Puiuti de Randunici 2008!! (303)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Am sunat pediatra, pe piele uratii de mai sus sunt ok.

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikydoozza spune:

neatza ! va servesc la o prelungita. copilul a iesit afara cu bona si eu ma intind la cafeluta.

da a fost cineva lovit de o caramida din gard. isi serba o tipa ziua de nastere si cica in momentul in care ii cantau LA multi ani ---bufff, a venit nebunul.

naty referitor la crizele de isterie, la noi a fost foarte grav.am mai scris eu pe forum de chestia asta. si cine o vedea pe alexia in ce hal se manifesta isi dadea cu pararea sa nu fie autism. se dadea cu capul de ce nimerea: masa, scaun, mobila , parchet, orice. acum i-a trecut si doar urla.ei ii place sa dezmembreze orice , sa scoata capace de la biberon, dopuri de la sticle, etc si cand nu poate sa le puna la loc incepe criza. noi i le montam imediat si isi revine. cam asta e la noi. am citit si eu ca a spus cineva ca trec in jur de 2 ani-2 ani si jumatate crizele.

si noi vrem sa evadam la munte, dar cum al meu lucreaza in week-end nu stim exact. s-a facut acum optiunile pt septembrie si i-am spus neaparat primele zile sa si le puna libere sa o tulim si noi 2 zile. adica 4,5 cred ca e primul week end. noi avem o pensiune in busteni( la o cunostinta) unde mergem mereu. e super frumoasa casa si curte mare, gratar, poienita, verdeata etc. si e 1 mil/ noapte. sper sa avem si bani atunci si sa plecam. daca sunt amatoare atunci de munte sa-mi ziceti.

ariel pt oana. am citit si eu despre ea si nu-mi vine sa cred prin ce poate sa treaca o mamica . ne rugam si noi pt ea azi la 12. sa fie bine!!!

mi s-a pus pata acum sa-i cumpar alexiei masinuta elecrica.am vazut la o prietena care i-a luat fetitei de 1 an si 3 luni si mor dupa ea. e la promotie in cora 150 ron. sper sa mai gasesc in week endul asta cand ajung prin cora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikydoozza spune:

referitor la ceaiuri , alexia s-a obisnuit sa adoarma la pranz dupa ce bea biberonul cu ceai. eu ii dau milupa cu mustel. stiu ca nu e hranitor , dar cu apa nu adoarme. tre sa bea ea ceiutul ala cald ca sa o ia somnicul. si dupa ceai neaparat zuza ca altfel nu adoarme. of of mai mai!! mai avem pana ne dezvatam de ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui gbutucica

ita na cine a aparut!
ce faci, fata?? doar atat? nu ne zici nimic de voi? cum fuse la mare?

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am vazut pozele Arielei, e delicios Teo papacios de mure, iar Alex la serbare, o domnisoara adevarata, a crescut fata!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata!
O rugaciune pentru Oana Doamne ajuta!
Naty vacanta placuta!
Nicoleta sa inteleg ca nu-i copilulin pericol iar tu te tratezi,da?
Bubu noi trebuie sa ne vedem, stii da? Ce faceti diseara?
Bitza mult succes in afaceri! Mihajos palaria!
Valentina da Doamne sa fie o greseala cu analiza aia! Iar Mateiului grasanel sa-i placa ceiucul
Miky ce piatra pacatele mele? Ca eu n-am fost pe faza
Butucica poze, impresii???

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ieri nu am fost vorbareata, am avut o stare de leneveala totala!
Tot ieri am fost in parc cu astia mici, apoi la service cu masina sa se programeze Cata sa schimbe o piesa, apoi la Carrefour sa luam ultimele chestii pt. concediu...apoi nani si leneveala toata seara...am vazut si eu un film cap coada dupa mult timp...azi am primit sandalutele lui Stef, f. misto.
Am facut bagajelul cu medicamente, ditai gentoiul, sper sa nu am nevoie de nimic!!
Am scos hainutele lui Vlad si urmeaza ale lui Stefu, sa le asez in geamantan...

Am vazut ca cerea papa Kya , n-am mai facut nimic bun...niste porumb fiert acum

Am vazut toate pozele cu Ariel , i-am facut complimente aseara

Bitza e super tare , doamne ajuta sa mearga treaba!

Mimo, pai...cum vrei sa facem? unde sa ne vedem? eu sunt singura cu copii si mi-e greu sa ma deplasez departe...veniti voi in parc pe vacaresti? in spate la Palatul Copiilor? Mai vine cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Luati de si ca am baiat mare!!

Sa ne fie cu iertare intarzierea-insa ne luptam cu niste canini si masele,cu treziri-14-15/noapte,mofturi si matzaieli..Of,Of..

Nu am citit nimic din urma,sper sa nu fi nascut si Sovi sau Blanka,fara sa ma agit si eu pe-aci,sper ca sunteti sanatosi si voiosi,cu totii si..va pup apasat si fug sa ma linciuresc si eu intr-o cafea tare,daca nu mi-o scartzai matzul inainte

Pupici tuturor!
Daca am timp,pun si poze.

Edit: a-ul din cuvantul matzul-detine caciulita care nu tine apa,da?!

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Au lins astia mici un castron mare cu zmeurica abia am apucat si eu cateva Au papat uncastron ce diorbita cu paine, Vlad si un senvis mare cu sunca, pofticiosul, era painea prospata si mirosea bine , apoi zmeura si acum asteapta porumbul fiert

Mergi la inceput