Burtici fericite de septembrie-octombrie (166)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Giuliella, e superb!!! Ce talent ai! Uau!

Roxxy, ma faci sa imi doresc cu nerabdare sa aiba puiul meu varsta lui Matei si sa sper sa fie la fel de energic si simpatic!

Mihaela, multumesc mult!

Lore, multumim de noutati!

Maria, ce emotionant e video-ul! Si ce mare e bebeloiul! Cand te gandesti ca fusese in burtica cu cateva secunde mai devreme! Dar mi-ar fi placut sa aiba mamica mainile libere... Off, Doamne ajuta-ne pe toate sa avem bebei sanatosi si sa fim si noi sanatoase, sa avem o "intalnire" faina cu ei... Si tu ai o burtica tare faina!

Melania, ce ma bucur ca ai putut intra sa ne spui cum mai esti, si ca esti bine si te recuperezi asa repede! Felicitari inca o data!

Mihaela, acum mi-am dat seama, citind postul tau din capitolul precedent, ca nici eu nu comparam wrapul cu marsupiul, pentru ca marsupiul il vedeam strict pentru transport, pe cand wrapul il vedeam ca un inlocuitor al tinutului in brate. Si cred ca de asta se tot insista ca ai mainile libere, ca se compara cu tinutul in brate, aproape de corpul mamei, nu intr-un "ghiozdan".

Mada, esti frumoasa si ai o burtica tare faina!

Ehheee, si acum stim ca a venit fotograful acasa, ca avem poze frumoase cu Luci !!! Parca ai slabit in restul corpului si ti-a crescut burta! Mi se pare, oare? Sa stii ca absentele sunt motivate

Cristina, ma bucur ca te-ai mai linistit si esti pregatita de nastere! Sper ca nu mai ai nimic de lucru si vei sta doar cu noi!

Si eu treaba cu wrapul o vad asa, terapeutica, pentru colici sau alte boli, de exemplu. Deci treaba cu mersul la bunici mi se pare chiar indicata, mai ales daca stau la casa, la tara. Aer curat, ceva microbi "sanatosi" sa-si faca sistemul imunitar, soare, vant, exercitiu fizic, etc. Nu cred ca se bat conceptiile cap in cap. Tocmai ca am citit de attachment parentingul ala ca ii face sa aiba incredere in ei si sa vrea sa cunoasca lumea mai devreme. Scopul terapeutic mi se pare ca s-ar potrivi pana pe la un an, nu mai tarziu.

anomis, bine ai revenit pe aici!

Fetelor cu discutiile cu attachment parenting, mie mi se pare ca toate aveti dreptate. Giuliella, postul tau de acum, de la pagina 4, chiar mi-a placut foarte mult. Sunt sigura ca fiecare vom face cum va fi mai bine pentru bebe si apoi pentru noi. Si nu cred ca avem cum face rau, orice am face (vorba Dianei, vom face ce i se potriveste bebeului). Chestia asta cu wrapul a fost ca si cum ar fi venit cineva ca a citit ca e bine sa porti burtiera dupa nastere, si altele sa spuna ca nu sunt de acord cu asta. Dar trebuie sa putem sa expunem aici ce citim sau ce aflam de la alte mamici, sau voi care nu sunteti la primul copil sa ne spuneti din experienta. Eu cred ca asa e bine. Si apoi, cu bebeul nostru sa vedem din ceea ce am aflat ce i se potriveste (imi tot amintesc de Bia si Adi care spuneau ca puii lor nu suportau wrapul pentru ca voiau neaparat sa aiba picioarele intinse si nu stranse in nimic; exact cum unii copii suporta infasatul, se linistesc, si altii urla cand sunt infasati). Adica mie mi s-ar parea normal daca eu aflu despre o metoda noua de a-i curata fundul copilului, sa pot veni aici sa va spun despre asta, chiar daca nu ar fi pe placul tuturor. Nu mi se pare normal nici sa impun eu o idee, nici sa mi se impuna mie ideile altora. Dar apreciez informarea.

Uau, Uve, ce fain ca mergi in practica!!! Deci tu n-o sa mai ai intrebari de genul "cu ce se imbraca bebe", etc.

anomis ... inca o fotomodela in odiseea noastra ...

Asa, Diana a spus exact ce am vrut sa zic, dar de ... neuronul meu gravid se pare ca e mai putin la minte decat al ei ...

Melania, oricum ne-ai zis repede de bebe . Iti spun ca eu inca sunt fascinata cum am ajuns noi aici asa apropiate, sa ne tinem asa la curent cu nasterile... ma gandesc ca nu-i sigur ca as suna-o noaptea pe prietena mea cea mai buna ca merg la spital... dar pe voi... Iiii si uite, ce ma bucur ca a papat! Parca daca in timp ce scriai mesajul el a fost intre timp la tine in brate, am impresia ca ne-a scris si el

Claucia, imi place mult cum ai scris si imi place mult educatia asta "in echipa". Si eu ma simteam foarte importanta ca de mica ai mei ma implicau in discutii si in luarea deciziilor, ca acum imi vine sa rad de ei ...

Iulika, important e sa fii tu linistita. Va pupam cu drag si ne bucuram tare ca-ti rupi din timpul de somn sa mai intri pe aici, ca ne e dor de tine!

Alex, si pe mine ma incurajeaza mult cand le vad pe proaspetele mamici cum povestesc... ca eu inca am impresia ca voi fi super deprimata si obosita...

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

salutare mamici , burtici si pitici

vad ca se inmultesc membri acestei odisei

BINE ATI VENIT PE LUME SUFLETELE MICI SI SCUMPE, SA CRESTETI MARI SI SANATOSI

am intrat sa va salut si sa va doresc tuturor sanatate multa , nastere usoara si mult curaj

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
37+ Iulia Anamaria (DPN 11 sept)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

Uve,ziceai de sot,ca i-a trecut durerea instant..mai,sa stii ca asa a fost.A stat cu mine pana seara si era numai un zambet.Mi-a si zis ca nu il mai doare deloc

Anco stiu ca e bine sa faca icter,nu asta ma sperie...eu incerc sa ma linistesc pe faptul ca nu suge prea mult si ca e mai tot timpul somnoros

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Ma bucur ca sunteti bine si ca bebele papa acum; e cel mai bun medicament pentru voi

33+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Am vb cu Adela; era bine. Nu o mai durea operatia asa tare. Aseara a pierdut dopul si l-a sunat pe dr pe mana caruia o lasase dr ei... S-a dus la urgente... col sters dilatatie de un deget... Au tinut-o sub monitorizare toata noaptea si dimineata la 9 operatia... Calin, 4400, cum v-am zis si 54cm. E un grasun. Adela astepta cele 12 ore ca se se poata misca... Se preconizeaza ca sta pana vineri in spital, asa ca...

Pupici la burtici. O sa citesc mai tarziu ca sunt inconjurata... Fi-meu e pe mine. Vrea la calculator. Nu am loc de el.

Loredana 34+ Eric-Mihai Roni-Cristian08.02.2007

atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Hai Techila cu pozele promise ca tot ma bazdacai pe aici, poate poate pui ceva!

----------------------------------------------
Alexandra 34+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna fetelor si de la Cluj....am avut un weekend plin si tot nu am terminat tot ce mi-am propus dar sper sa terminam saptamina urmatoare...

Vad ca a mai aparut un bebe nou, BINE AI VENIT BEBE CALIN, SA CRESTI MARE SI SA ITI BUCURI PARINTII!!!!

Santorini...nastere usoara miine...

Miine ma duc sa imi vad si eu bebelina ca nu am mai vazut-o din 13 iulie...sper sa vin cu vesti bune si cu data cezarienei stabilite...

Si ca de obicei ...ma bag in recuperari...ca iar am pierdut aproape un capitol...

A...si eu ii zic de acum nastere usoara Techilei...ca nu stiu miine cind si cum pot intra!

va

33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Scot si eu agitatele pt ANGELA SI SANTORINI

ANGELA

SANTORNI

Nastere usoarå!!!!!!

Raluk eu va mai citesc cand sunt cu bebe in brate..Cum adoarme niel mai fug sa mai dorm ca niciodatå nu se stie dupå cum am zis noaptea nu prea doarme si cand adoarme tre sa doarmå cu mine..dar daca nu era asa cred ca tot il luam ca tare imi e drag

Abia spre dimineata il pun in påtut si doarme dus..si uite asa cu putin noroc prind si eu 2 ore legate si 4-5 pe toatå ziua

cam åsta e programul meu.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Hai Techila cu pozele promise ca tot ma bazdacai pe aici, poate poate pui ceva!

eu cred ca a adormit la loc ...eu abia m-am trezit dar tot somn imi este

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Ce rau imi pare ca maine o sa ratez vestile in direct-o sa merg la munca, asa ca o fraiera

Nu stie nimeni care e treaba cu cordonul? E periculos pentru bebe?

Monikus ce mai face, de ceva vreme nu a mai fost activa, asa de rau sa ii fie...

33+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui uve_got_mail

Nu stie nimeni care e treaba cu cordonul? E periculos pentru bebe?

Eu am mai spus dar mai spun ce ne-a zis noua: nu e niciun pericol. La nastere, si vorbesc de nastere naturala, se impinge pana iese capul si apoi i se taie sau dupa caz i se desfasoara cordonul .....si numai dupa aceea se continua impinsul si nasterea (care am inteles ca e floarea la ureche daca a iesit capusorul).
Asa ca nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme ...eu una nu-mi fac.

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput