singura, am citat de pe theflucase.com, si sunt o gramada de referinte stiintifice si articole interesante: http://www.theflucase.com/index.php?option=com_content&view=article&id=405%3Athe-vaccines-are-far-more-deadly-than-the-swine-flu-say-experts&catid=41%3Ahighlighted-news&Itemid=105&lang=en

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia - 1 martie 2007

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Nici noi nu votam cu vaccinurile pt gripa.Nu le-am facut niciodata, nici eu, nici Aidan si nu ne-am imbolnavit deloc pana acum.JP e obligat sa le faca si de fiecare data se imbolnaveste ingrozitor asa ca eu am zis pass.

Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui freedelia

Ramona, stii cumva daca scoala asta este available si pentru Americanii care locuiesc in strainatate?

13+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)

Practic poti sa locuiesti oriunde, atita vreme cit ai rezidenta intr-unul din statele de pe lista lor. Aseara au avut un fel de conferinta online si m-am bagat si eu, desi cum spuneam - deocamdata n-am nici o intentie.
Ce ofera ei e numai pentru citeva state. Unele au inceput de mai mult timp, altele sint mai noi.
Varianta "nationala" functioneaza ca scoala privata si costa cam $5,000 pe an.
M-am uitat, dar n-au nimic in Louisiana, ca voi parca acolo veti locui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Nici eu nu vaccinez copilul pt flu. Am refuzat si cand am fost insarcinata sa ma vaccinez.

Corina e o draguta Francesca! Culoarea ochilor se poate stabiliza pana la varsta de 1 an. Aidan ii avea un albastru atat de clar pe la 3-4 luni, iar acum au inceput sa se inchida la culoare, sunt un verde inchis, uneori gri.
Pozici noi cu gogosica mea, il pozeaza nana toata ziua:))
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/?saved=1

Si-a facut Aidan prietena:)), Mara...sunt asa de dulci impreuna!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Eu am intrat sa va tzuc mamici si bebici mai mari si mai mici. Sa va aveti un inceput de an bun, sa fiti sanatosi si zambareti.

Eu plec in curand in .fr . Mi-am taiat voluntar accesul la DC .

Sa ne auzim cu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Corina, cred ca ne trimit report cardul si dupa aia dc vrei tu, parinte, sa vb cu invatatoarea, tb sa stabilesti o sedinta cu ea cumva, dar nu mai au zile din alea prestabilite pt asta. Probabil ca spera ca nu toata lumea o sa vrea sa vina la sedinta. Interesant ca eu la sedinta asta de inceput, cand a intrebat invatatoarea dc are cineva intrebari, am intrebat "de ce s-a decis abandonarea sedintelor cu parintii?" (pt ca ea nu ne zisese de treaba cu jumatatile de zi, ci doar ca nu vom avea parent-teacher conferences scheduled), parintii aialaltii au ras la intrebarea mea hahahaha. Ma intreb o fi fost asa amuzanta sau prosteasca intrebarea mea, sau or fi ras ei ca prostii?

Krissy, nu doar la scoli private a inceput scoala, fi-miu e la scoala publica, incep f. devreme, dar si termina primul, cum se termina luna Mai, pe 30 ei iau vacanta.

ABule, drum bun si sedere buna in Franta, sanatate si tie si copilasilor si sper sa nu ne abandonezi de tot! Pupici!

Mergi la inceput