America (174)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_
In cateva zile sarbatorim 10 ani de casatorie, aveti vreo idee de cadou ce i-as putea lua sotului? Nu am nici o idee, dar nimic, stiu doar ca i-as lua ceva ce sa poata pastra ca amintire, ceva de durata, dar ce anume, habar n-am. Si timpul trece si ziua se apropie, si nimic, l-am intrebat pe el, zice ca nu stie ce vrea

Fii antena ce chestie am vazut la Brookstone si am tinut minte sa ii iau barbatului poate de Craciun ...erau niste speakere de computer care in fatza aveau rama de poza ... nu stiu daca intelegi, deci erau de fapt 2 rame de poze care in spate aveau speakere ...in rama poti pune poze fie cu voi doi, fie cu voi ca famile.
Stai sa caut on-line, poate gasesc ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Of ! Nu gasesc pe site ..oricum verifica Brookstone.com si trebuie sa gasesti acolo ceva interesant ...

Cenia, felicitari ...cat de mari sunt ceilalti 2 copii ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ciuf, cum fu la depeche mode? noi mergem in seara asta.
cenia, FELICITARI!!!

US

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

carmenbr, super ideea cu albumul. Eu nu am vazut niciodata unul de asta tiparit, arata bine? Vad ca photoworks au, ma gandesc sa comand prin ei, acum trebuie sa ajung acasa sa sortez pozele. Stie cineva poate alte firme care fac albume de astea tiparite?

Alex la 5-6 ani era pasionat de legos, am umplut casa de legos, acu' i-a mai trecut..acum a renuntat aproape complet la jucarii, doar video games, bicicleta, scooter, pistoale/pusti de alea cu darts, trambulina are un vecin si merge acolo, aia are succes, ne gandim sa luam si noi una. Wii iar e ok, dar de cand cu Xbox 360 nu prea se mai joaca la Wii, si Rock Band a avut success mare, mai ales ca jucam toata familia si e fun pt toti.

buflea, nu stiam de brookstone, acum incep sa ma uit pe site sa vad ce pot gasi. Vad ca au o multime de gadget-uri, sigur gasesc ceva. Mersi de idee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

anca- sotul mi-a facut un album cu Snapfish, superb, cel mai frumos cadou primit vreodata, pui ce poze vrei tu,comentarii, aranjezi pozele cum vrei tu, efecte speciale ,superb.

control la ochi, nu am facut pana acum .

corina- ce ochisori dulci are!.

cenia- felicitari! o sarcina usoara si bebe sanatos!

asta-i ultima saptamana de vacanta joi aflam invatatoarea,abia astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Cenia, felicitari pentru samburel. Sa fie intr-un ceas bun!
Corina, e o scumpa Francesca.
Philip, pe 27 mergem la concert. Asa ca te astept cu impresii. Sa-mi spui daca a fost fain concertul, acustica misto ...
Eu am inceput scoala si sunt tare ocupata. tata a venit si el aseara. A calatorit foarte bine.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Andrada, sanatate multa. Esti mai bine? Doamne, acum am vazut ca de fapt ai fost peste noapte la ER. Brrrr….multa, multa sanatate.

Cenia, felicitari. Esti o mare curajoasa!

Ma injurati? La servici nu am acces (cuum altfel?) sa citesc despre Nintendo DS si am vazut ca e de mai multe feluri, Nintendo DSI, Nintendo DS Light. Acum apare si Anca si zice de Xbox 360. Ce diferenta e intre ele? Ce face unul, ce face celalalt? Puteti sa imi explicate si mie asa un pic ca la prosti, please?

4 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Nintendo DS e o chestie portabila, micuta, cam 20cm lungime, 10cm latime. Cred ca costa in jur de $100, apoi jocurile sunt cam $20-$40 unul. Avantaj e ca il poate lua peste tot, dezavantaj ca ecranul e mic, poate juca doar o singura persoana. Comparabil cu Nintendo DS e PSP (Playstation Portable), doar e mai scump, in jur de $200.

Xbox 360 e pt video games la televizor. Se conecteaza la TV, e can un fel de DVD. E comparabil cu PlayStation 3. Costa in jur de $200-$300 in functie de model, un joc e in jur de $40. Pot juca mai multe persoane, e si pt adulti, de obicei pe tati ii prinde repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Anca, mersi mult de explicatii. Nu cred ca o sa mai iau o perioada jocuri din astea de stat in casa, vreau sa stea mai mult afara. Dar sunt bune sfaturile pentru Craciun.
Are cineva jumper din asta acasa? I l-as lua lui Eric. E ok pentru varsta lui?

http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2509548

4 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Cenia felicitari pt samburel! ce curaj pe voi!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei

Mergi la inceput