America (174)
Raspunsuri - Pagina 4
Ramona J spune:
Felicitari Cenia!
Am admirat ochisorii frumosi ai lui Francesca, plus ca doarme atit de linistita la piscina.
Ruxij, exact asa a fost si programul nostru la scoala. Anul asta duce temele zilnic inapoi, nu mai e de luni pina joi.
Am gasit astazi scoala online gratuita, exact curriculum de scoala publica. Am vazut ca se ofera in citeva state, uite un link pentru cine e interesat:
http://www.connectionsacademy.com/free-online-public-school.aspx
Cica exista de mai multa vreme, eu habar n-aveam. Manuale si supplies sint gratuite, ba iti dau si computer daca n-ai, plus $150 pe an sa platesti internet connection.
Eu ma codesc sa incerc, dar sint multe avantaje. Nu e obligat copilul sa petreaca o ora la fiecare curs, parcurge materia la "his own pace". Au si Gifted Program pentru cine se califica. La materii optionale ofera limbi straine inca de la K (Franceza sau Spaniola in TX, nu stiu daca difera la alte state).
Ei promit customized work, in functie de strengths si weaknesses ale copilului, teoretic suna bine.
Se face attendance, ceea ce pentru mine ar fi un plus - ca sint cam dezorganizata si imi place un sistem care te trage de mineca.
Acum am sperante sa fie bine cu teacher cea noua, dar daca se dovedeste a fi ca anul trecut cred ca ma gindesc serios la varianta asta. E de la K-12. Au si varianta de private school, dar costa vreo $5000 pe an. Varianta gratuita e pentru state unde lucreaza cu Education Agency.
Ramona J spune:
Carmen, pe banii astia noi am gasit loc din ala de joaca din lemn (de ocazie). Cauta pe Craigslist daca te intereseaza, dar vezi ca de obicei trebuie sa mergi tu sa-l demontezi si sa-l montezi la tine in curte. Eu l-am gasit in apropiere de noi, pina sa vina Alexandru de la scoala sotul meu l-a adus si l-a si montat. N-a fost complicat. Ma rog, asa zice el. Eu probabil ca as plinge si acum linga lemne.
Daca iei trambulina sa cumperi si plasa protectoare.
Noua ne place sa jucam croquet, dar astia micii sint cam mici pentru asa ceva. Mai vreun an-doi cred ca-i mai potrivit.
Delia21 spune:
CENIA,FELICITARI pentru bebit!!!!Sarcina usoara si dusa pana la termen!
Corina,am admirat si noi ochisorii frumosi si albastri de printesa
ruxij spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Carmenbr Anca, mersi mult de explicatii. Nu cred ca o sa mai iau o perioada jocuri din astea de stat in casa, vreau sa stea mai mult afara. Dar sunt bune sfaturile pentru Craciun. Are cineva jumper din asta acasa? I l-as lua lui Eric. E ok pentru varsta lui? http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2509548 Carmen & Ericutz (15.06.2004) Ajutati-o pe Diana! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii! 4 anisori...uraaa! |
Da Carmen, Bogdan are din asta si e f. misto, aduna multi copii la noi. E bun pt varsta lui Eric. Voi in California o sa il mai puteti folosi pana in Noiembrie. Cumpara-i insa si safety net, si noi avem.
sinzi_ana spune:
Cenia, felicitari pentru samburel!!!!! Sarcina usoara!!!! Te admir pentru curaj!!!!
Corinadana, e o scumpica Francesca, si atat de mare!!! Nu pare deloc nou-nascut!!!
Ciuf, l-am vazut si pe Luca scolar, e tare serios, se pare ca ia in serios treaba cu scoala!!!! Are niste trasaturi frumoase, i s-a schimbat fizionomia in vara asta!!!
Ruxij, deci anul asta aveti noroc de invatatoare buna, goooood!!!!
RamonaJ, daca faci HS, si merge, ne mutam si noi prin zona si il inrolam pe David...il primesti??? Eu stiu sigur ca imi lipseste organizarea si rabdarea...cand nu functionez pe un program prestabilit ma las prinsa in nimicuri....
Carmenbr, si eu ma gandeam la plasa zilele astea...David imi cere sa sara in pat, deci cred ca si-ar face banii!!! Cu toboganul pt piscina am dat gres...ca l-a ros cainele si nu a apucat sa se joace Cu nintendo...cu cat astepti mai mult...cu atat mai bine...sunt addictive
Delia, Rudy e un frumos!!!
Andrada, cum mai esti??? Un hug de la noi
ABurel, pe unde e??? Imi e dor de ea...
Noi suntem super fericiti cu Aidan, care nu stie decat sa rada si e veselia intruchipata!!! E atat de haios si fooooarte prietenos!!!
David ii probeaza toate jucariile si il "invata" cum sa le foloseasca, chiar daca Aidan nu vrea
Am inceput si clasa 1, suntem foooarte incantati, invatatoarea e tot nemtoaica, tanara, frumoasa si finutza, David a declarat ca e mai usor decat i-am spus eu, ca nu fac adunari de genul 12+4...cica le-a dat si lor un test de 3 pagini in 5 min...dar nu stiu daca fabuleaza sau o fi adevarat...ca mai multe amanunte nu a scos.
Sinzi , Radu si David psihologul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8030428cd903dfdc201bf8&source=category&category_id=all" target="_blank">David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">
buflea spune:
Ramona, nu am inteles cum e cu scoala aia ...adica stai acasa cu copilul si il pui sa se uita in ecran ca sa invete ?
Stiu ca ar trebui sa citesc linkul ala, dar desigur ca imi e mai usor sa citesc explicatiile tale mura in gura
Ramona J spune:
Buflea, au si manuale, nu se desfasoara totul in fata computerului.
E un filmulet pe prima pagina, e drept ca si ala-i cam lung.
Nu sint pregatita pentru asa ceva, dar e o optiune interesanta. Oricum, daca nu esti acasa nu vad cum ai putea sa alegi varianta asta.
Practic e scoala publica, are aceeasi programa si se dau aceleasi teste.
Sinzi, partea buna e ca te trag de mineca. Ai programa care trebuie facuta si este daily attendance. Deci nu prea poti sa tragi chiulul, ca si eu as avea aceeasi problema la HS.
rodicaosoian spune:
Buna dimineta,
Fetelor,ajutati-ma si pe mine putin ca sant tare ingandurata,pur si simplu nu stiu ce sa fac.
Luni am fost la scoala la Robert)Curriculum Nights) si ne-a explicat despre Flu information si sa ne vaccinam copii ca si profesori fac la fel si sa ne ajutam sa nu se imbolnavesaca copiii din scoala...bla,bla bla..Eu atunci am ajuns si am crezut ca vorbeste despre Seasonal flu,dar nici vorba,ei vorbeai despre Pandemic flu(H1N1)
Eu nu am putut dormi toata noaptea,parca nu imi vine sa ii dau vaccinul asta la Robert,dar daca cunva il ia de la scoala.si problema este ca o am si pe Sarah de 8 luni,imi este tare teama si pentru ea.pur si simplu ma tot gandesc cum sa procedam
Voi ce faceti?va vaccinati puisorii?
buflea spune:
Pai au scos astia vaccinul ? Ca parca auzisem ca inca mai muncesc la el ...
Grea decizie - eu inclin sa il fac ambilor copii. Ce li se poate intampla rau ?
ruxij spune:
Si noua ne-a venit ieri de la scoala o hartie in care ziceau ca scoala "may" offer free vaccination pt flu normal si pt gripa aia porcina. Cereau sa semnezi dc esti de acord sa iti fie copilul vaccinat. Eu am semnat ca da. Mai pusesera niste vaccinuri pe lista, dc sunt de acord sa ii dea si hepatita si nu mai stiu ce alte trei, la varstele la care se vor cere, dar pe alea nu le-am semnat, le fac eu la dr. pe acelea, ma incurc altfel, vreau sa am ceva control, nu sa ma trezesc ca pac a fost vaccinat ieri si nici nu am stiut.
Ramona, tie de ce nu ti-a placut anul trecut la scoala lui Alexandru?