Puiuti de Randunici 2008!! (303)
Raspunsuri - Pagina 14
VALENTINA C spune:
HAi sa va zic de ce m-am gandit sa-i dau ceai: pentru ca el bea seara la culcare 250 ml lLP, noaptea inca 250, iar pe zi are 2 reprize de somn. Daca adoarme doar cu biberonul, mi se pare prea mult sa-i dau 4 biberoane de lapte pe zi...
Maine o sa-i caut Humana sau Hipp si o s-o sun pe buni sa nu-i mai dea Baby Drink, mersi de sugestii
Naty, am avut o discutie mai demult despre sofat: tin sa te anunt ca de 3 zile conduc in Bucuresti 

Inca nu singura, cu Alin in dreapta, dar e un inceput....
Azi am ramas socata ca tatal meu si-a facut tomografie si cica ala nu a vazut nicio tumoare
Cum se poate ca la biopsie sa iasa clar tumoare, iar la tomograf sa nu se vada????? Mi se pare ciudat rau...Voua nu????![]()
Valentina cu
Matei si
16+ cu Luca
luny spune:
in sfarsit, m-am lamurit unde pleaca Ariela!
arata suuuper!! normal ca o sa fie bine, stai linistita!! rafting=aproape facut
acum cativa ani, cand ne-am cunoscut noi, in prima vacanta impreuna, zic aproape ptr ca n-am chinuit ca tampitii fara valuri, pe un rau artificial, si nu ne prindeam de ce naiba nu merge...nu dadusera drumul la valuri
..am ras de am lesinat dupa aia!
raman restanta la vizionat poze, pe maine.
gudinde
naty de data asta, chiar have fun, nu zic la misto!!![]()
mimo vrb luni, noi plecam seara pe la 8-9..
simo???
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
am vazut poze de la nunta, faine tare, Arielu'!! nu stiam ca Bitza face aranjamente de nunta, sunt frumoase!!
Iubirea mea,
VALENTINA C spune:
Offf, cand va aud de concedii, ma apuca plansul.
..Noi n-am apucat sa mergem nicaieri si nici nu mai avem sanse, ca am inceput serviciul...Poate o mai tine vremea buna, sa dam o fuga pana la mare...![]()
Valentina cu
Matei si
16+ cu Luca
VALENTINA C spune:
Naty, apropo de copil care face ce trebuie cu altcineva, Matei mananca la tara foarte bine, pe cand acasa mananca destul de putin si face si figuri...Sper sa manance la gradi, ca sa nu ma mai stresez atata...![]()
Sovi, nastere usoara si bucura-te de concediu cat o mai vrea Miruna
Valentina cu
Matei si
16+ cu Luca
ariel_7000 spune:
lyvy, artista care a decorat sala este BITZA!!! surprizaaaaa!!!
. asa ca, are mana buna, e testata de catre vali a mea, prima ei clienta, deci puteti sa o recomandati cu incredere oricui are nevoie.
rochia miresei....eheeee, ce poveste cu ea! este un model de la niste chinezi, pe care am vrut sa i-l comand eu, numai ca ar fi costat enorm cu toate taxele platite...asa ca a luat fata poza, a mers la croitoreasa si i-a facut rochita. putin modificata decat cea din poza...dar mie mi-a placut, cu toate ca originalul era rochie "sirena", si florile alea ar fi trebuit sa fie solzi...dar a iesit superba!
si..........barbat'miu e ala, mai!!! ma mai pupam eu (amical) cu nick, ginerele, dar acu' eram in vazul lumii si nu se putea
. glumesc...imi e cel mai bun prieten de 20 de ani si-l cunosc de 28...mama ce a trecut timpul!!! iar cu vali sunt prietena de cand a "adus-o" asta in gashca, acum 18 ani! 
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"
VALENTINA C spune:
Seara asta am limbarita...am stat 2 ore la lumanare, ca s-a taiat curentul in toata zona..De n-am vorbit cat in ultima saptamana....![]()
Ma duc in pat, ca ma asteapta Mircea( Badea
), cu care m-am dstrat super aseara 
Valentina cu
Matei si
16+ cu Luca
luny spune:
Vali, Doamne ajuta, poate chiar nu e tumora!!..ce tampiti...
Iubirea mea,
ariel_7000 spune:
luny, tare faza cu valurile!
...al meu nu vrea rafting
...a zis ca nici eu nu am nevoie, ca si asa sunt zbuciumata:)
eu m-am prins ca bitza (va) face asa ceva, dupa acea poza, din curte de la miha de la baia mare....atunci mi s-a aprins beculetul
. si chiar in seara in care imi plangea prietena mea pe mess ca nu are timp sa rezolve cu florile...atunci s-a logat bitza...si am "atact-o"
....am zis ca eu nu cred in coincidente, asa ca...bitza trebuia sa fie cea care le facea! si a facut-o excelent! am reusit sa pozam doar cel de pe masa, insa mai erau muuulte...pe hol, la prezidiu, pe masa lor, buchetele de mireasa, lumanarile...insa nu am mai avut baterii si...las' ca imi aduce vali a mea pozele cand vine din luna de miere.
vali, poate trageti si voi o fuguta in egipt. e cald tot timpul anului, preturile sunt foarte bune, mai ales la ofertele last minute, eu am prins asa...la secunda. stilul meu
. am vazut, am vrut, am decis. ca daca era dupa al meu... mai studiam inca 10 ani. insa la mine se vedea disperarea, ca ma si vedeam ramasa acasa.
cu biopsia...nu exista posibilitatea sa o refaca? tata a refacut-o iar, asteapta rezultatele. la el a fost rezultat bun, insa hematologul a zis ca vrea sa fie sigur 100%, ceea ce pe mine ma linisteste.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"
luny spune:
eu vreau rafting

si iub, nu mai zic! suntem amatori de sporturi acvatice, as face si scuba, la greci nu am vazut insa, dar e prea misto snorkelingul in zona!
sa nu mai zic de skyjet, daca ma vedeti pe el![]()

, zici ca acolo m-am nascut, il intorc in loc,il tin 'in bot' si fac cercuri pe loc, il alerg de zici ca-s nebuna.. numa sa-l prindeti pe Liv candva sa va pove ce i-am facut cu un d-ala de viteza, in Turcia![]()
, de i-a cazut fata, cat e el de macho..m-a lasat si pe mine, draga, sa-l conduc, ca na, oi fi fata, cat de 'periculoasa pot fi?'...i-am dat cateva ture si am sfarsit cu o intoarcere in loc din viteza, de l-am aruncat 2 metri in sus, si a cazut cu kurul pe marginea skyketului![]()
..sa va zic ca i s-a invinetit buca pe loc, si a doua zi am mers la un parc acvatic,intr-un picior mai mult,respectiv s-a dat in toate cele nebunii, plus raftingul 'pe lento' cu niste dureri de dos, de ma injura intr-una?!

si acum mor de ras cand imi amintesc!![]()
Iubirea mea,