Puiuti de Randunici 2008!! (303)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Deci: am primit pe mail rezultatele analizelor (maine antibiograma)! Matei nu are nimic in gura si nici in nas (nici gungi, nici microbi, insa supsese... ), eu am pe sani Acinetobacter spp si Stafilococ auriu (ultimul stiu ca nu e patogen cand e pe piele). Dar primul... brrrrr... pe net nu prea am gasit info, sun maine la medic, dar nu-mi palce deloooooc! Ce ma fac eu acum??? Sa impusc vreo 2 medici???

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

am vazut o mami secsi,un papacios de mure ,o d-soara frumoasa..o miresica frumoasa,f misto rochia..aranjamentele f frumoase bitza...ariel f misto hotelul...distractie placuta...hai ca mai e putin pana pe 15,ai sa vezi ce repede trece timpul

naty distractie placutavezi ca si al tau sot:tace si le face...

zozelici trezirea....gata cu rasfatul,treci la raport,povestioare,pozici......hellloooooooooooo

valentina doamne ajuta ca tatal tau sa fie bine

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikydoozza spune:

sal fetele

rupta de la munca+toate cele de acasa am intrat sa va arat ce s-a intamplat aseara la azzurro( in fata blocului la mine). a intrat un nebun cu un bmw cu 140km/h direct in terasa, sus pe mese!! horror!! ce era aseara aici nu va puteti imagina. full de lume, politie, pompieri, salvari. naspa rau !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikydoozza spune:

http://www.click.ro/assets/articole/2009/08/mare_336512_1foto.jpg

http://www.click.ro/assets/articole/2009/08/mare_336513_2foto.jpg

aaa si o ora mi-a luat sa gasesc loc de parcare. erau o gramada de masini parcate direct in strada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

luny , cu skyjetul nu am cutezat, dar...inca-s tanara ...in schimb, era sa-i ucid de inima pe prietenii mei, cand am fost doar eu cu ei la munte, caci al meu era plecat intr-un team building si doar nu era sa stau acasa singura, nu?? am fost cu ei la munte si m-am dat cu tiroliana si sa crape aia seara, cand am scos pe masa sampania pt copii si i-am anuntat ca sunt gravida in 6 saptamani. dar de atunci m-am cumintit si dupa ce a aparut si alex, aproape m-am pensionat. am mai reusit sa iesim doar noi doi si rucsacii in spinare, de cateva ori, la catarat pe munte...mi-e atat de dor! insa adio conditie fizica! . poate la anul voi cantari si eu cu 7-10 kile in minus, voi calari bicicleta aia mai des si voi putea face fatza unui traseu mai serios iar....
ultima data, inainte de teo, am facut tot ciucasul in 2 etape si m-a cam demolat...dar ce senzatii!!! ce bucurie in sufletul meu acolo sus, numai noi, muntele si vantul!!!
mi-e doooooooor de munte!!! apropos, la mine marea e pe locul 2 si daca nu ar fi "baltoaca" nici ca as calca pe acolo...dar cum ador inotul, ma "sacrific".

micky, brrrrrrrrr, ce nebun!!! sper ca nu a patit nimic nimeni de la terasa!!!

mersi de complimente tuturor fetelor. am ras azi cand am pus filmuletul cu teo care se cauta de mure pe burtica. era si el langa mine cand ne uitam filmulet si si-a ridicat tricoul si se ciupea de burtica si zicea "mure?" (cititi fara "r" ).

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

fetelor, am pus un subiect aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=141565

Va rog, daca puteti sa ne ajutati...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns somnorica spune:

Neata

Cafeluta si ceaiul va asteapta.

Vazut poze, admirat copii frumosi si mamici sexy, fugit cu bestiutzu sa il plimb.

Ciao

Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Neata! Dus copilul la cresa pana la pranz, acu sa vad ce fac mai intai...
aaa, stati sa vedeti ca mergem si cu baiatul si s-a gandit randunoiul ca sa nu se plictiseasca asa ca probabil il luam si pe nepot, iar plec mama de 3 copii . Dar al meu cica: las ca acum le dau drumul sa zburde pe campie
Vali, sa-ti spun ca nu ma mira deloc??? Tu nu ai citit despre tatal meu? Si din ce imi spunea o prietena pneumolog e un soi de "epidemie" de rezultate gresite la biopsie. Ce pot sa-ti spun, decat ca si in cazul tatalui meu, pana la urma deie Domnul sa fie o greseala. Cat despre lapte, eu as vrea sa bea Iulia 4 biberoane pe zi decat sa bage atata apa in ea, nu dauneaza cu absolut nimic din contra, pana la 2 ani laptele ramane un aliment esential. Ceaiul (cu exceptia-poate- a celor medicinale nu are absolut niciun aport, niciun beneficiu. Si felicitari pt condus!
Stiu de la cumnata-mea povestea de la Azzurro, ba da, am inteles ca o fata aflata pe terasa a fost destul de rau lovita dar nu are nimic grav. Dumnezeule!
Bitza asta a noastra e plina de talente
Luny,
Revin.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ariel

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza! fff slab, suratelor!
ariel si eu am cam facut nebunii, tot intr-un aquapark, in Portugal, desi abia aflasem de Mufa cu 2 zile inainte sa plecam..ia www.flickr.com/photos/23097488@N05/2215641599/in/set-72157603785472954/" target="_blank">uite aici nebuna, aveam cam 5 saptamani! si mie imi place pe munte, dar prefer oricand apa, marea, dar mi-e si mie dor de o nebunie, nu am mai facut un traseu serios de acum 3 ani in Apuseni, Cetatile Ponorului, cu zapada pana la genunchi, de am zis ca nu mai iesim intregi de acolo
miky ce cretini, viteza le trebuie, uite ce se intampla..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput