Burtici fericite de septembrie-octombrie (166)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui santorini

Mary dar acum te mai doare operatia? Si laptele ti-a venit asa repede?

38+ cu

nazdravanul meu

Intreba ea draguta cu glasul tremurat si strans de emotia zilei de maine
Va fi totul minunat, ai sa vezi

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

...eu incerc sa ma linistesc pe faptul ca nu suge prea mult si ca e mai tot timpul somnoros

cica e de la icter mary ; gadila-l la talpitze ca sa se trezeasca si sa nu rateze sanul

daci 35+ cu Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

bine ca a papat razvi, macar tu sa fii multumita, meli ca noi...
camy, nu fi trista, eu am intrat dupa ultimul mesaj la dus, sa spal jegul, si am apucat sa ma spal pe cap (bine ca macar atat) ca am observat apa pana la glezne care plutea in baie . si iesi gravido afara, si singura acasa, cu viteza lu techila si indemanarea unei gazele, stai aplecata sa aduni repede apa ca ii inunzi oe vecini na, asta am facut eu acum, abia am terminat si nu mai pot... deci pa dus astazi. sa vedem cand vine sotz sa caute pe dedesubt sa vada el ce este. probabil s-a spart ceva. acum intra pe usa. ma duc sa vad

anco 36+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui daciana.ilie

noi iesim la o plimbare pt ca nu mai pot in casa, tre' sa ma misc un pic

Plimbare placuta si racoritoare !!!!
Eu am bagat deja 2 plimbari pe ziua de azi si cred ca am exagerat asa ca acum va las si ma bag la un nanel mic si sanatos

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Mary felicitari pentru Razvi si pentru bucuria si optimismul cu care ne povestesti! Sa mearga tot asa si sa pape puiul bine sa se faca mare ca il asteapta fratiorul la...joaca! La fel si pentru Sabina, si ea povesteste intr=un fel aparte, mai ales ca imi e draga avand 2 printese, am eu o slabiciune pentru cuplurile de fetite...oare de ce?

Adela felicitari pentru puiut!!!! Eu am ratat momentul, am vazut pe prima pagina dar in rest am ratat momentul 0. felicitari felicitari!!!

Mihaela o sa vezi tu cate se schimba din ce ne propunem acum sa facem, mai ales fetele la prima sarcina, cred ca mai mult de jumatate din ce iti promiti tie ca o sa faci o sa fie exact pe dos.
Attachmentul nu se face numai prin wrap, purtat in brate, etc, nici prin ignorarea copilului si prin lasarea lui undeva intr=un colt, ci numai si numai prin raspunsul la nevoile copilului. daca acesta are nevoie de ceva, tinut in brate, pentru ca da, au nevoie si de asa ceva, precum au si nevoie sa suga, si aici nu vorbesc despre alaptat ci despre suzeta care este inlocuita de degetel sau nu, depinde foarte mult si de copil si de cat are el nevoie. Parerile generale sunt in general ale unor autori (asta cand nu sunt ale unor producatori care vand chiar lucrusoare si obiecte de puericultura) si sunt si ele in mare parte subiective. De aceea parintii sunt foarte foarte necesari in viata copilului pentru ca se pot adapta si pot schimba alegerile dintr-un moment dat intr-o secunda pentru ca simt si stiu care sunt nevoile unui copil.

Daca ai un copil care vrea sa doarma singurel atunci degeaba te dai tu peste cap sa il pui in pat cu tine (vei gasi si aici pe forum multe pareri cum ca e bine sa fie lipit de tine noaptea ca sa nu se sperie, etc pana la 5-6 ani) ca tot obosit si nelinistit va fi.

Aveam o fata la odiseea trecuta din Dublin, a carei fetita nu vroia deloc sa doarma in camera cu parintii, nu mai vorbesc in pat. Se trezea tot timpul, plangea, etc. Daca o lasau in liniste si pace dormea copilul si era gata pentru o noua zi fericita. Fiecare copil e fff diferit.

Eu nu o sa folosesc wrapul pentru ca nu mi se pare ok sa invete copilul sa doarma numai leganat sau miscat (cum nu prea sunt de acord nici cu adormitul pe picioare leganat), si nici nu consider ca trebuie sa continue sa se simta in burtica pentru ca este...afara si as vrea sa exploreze, manute, fete, atat cat vede, etc. Alessia era cea mai fericita pe spate, la Ikea cand vedea sute de culori, oameni, informatie noua pentru ea, era super fericita si asimila multe lucruri. Iar pentru somn, un patut cu o saltea buna si un somnic adanc sau afara la aer in carut sunt foarte bune. Plus ca mi se pare ca daca am o esarfa/fular lat foarte lunga pot impacheta eu un wrap de nu ma vad. Cu port-bebe-ul sunt de acord la deplasari, mai ales daca e racoare si te duci repede pana undeva aproape, nu mai iei carutul, Alessia dormea imediat acolo ca se incalzea de la caldura noastra a amandurora, insa nu statea deloc comod, sincer, atarnata asa, nici nu putea sa imi spuna daca nu ii preseaza piciorusele, ca oameni mari mai amortesti, ei nu pot spune.

Eu sunt cam pentru ambele variante de crescut copiii, sau mai precis un melanj, asa, la orice nevoie a copilului, inclusiv acum, noaptea, cu o saptamana si ceva inainte sa nasc si cu dureri de oase si burta mare, sar din pat la 2-3-5 noiaptea, oricat ar fi, daca aud un mic zgomot din camera Alessiei, somnul zboara instantaneu (defect profesional de mama dupa 2 ani de experienta ) si nu imi pasa de nimic, nu ma enervez ca nu dorm, ea e cea mai importanta. Nici nu o las niciodata peste noapte nicaieri, o simt in siguranta cu mine si o vreau cu mine, mai ales ca am noroc de un copil atat de bun, bine nu e chair unde o pui acolo sta, insa vreau ca activitatile pe care le am cu sotul sa fie si cu ea. Noi ne distram de minune in 3, mergem la mare, la munte, in strainatate, "discutam", ii povestesc despre mare, cum e acolo, ce o sa facem, ne jucam, mergem la cafele impreuna la restaurante si terase. Numai la fiml nu putem pt ca e f mica insa va veni o vreme cand vom merge cu totii probabil sau cand va merge la gradi. Asa vreau sa fie si cu Isa, sa "lucrez" in echipa cu Alessia la ingrijirea Elisei, sper sa si iasa cum vreau...

Si da, consider ca o mama trebuie sa fie si sanatoasa la cap si nedeprimata din n motive pentru a putea fi entuziasta si acolo pentru copil. E foarte usor sa pierzi linistea din cauza oboselii, de stres, nervi, hormoni, etc.

SI de aceea ma si aranjez, vreau sa fiu frumoasa si slaba (nu e cazul oricum acum), sa ma distrez, sa ma inteleg bine cu sotul si sa ne iubim ca pana acum, sa merg si la birou la un moment dat pt ca si acolo sunt f buna, eventual mai gasesc eu activitati.

Va pup si iertati romanele scrise...paote intre timp a pus si techila poze cu camera copilutilor si am ce viziona (am vazut si poze cu cea frumoasa si eleganta cu burtica si aplomb sa ceara poze pe strada precum si cu frumusetea de Madalina cea fara de vergeturi (nici eu nu am, slava Domnului pe burta, am pe interiorul coapselor vreo 2 groase asa insa) sicu burtica aferenta

Clau 36+ cu Elisa Ioana si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Felicitari Adela Pt bebe Cålin Andrei..

Mary ce frumos povesteti tu acolo..Asa eram si eu dupå ec am nascut..Bine eu am nascut natural..

Devylla da de pompat ma pompez la 3-4 ore si abia a iesit cel mai mult odata 30 ml..Azi m-am pompat si nik.. Acum l-am pus pe bebe la tzitzi iar ca am zis ca nu ma las si nu ma las..a supt el acolo vreo 20 min la cate un san si a supt nu gluma nu credeti ca il refuzå dar nu stiu cat vine..apoi a terminat si a inceput sa plånga ..si apoi a papat 50 ml de completare..si acum e linistit binemersi..

deci asa stå treaba...

vå pup..vå mai citesc cu piciu in brate..dar de scris mai greu ca se frichineste dupå maså..si eu mai fug så prind si eu cate o ora de somn cat doarme el pt ca noaptea are program de veghe.. ca doar må-sa a lucrat de noapte toata sarcina..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Santorini, de durut mai doare,iti dai seama ...au trecut abia 48 de ore. Dar nu atat de tare incat sa nu ma pot misca . Si oricum,cu cat te misti mai mult si mai repede cu atat e mai bine pt tine.Azi ,cand a venit Alex la mine am iesit in curte,am coborat/urcat 2 etaje si ma simt ok...nu e un capat de lume,trec si durerile astea

Lapte nu am inca,Razvi papa colostru,e f bun si asta

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Luto m-ai inveselit, esti o dulce !
Mary mersi mult pentru raspuns! Iti doresc refacere grabnica si bebe mancacios!

38+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Ce frumos vorbiti voi dupa nastere!

Si eu ma stresez ca proasta....

----------------------------------------------
Alexandra 34+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

a nascut Adela?Adela care avea acelasi DPN cu mine si care isi astepta dtra abia luni???

Again OAU!!!

Adela felcitari, sa fie intr-un ceas bun! Bebe Calin sa fie sanatos si cuminte!

Luto, Mada, ce burtici frumoase!

Melania, ma bucur ca esti bine si mai ales ca ne impartasesti cu asa optimism experineta nasterii!

Angela si Santorini, va tin pumnii stransi maine, sunt sigura ca o sa fie bine! Voua si fetelor care se hotarasc sa ne mai surprinda maine... galeria e cu voi!!

38+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput