America (174)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Carmen, Nintendo DS are? Da' trambulina d'aia? Mie mi s-a parut ca a meritat banii, da' acu vine iarna. A meritat ca a adunat multi copii la noi si si-a facut multi prieteni.
Corina, o scumpa Francesca! Sa iti traiasca fetele frumoase!
Un dulce si scump si Luca, sa iti traiasca, ciuf si succes la scoala!
Buflea, felicitari pt. Alex!! E cu adevarat precoc :) Fi-miu la 5 ani a invatat fara ajutatoare.

Noi am avut azi sedinta cu parintii, adica cu toti parintii. Imi place invatatoarea asta, sau poate dupa clasa a 2a devine treaba mai ca lumea si nu e meritul ei? Imi place cum e totul organizat, ca le da un folder cu teme lunea si tb dus la scoala joia, ca ne informeaza despre ce au facut si ce vor face, ca totul pare structurat, ne-a dat informatii utile la aceasta sedinta, ne-a aratat cartile dupa care lucreaza si ne-a vb despre fiecare. Imi place si ce teme au, si la citire/scriere si la matematica, plus o carticica pe care sa o citeasca saptamana respectiva, ca si tema. Practic in sfarsit primeste ca tema exact ce il puneam si eu de la mine sa faca anii trecuti, ca aia de la scoala pareau a nu face nimic si a nu-i interesa nimic nimic. Sper sa ma tina, dar deocamdata sunt incantata de invatatoarea asta. Ca negativ, s-au anulat parent teacher conferences Ca cica nu mai au voie sa aiba "half days" ca statul Indiana a hotarat ca tb sa stea mai mult la scoala si sa lase jumatatile de zi. Asta nu imi convine, dar oricum eu o sa am parent teacher conference-ul meu propriu, nu scapa nici un invatator de mine asa usor M-am infipt iar sa ajut la reading in clasa, m-am repezit prima sa "sign up" ca volunteer si bine facui ca erau doar doua poztii la reading. La mathathlon si math games nu ma bag, ca mi-e ca ma pun sa fac eu jocuri sau nu stiu ce si n-am chef sa muncesc prea tare, doar minim cat sa pot spiona putin

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Inainte de a ma apuca de citit ma apuc sa va dau vestea cea mare ca asteptam al treilea copil, ce se va naste in luna aprilie la fel ca primii doi copilasi! asteptam impropriu spus ci surpriza cadou de la Dumnezeu.

atita m-am batut cu pumul in piept ca nu-s gata dupa 1 an de la prima nastere ca o fi dupa ce o sa invat fata la oala si uite ca nu e cum vreau eu.

ma bucur nespus, e copilul meu, oricum il doream, il voi iubi nespus si ei vor fi apropiati de virsta ceea ce le va fi bine in viata cind noi vom fi la cele vesnice!

mi-e greata, nu vomit ca la fata, deci suportabil. baiatul pare incintat de un viitor bebe dar om mai vedea.

astea zise ma duc sa mai halesc ceva ca am un soricel in stomac. oi merge si la dr ca tocmai imi expira asigurarea, azi am anuntat si in romania. cu Dumnezeu mergem inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Felicitari Cenia!!! Sa fie intr un ceas bun!

Multumesc fetele !

Ruxij cand zici juma de zi la cine te referi? copii sau teacheri?

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Carmenbr: in urma vizionarii filmului "transformer" i s-a pus pata pe robotii aceea care is ca lego si ii transformi in masini. iti ia foarte mult timp sa le rasucesi bratele, picioarele e complicat mai bine zis dar ii tine busy. la noi e aiurea ca ne tine busy pe noi. el are doar 4 ani si vrea ca noi sa il facem. jucaria e de la 5 la 10 ani parca. wii sports e f bun ca se misca si merg si jocurile vechi nintentocu telecomenzile alea vechi cu fir la unitatea wii. cu games e cam periculos devin repede addicted. trambulina e o buna idee.la noi ar merge si iarna ca nu ninge aici. e un pic racoare.

Mergi la inceput

multumesc corinadana!

fata ta are niste ochi superbi! si eu mi-am dorit copil cu ochi albastri! dar nik!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Cenia, FELICITARI!!!!!

Carmen, Aidan tot cu Transformers(ar vrea Devastator care se transforma in 6 masini de constructii,la $99) este dar mai nou e fan Star Wars.
Noi ii vom lua la Craciun 2 sabii din alea care se aprind, fac sunete, exact ca in film.Sunt super si bineinteles ca luam 2 ca sa ne jucam si noi :)).Din cate am vazut la reviews atat pruncii cat si adultii sunt hooked cu bataliile cu light sabers! :) (dar sunt scumpe, oricum $200 iti ajung pt 2 sabii Yoda :D)

Tin sa mentionez ca la Transformeri am devenit experta! Atat am facut si desfacut pe ei ca ii pot face cu ochii inchisi! :D

Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Felicitari, Cenia!!! Suntem colege de odisee :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Cenia felicitari!!! Sa dea Domnul sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos. Foarte bine ca sunt copii apropiati ca si varsta. Asta mi-am dorit si eu tot timpul dar nu am avut curaj din pacate.
Corina fetele tale sunt pur si simplu adorabile. Cum mai esti cu lapticul? Colici are Francesca?
Cami am admirat gargaritele care s-au facut atat de frumoaseee. Cum merge scoala?
Ciuf bafta multa lui Luca la scoala in noul an. Arata ca un adevarat scolarel.
Miere ce mare si frumos s-a facut Aidan. Ptiu sa nu-l deochi. sa tot faci copii asa.
Carmenbr ma bucur tare mult ca ai iesit rezultatele bune. Doamne ajuta s atreaca cu totul. Iar de cumparat as lua lego-uri multe. Noi suntem cu piratii acum. Si trebe s acautam lego cu pirati si alte cele adecvate.
Buflea noi am fost la controlul la ochii cand am facut controlul de 5 ani. Este inclus in controlul asta.

Adriana 34+ cu si Robert Cristian (08.26.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Cenia felicitari! Sa ai o sarcina usoara si sa te bucuri de copilasul care va veni!

Noi ne pregatim sa mergem la plaja. Aidan are program nocturn:)) se trezeste noaptea de nspe ori si are chef de vorba, ta-ta-ta!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Cenia, felicitari!!

Corina, pai si elevii si profesorii, cica sa faca scoala. Conferintele se faceau in niste zile in care copiilor li se dadea liber dupa masa, ca sa poata profesorii si se intalneasca cu parintii in timpul ala.

Mergi la inceput